Telia Play Vuokraamo: lastenelokuvat

  • 3 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 93 katselukertaa
Telia Play Vuokraamo: lastenelokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Tässä juttusarjassa esittelemme Telia Play Vuokraamon leffasuosikkeja genreittäin. Nyt minusta on hyvä hetki tutustua lastenelokuviin! Käydään Vuokraamon kattavasta valikoimasta tässä muutama lävitse. Löytyy klassikkoa, uutuutta, kotimaista, Disneytä ja paljon muuta. Lastenelokuvia voi aivan hyvällä omallatunnolla katsoa myös aikuiset, sillä mikäpä sen mukavampaa kuin hersyväjuoninen ja kepeä leffa!

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -tunnuksia, voit ottaa ne käyttöösi maksutta. Tiesithän muuten, että ensimmäinen leffavuokraus on maksuton!

 

Sisällysluettelo:

 

Viiksipartio ja taidevarkaiden takaa-ajo

 

Kesto: 1 t 23 min
Ikä: S
IMDb: 4.8

Viiksipartio ja taidevarkaiden takaa-ajo on animaatio, joka kertoo Vincent-nimisestä kissasta ja hänen ystävästään Maurice-hiirestä. Parivaljakko joutuu seikkailuun museossa, jossa he yrittävät estää taidevarkaita varastamasta ei sen enempää eikä vähempää kuin Mona Lisan! Samalla heidän on vältettävä museon eliittikissoja, jotka eivät ymmärrettävästi pidä hiiristä. Elokuva on hauska ja jännittävä koko perheen elokuva, joka sisältää myös hienoja viittauksia tunnettuihin taideteoksiin. Elokuva on vuodelta 2023 ja sen ohjannut Vasiliy Rovenskiy

 

 

Hotel Transsylvania: Monsterimania

 

Kesto: 1 t 27 min
Ikä: 7
IMDb: 6.0

Elokuva on Hotel Transylvania-elokuvasarjan neljäs ja ainakin tällä erää viimeinen osa. Se kertoo mitä tapahtuu, kun Van Helsingin keksimä “Monsterfikaatiosäde” menee sekaisin ja muuttaa Draculan ja hänen monsterikaverinsa ihmisiksi, ja Johnnyn monsteriksi. Hotel Transylvania: Monsterimania on täynnä huumoria, seikkailua ja ystävyyttä. Vuonna 2022 ilmestyneen leffan ovat ohjanneet Jennifer Kluska ja Derek Drymon.

 

 

Risto Räppääjä ja Sevillan saituri

 

Kesto: 1 t 13 min
Ikä: S
IMDb: 4.9

Risto Räppääjä ja Sevillan saituri perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjaan. Se on jo yhdeksän leffan pituisen sarjan viides elokuva, ja se oli ilmestymisvuonnaan 2015 Suomen katsotuin elokuva. Tässä tarinassa Risto saa yllättäen kuulla olevansa kaukaisen sukulaisensa, saiturimaisen Ernesti Ohrasen tuleva perijä. Risto lähtee Nellin kanssa Sevillan kartanoon tapaamaan Ohrasta, ja pian heille selviää,  että kaikki ei ole ihan niin kuin pitäisi. Elokuvan on ohjannut Timo Koivusalo ja sen pääosissa ovat Samuel Shipway, Sanni Paatso, Vesa Vierikko, Minttu Mustakallio, Riitta Havukainen ja Esko Roine. Elokuvassa on paljon musiikkia, huumoria ja sopivasti jännitystä. Lue myös elokuvasta Risto Räppääjä ja villi kone.

 

 

Lemmikkien salainen elämä 2

 

Kesto: 1 t 26 min
Ikä: 7
IMDb: 6.4

Lemmikkien salainen elämä 2 kertoo erilaisten lemmikkien seikkailuista, kun niiden omistajat ovat poissa. Elokuvassa seurataan Maxia, Lumipalloa ja Gidgetia, jotka jkohtaavat niin uusia haasteita kuin uusia ystäviäkin. Elokuvan on ohjannut Chris Renaud.  Tämän kakkososan arvostelut ja suosio ovat jääneet edeltäjäänsä pienemmiksi, kuten usein voi käydä, mutta se ei silti tee elokuvasta mielestäni huonoa. Toimii!

 

 

Kaunotar ja kulkuri

 

Kesto: 1 t 16 min
Ikä: S
IMDb: 7.3 

Jos olet Disney-klassikkoa vailla, niin Kaunotar ja kulkuri on varma valinta. Tämä jo vuonna 1955 ilmestynyt piirretty kertoo kahden koiran rakkaustarinan. Kaunotar on hemmoteltu cockerspanieli, joka asuu varakkaassa perheessä. Kulkuri on vapaa ja seikkailunhaluinen kulkukoira, joka elää kaduilla. He rakastuvat, mutta heidän erilaiset elämäntyylinsä aiheuttavat ongelmia. Lopulta he kuitenkin löytävät yhteisen kodin ja perustavat perheen. Elokuva sisältää monia ikonisia kohtauksia, kuten kohtauksen, jossa Kaunotar ja Kulkuri syövät spagettia samasta lautasesta ja kohtauksen, jossa he laulavat yhdessä kappaleen Bella Notte

 

 

Sing

 

Kesto: 1 t 44 min
Ikä: 6
IMDb: 7.1 

Animaatio Sing kertoo eläinten laulukilpailuun osallistuvista mitä erilaisimmista eläimistä. Päähenkilö on koala Buster Moon, joka yrittää pelastaa teatterinsa konkurssilta järjestämällä maailman mahtavimman laulushown. Elokuva tarjoaa monia tunnettuja kappaleita hittikappaleita uudessa hauskassa ympäristössä, joten tämä leffa sopii erityisesti musiikinystäville. Vuonna 2016 ilmestyneen Illuminationin elokuvan on ohjannut  Garth Jennings. Tutustu myös Sing 2 -elokuvaan 

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa