Syyskuun sarjauutuudet

  • 31 August 2021
  • 0 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +17


 


Mitä on syyskuu? Se on sitä kun ilmat viilenevät, puet villasukat jalkaan, keität kupposen teetä, ja kääriydyt sohvan nurkkaan viltin alle. Laitat uutuussarjan pyörimään ja nautit täysillä vaikka ulkona sataa vettä vaakasuoraan. Perinteisesti syksy tuo tullessaan paljon uusia sarjoja, eikä tämäkään kuukausi tee poikkeusta. Suurimpana suosikkina ainakin itsellä on Gåsmammanin odotettu viides kausi, ja huhujen mukaan katsojia hemmotellaan vielä myöhemminkin uusilla jaksoilla. Tässä artikkelissa esittelen syyskuun sarjasisältöä C Moren ja HBO:n tarjoomasta. 


 


Ja muistathan hyödyntää tämän hetkiset etumme! 


Liittymäasiakkaanamme saat katsella C Moren urheilu- ja viihdesisältöjä edullisemmin.


 


Sisällysluettelo sarjoista:


 


C More


 


Million Dollar Listing Los Angeles 13. kausi


Yellowstone 3. kausi


Zoe's extraordinary playlist


Gåsmamman 5. kausi


Karuselli


Rantabaari 4. kausi


 


HBO


 


What we do in shadows, 3. kausi


A.P.BIO, 4. kausi


Billions, 5. kausi


Scenes from a marriage


Doom Patrol, 3. kausi


 Million Dollar Listing Los Angeles, 13. Kausi


 


3.9. C More suoratoistopalvelussa


 Suosikkisarja palaa ruutuun 13. kauden voimin, ja katsojat pääsevät jälleen Los Angelesin huippulukaalien välittäjien matkaan. Kiinteistömarkkinoiden asiantuntijat Tracy Tutor, Josh Flagg, Josh Altman, James Harris ja David Parnes jatkavat isojen kauppojen syövereissä kilpailun kiihtyessä. Tällä kaudella sarjaan saapuu myös Million Dollar Listing New Yorkista tuttu Fredrik Eklund, joka haluaa laajentaa bisneksiä länsirannikolle. Sarjaa esitetään jenkkitahtiin aina perjantaisin


  Yellowstone, 3. Kausi


 


9.9. C More suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla


 


Kevin Costnerin tähdittämä Yellowstonen kansallispuiston kupeeseen sijoittuva draamasarja jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjassa seurataan suuren karjatilan, alueen alkuperäisasukkaiden ja rakennuttajien välisiä konflikteja. Yhdysvaltojen keskilännen upeilla tasangoilla elämä pyörii politiikan, terveysongelmien ja perhesalaisuuksian ympärillä. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.


  Zoey’s Extraordinary Playlist


 


14.9. C More suoratoistopalvelussa


 


Musiikkikomediasarjassa Zoey Clarke huomaa kuulevansa ympäröivien ihmisten syvimmät ajatukset lauluina ja musiikkikappaleina. Komedian pääosassa nähdään Jane Levy, joka on tuttu mm. Castle Rock -televisiosarjasta. Sarjaa seurataan kolmen jakson viikkotahdilla.


  Gåsmamman, 5. kausi


 


20.9. C More suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla


 


Huippusuositun Gåsmammanin odotettu uusi kausi on vihdoin täällä. On kulunut pari vuotta siitä kun Sonja (Alexander Rapaport) lavasti oman kuolemansa päästäkseen kansainvälisen rikollisorganisaation johtoon. Samalla kun Sonja on rikospomona ulkomailla, hänen perheensä ja ystävänsä Ruotsissa yrittävät jatkaa elämäänsä uskoen hänen olevan kuollut. Sarjaa esitetään yksi jakso viikossa.


  Karuselli


 


23.9. C More suoratoistopalvelussa


 


Karuselli on C Moren kotimainen alkuperäissarjauutuus. Se kertoo komedian keinoin tarinaa maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Sarja sisältää kymmenen itsenäistä tarinaa, ja niissä kuvataan tuttuja ja raivostuttavan suloisia kuplia, joissa me suomalaiset elämme. Erilaiset komediatyylit pitävät katsojan valppaana jaksosta toiseen. Sarjan on ohjannut Petteri Summanen, joka vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Kari Hietalahden ja Anna Ruohosen kanssa. Jaksojen pääosissa nähdään muun muassa Paavo Kinnunen, Mimosa Willamo, Kari Hietalahti, Martti Suosalo, Riitta Havukainen, Jussi Vatanen, Tommi Korpela, Niina Koponen ja Saara Kotkaniemi. Uutuussarjaa pääset seuraamaan kahden jakson viikkotahdilla.


 


 


  Rantabaari, 4. kausi


 


27.9. C More -suoratoistopalvelussa


 


Yksi C Moren sarjasuosikeista saa syyskuussa jatkoa uuden kauden jaksoin. Mukaan astelee entistäkin enemmän säpinää uusien hahmojen myötä. Trissa-rantabaarin kipparit ovat vaihtuneet, ja ympäristössä on uusien tuttavuuksien lisäksi vireillä monenmoisia bisneksiä. Uutuuden ilo ei välttämättä pitkälle kanna, jos selvittämättömät asiat alkavat pulpahdella pintaan. Sarjaa pääset seuraamaan neljän jakson viikkotahdilla.


   


What we do in shadows, 3. Kausi


 


3.9. HBO:lla


 


Komediasarjassa seurataan kolmea vampyyria, jotka ovat asuneet kämppäkavereina satojen vuosien ajan Staten Islandilla. Kolmannella kaudella Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén ja Mark Proksch palaavat rooleihinsa Nandorina, Laszlona, Nadjana, Guillermona ja Colin Robinsonina. Uudella kaudella selviää, mitä seuraa Guillermon paljastuttua vampyyrintappajaksi. Sarjasta on katsottavissa yhteensä kymmenen jaksoa.


  


 


  


A.P.BIO, 4. kausi


 


3.9. HBO:lla


 


Komediasarjassa seurataan Harvard-filosofi Jack Griffiniä (Glenn Howerton), joka joutuu unelmatyöpaikkansa menetettyään palaamaan Ohion Toledoon työskentelmään biologian opettajana edistyneiden kurssilla. Jack tekee heti alussa selväksi, ettei aio opettaa biologiaa lainkaan. Tajutessaan, että hänellä on käsissään joukko priimusoppilaita, Jack päättää valjastaa heidät omaksi henkilökohtaiseksi hyödykseen. Sarjasta julkaistaan yhteensä viisi jaksoa.


  


  


Billions, 5. kausi


 


6.9. HBO:lla


 


Suosikkisarja Billions jatkuu viidennen tuotantokauden voimin, ja yhteensä viiden jakson verran. Mahtava miljardööri Mike Prince (Corey Stoll) ravistelee Axe Capitalia ja antaa Chuck Rhoadesille (Paul Giamatti) potentiaalisen uuden aseen taistelussa Bobby Axelroadia (Damian Lewis) vastaan. Jeanane Grafolo nähdään uusissa jaksoissa laillisen kannabisyhtiön omistajan roolissa.


  


 


 Scenes from a marriage


 


13.9. HBO:lla


 


Viisiosainen minisarja pohjautuu Ingmar Bergmanin ruotsalaiseen klassikkoteokseen Kohtauksia eräästä avioliitosta. Alkuperäisteoksesta esiin nostettuja teemoja käsitellään tässä uudesta näkökulmasta. Aiheina ovat yksiavioisuus, viha, halu, rakkaus, avioliitto ja avioero nykypäivän amerikkalaispariskunnan silmin. Itsevarma ja kunnianhimoinen Mira (Jessica Chastain) työskentelee teknologia-alalla johtotehtävissä ja on tyytymätön avioliittoonsa. Jonathan (Oscar Isaac) puolestaan on älykäs ja mukautuvainen filosofian professori, joka haluaa epätoivoisesti pitää pariskunnan avioliiton koossa. Sarja pureutuu Jonathanin ja Miran moniulotteisiin persoonallisuuksiin sekä heidän avioliittoonsa.


  


  


Doom Patrol, 3. kausi


 


24.9. HBO:lla


 


Supersankarisarjan kolmas kausi käynnistyy Dorothyn (Abi Monterey) musertavaan menetykseen päättyvästä kohtaamisesta Kynttiläntekijän kanssa. Doom Patrol on joutunut haastavaan tienhaaraan, ja sankareista jokaisella on hankaluuksia kohdata todelliset toiveensa ja ominaisuutensa. Tilannetta mutkistaa aikakoneella paikalle saapuva Madame Rouge (Michelle Gomez), jolla on tärkeä tehtävä – kunhan hän vaan muistaisi, mikä se olikaan. Sarjaa on katsottavissa yhteensä kymmenen jakson verran.


  


Lue myös nämä:


 


- Vuokraamon syyskuun uutuudet


- Elokuun sarjauutuudet


- Maria Kallio -suosikkidekkari nyt alkuperäissarjana C Moressa


- Gåsmamman - kaksi uutta kautta syksyllä 2021


- C Moren suosituimmat kauhuelokuvat


 


 


 


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa