Suosittua juuri nyt - Esittelyssä C Moren katsotuimpia elokuvia
 Jos elokuvannälkä yllättää, C More on oiva palvelu saada taas itsensä kylläiseksi. C Moren suoratoistopalvelussa julkaistaan vuosittain lukuisia Hollywood-ensi-iltaelokuvia, mutta kattaus sisältää myös monia kotimaisia ja pohjoismaisia leffoja. Uutuuksien lisäksi löydät sieltä myös monia klassikkofilmatisointeja. Jostain syystä itselläni oli keväällä pitkä tauko leffojen katselusta. Nyt kuitenkin kesän saavuttua ja monen lempparisarjan jäätyä tauolle, on tullut katseltua pitkästä aikaa enemmän myös elokuvia. Mikäs sen mukavampaa kuin käpertyä sohvan nurkkaan toiminnan täyteisen päivän jälkeen ja uppoutua jännittäviin leffaelämyksiin. Valitsin C Moren viikon katsotuimmista elokuvista kolme itseäni kiinnostavaa leffaa, jotka päätin esitellä teillekin. Oletko sinä nähnyt jo jonkun näistä - mitä tykkäsit?  Aika jonka sain Ikäraja: 12Kesto: 1h 45minGenre: Draama, kotimaiset Aika jonka sain on koskettava kotimainen tositapahtumiin perustuva elokuva, joka kertoo yllättäen onnettomuuden seurauksena halvaantuneesta Jaana Kivimäestä (Olga Temonen). Jaana on innokas ratsastaja, ravintoloitsija sekä kahden lapsen äiti. Eräänä päivänä kaikki muuttuu Jaanan jouduttua onnettomuuteen kuorma-auton perälaudan pudottua hänen päälleen. Jaana selviää hengissä, mutta alaraajahalvaantuu ja menettää sen seurauksena täysin elämänhalunsa. Vaikeuksien ja pitkällisen toipumisen jälkeen Jaana kuitenkin osoittaa sinnikkyytensä ja luonteenlujuutensa aloittamalla uran pararatsastajana. Hän löytää elämäänsä myös uuden rakkauden elettyään pitkään yhdessä väkivaltaisen ja arvaamattoman puolisonsa Markon (Sebastian Rejman) kanssa. Aika jonka sain -elokuvassa kuvataan tapahtumia Jaanan onnettomuutta edeltävästä ajasta ensimmäisiin palaolympialaisiin asti. Rooleissa nähdään myös muun muassa Pilvi Hämäläinen, Ville Myllyrinne, Satu Silvo, sekä Konsta Hietanen. Elokuvan ohjauksesta vastaa Tuukka Temonen, joka on myös tuottanut ja käsikirjoittanut elokuvan yhdessä pääosaesittäjän ja vaimonsa Olgan kanssa. Elokuva on otettu vastaan vaihtelevin arvosteluin, mutta itse viihdyin hyvin leffan parissa. Suomalainen elokuva tuo aina hyvää vaihtelua Hollywood-tuotantoihin joissa isompi budjetti näkyy ja kuuluu. Tositapahtumiin perustuva tarina oli aidosti mielenkiintoinen ja koskettava. Olga Temonen onnistui hyvin roolissaan läpi elokuvan, ja leffa pisti myös muistamaan että vaikeudetkin voi kääntää voitoksi ja ikinä ei tiedä mitä tapahtuu - on vain pelattava niillä korteilla jotka on saanut. 

 Rattiraivo Ikäraja: K16Kesto: 1h 26minGenre: Trilleri, toiminta Rattiraivo (Unhinged) on erittäin väkivaltainen psykologinen trilleri, jossa koko tapahtumasarja käynnistyy yksinkertaisesta ja kaikille tutusta teosta liikenneruuhkan keskeltä; torven tööttäyksestä. Vastaeronnut omien ongelmiensa kanssa kamppaileva Rachel (Caren Pistorius) ja hänen pieni poikansa Kyle (Gabriel Bateman) ovat myöhässä sovituista aikatauluistaan kun he kohtaavat sattumalta automatkallaan agressiivisen miehen (Oscar-voittaja Russel Crowe), joka tuntuu hidastelevan liikennevaloissa. Mies raivostuu Rachelille hoputtamisesta, ja muutaman lauseen vaihtamisen yhteydessä hän napsahtaa lopullisesti ja päättää antaa Rachelille opetuksen jota hän ei tule ikinä unohtamaan. Tästä käynnistyy erittäin painajaismainen takaa-ajo, jonka keskellä Rachel ymmärtää, että hänen kaikkien läheistensä henki on vaarassa.   Rattiraivo on täyttä toiminnan tykitystä elokuvan alusta loppuun saakka. Takaa-ajot ovat näyttäviä, väkivaltaa riittää ja se on ajoittain hyvinkin brutaalia ja raakaa. Crowen esittämälle muukaiselle ei ole edes merkitystä joutuuko hänen rattiraivonsa uhriksi myös sivulliset, kunhan hän pääsee vain tavoitteeseensa antaa Rachelille kuolettavan opetuksen.  Rattiraivo on elokuva, johon kannattaa valmistautua laittamalla aivot narikkaan. Se sopii parhaiten hetkiin, jolloin kaipaat juuri toimintaa, jännitystä, pellin kolinaa ja hieman pelkoakin. Elokuvan on ohjannut suurelle kansalle vielä ennalta tuntematon Derrick Borte.   

 Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä Ikäraja: 12Kesto: 2h 4minGenre: Draama, jännitysHuom! Veitset esiin on katsottavissa C Moressa 31.8. saakka Veitset esiin - Kaikki ovat epäiltyjä (Knives out!) on erittäin nokkela nykypäivän moderni murhamysteeri, joka saa katsojansa arvailemaan loppuun asti kuka tarinan päähenkilöistä on syyllinen murhaan.  Elokuva käynnistyy siitä, kun sisäkkö löytää tunnetun rikoskirjailija Harlan Thrombeyn (Christopher Plummer) kuolleena hienosta kartanostaan 85-vuotissyntymäpäiväjuhliensa jälkeen. Poliisi alkaa kuulustella juhlissa olleita perheenjäseniä ja talon palvelusväkeä tuloksetta. Poliisin pyynnöstä lusikkansa murhatutkimukseen tuo myös tyylikäs yksityisetsivä Benoit Blanc (Daniel Craig). Jokaisella perheenjäsenellä tuntuu olevan joku motiivi Harlanin tappamiseen, jolloin elokuvaa katsoessa voi jo tietää, ettei loppuratkaisu tule mitä todennäköisemmin olemaan ennalta arvattavissa.  Veitset esiin herätti oman mielenkiintoni sen erittäin tunnetun ja nimekkään näyttelijäkaartin ansiosta. Uusimmista James Bond -leffoista tunnetuksi tulleen Daniel Craigin lisäksi elokuvaa tähdittää muun muassa Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, sekä Toni Colette. Elokuvan on ohjannut Star Wars: The Last Jedi -elokuvasta maailmanmaineeseen noussut Rian Johnson. Lahjakkaat näyttelijät eivät jätä katsojaansa kylmäksi, ja elokuvan henkilöhahmot ovat muutenkin mielenkiintoisia omanlaistensa luonteenpiirteiden tai ominaisuuksiensa ansiosta. Esimerkiksi Harlanin hoitaja Marta (Ana De Armas) ei pysty valehtelemaan oksentamatta.Veitset esiin -elokuvaa suosittelen erityisesti perinteisten murhamysteerien ystäville, ja jotka myös nauttivat siitä, että elokuvasta löytyy myös ripaus komediaa ja mustaa huumoria.  

 Kaikki C Moren leffat ja muut sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteessa cmore.fi. Sovellus löytyy myös useammista älytelevisioista, sekä Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Jos sinulta ei vielä löydy kyseistä suoratoistopalvelua, voit tilata sen verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaanamme kannattaa myös hyödyntää etuhintainen C More TV -palvelu. Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa