Skip to main content

Ruotsalaisten rikosdraamasarjojen fanit saavat jälleen uutta katsottavaa, sillä suosikkisarja Gåsmamman, eli suomalaisittain Naarasleijona tekee paluun. Seitsemännen kauden jaksot ovat katsottavissa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -palvelussa 18.10. alkaen. Mihin kuudes kausi jäi ja mitä on odotettavissa, pureudutaan siihen seuraavaksi.

 

Tiesithän, että liittymäasiakkaanamme nautit MTV Katsomon sisällöistä etuhintaan!

 

Gåsmamman on ruotsalainen rikosdraamasarja, joka seuraa Sonja Ekia, tavallista perheenäitiä, joka joutuu rikollisen maailman keskelle miehensä Fredrik Ekin (Magnus Roosmann) kuoleman jälkeen. Pariskunnan lapset Gustav (Joel Lützow ), Nina (Clara Christiansson Drake) ja Linus (Edvin Ryding) joutuvat usein vaikeisiin ja vaarallisiin tilanteisiin perheen rikollisten yhteyksien vuoksi. Sonja joutuukin tekemään vaikeita päätöksiä suojellakseen perhettään.

Sarjan tähti Alexander Rapaport on yksi ruotsalaissarjan tuottajista ja toinen sen luojista. Sarja onkin ollut hänelle tärkeämpi kuin moni muu vuosien varrella tehty elokuva- tai sarjaprojekti. Rapaport on tuttu muun muassa sarjoista Modus, Murha Sandhamnissa, Heder ja Veronika, jotka ovat varmasti monelle pohjoismaisten rikossarjojen katselijoille tuttuja.

Gåsmammanin kuudes kausi ilmestyi kaksi vuotta sitten ja sen kerrottiin olevan viimeinen. Kausi päättyi siihen, kun Sonja lähti pelastamaan poikaansa Linusta. Perhe yhdistyi, mutta eläminen paineen alla niin pitkään alkoi syödä heidän yhteenkuuluvuuttaan. Sonja ja Lukas (Ulf Friberg) punoivat epätoivoisen suunnitelman, ja kausi päättyi jännittävästi ja dramaattisesti. Koska monet juonikuviot jäivät kuitenkin avoimiksi, päätettiin sarjaa jatkaa. Lisäksi Gåsmamman on ollut erittäin suosittu ja se on saanut paljon positiivista palautetta, joten sarjan tekijät ja näyttelijät olivat innokkaita jatkamaan tarinaa ja tuomaan uusia käänteitä ja jännitystä katsojille. Seitsemäs kausi syventää nyt hahmojen tarinoita entistä enemmän.

 

Seitsemäs kausi

 

Seitsemäs kausi on epilogi, ja edellisen kauden päättymisestä on kulunut kaksi vuotta. Tarina keskittyy Ekin perheen sisaruksiin, jossa Gustav, Nina ja Linus yrittävät jatkaa elämäänsä Frihamnin räjähdyksen jälkeen. Emil koettaa pitää perheen koossa, kuten hän lupasi Sonjalle.  Sisarukset ovat pitäneet keskenään yhteyttä hyvin vähän tai ei lainkaan, mutta nyt Emil saa suostuteltua perheen kasaan ja vierailemaan Sonjan haudalla tämän kuoleman vuosipäivänä. Yhtäkkiä he joutuvat hyökkäyksen kohteeksi ja kaikkien henki on vaarassa. Kuka on hyökkäyksen takana ja miksi juuri nyt, kun kaiken piti olla ohi? Gustav, Nina ja Linus joutuvat yhdistämään voimansa vielä kerran vastatakseen näihin kysymyksiin. Matkan varrella selviää, etteivät vanhat liittolaiset ole luotettavia ja jotkut ovat valmiita äärimmäisiin tekoihin suojellakseen läheisiään. Menneisyys ei koskaan päästä irti – ei edes haudan takaa.

Seitsemännen kauden ensimmäiset viisi jaksoa julkaistaan MTV Katsomo+ tilaajille yhden jakson viikkotahdilla 18.10.2024 alkaen. Sarja on myöhemmin katsottavissa myös MTV:n maksukanavilla.

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa