Telia TV digiboksi tarjoilee TV- ja elokuvamaailman olohuoneeseesi

 • 13 August 2021
 • 2 kommenttia
 • 12 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13 Lukeutuvatko TV-sarjat ja elokuvat mielipuuhiisi? Rentoudutko parhaiten TV:n ääressä hyvän sarjan tai mukaansatempaavan elokuvan parissa? Oletko marathon-katsoja tykittäen omaa lempparisarjaasi monta jaksoa putkeen ja arvostatko sitä, että voit laajasta valikoimasta valita juuri tilanteeseen ja fiilikseen sopivan elokuvan katseluun?  Telia TV:n tarjonta Telia TV tarjoilee kattavan valikoiman TV-sisältöä peruskanavien lisäksi katseluun. Voit halutessasi tilata erilaisia kanavapaketteja, jotka veloitetaan näppärästi samalla laskulla TV-palvelun ja mahdollisen kiinteän laajakaistan kanssa.  Saat C More -suoratoistopalvelun käyttöön ja katseluun, jos sinulla on tilattuna ja aktivoituna Telia TV digiboksille, Telia TV sovellukselle tai Telia TV kaapelikortille sekä jokin seuraavista kanavapaketeista:

 • C More


 • C More Sport


 • C More Total


 • C More + HBO Nordic


 • V sport + C More Sport


 • Telia Liigapassi + C More Sport


 • Telia Liigapassi + C More Total


 • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
 Usealla kanavapaketilla on lisäksi oma ohjelmakirjastonsa, josta pääset valikoimaan mieleistäsi ohjelmaa katseluun itsellesi sopivaan aikaan ja itsellesi sopivissa määrin.  Kattava elokuvavuokraamo tuo lisämausteen TV:n katseluun. Voit vuokrata kotisohvalta haluamasi elokuvan milloin vain, leffa on katselussasi kaksi vuorokautta vuokraushetkestä, ja sen voi katsoa vaikka useampaan otteeseen. Leffamaksut veloitetaan jälkikäteen Telia TV -laskullasi. Itse pidän erityisesti leffavuokraamon valikoimasta ja sen helppoudesta.  

 Mukava ominaisuus on myös catch up -toiminto. Sen piiriin kuuluvat kanavat tallentavat suurimman osan ohjelmistaan automaattisesti, ja pitävät ne viikon ajan tallennettuna. Sen lisäksi catch up mahdollistaa ohjelmien katsomisen alusta jos olet tullut TV:n pariin ohjelman jo alettua, myös pysäyttäminen sekä kelaaminen onnistuu eteen ja taaksepäin lähetyksen ollessa vielä käynnissä.  Jos joskus käy niin ettet ennätä TV:n ääreen jonkun lempiohjelmasi ajaksi, voit tallentaa sen ja katsoa sopivana hetkenä myöhemmin. Tallennuspalvelu säilöö tallentamasi ohjelmat kolmeksi kuukaudeksi, ja tilaa on 3000 tunnille sisältöä. Voit tehdä tallennuksen myös etänä Telia TV -sovelluksen kautta vaikkapa puhelimelta tai nettiselaimelta, eli jos asia muistuu kesken päivän mieleen, niin ei hätää. Tallennuspalvelun saat lisäpalveluksi Telia TV:seen kuudella ja puolella eurolla kuukaudessa, itselleni erityisesti tästä toiminnosta on paljon hyötyä, koska melkein joka päivä tulee jotain ohjelmaa "väärään" aikaanLOL-hymiö Näin saat digiboksin omaan olohuoneeseesi Mietitkö soveltuuko Telia TV digiboksi kotiisi? Tähän kysymykseen voin ilokseni antaa vastauksen, että se soveltuu melkeinpä kenelle vaan! Kunhan sinulla on nettiyhteys riittävällä nopeudella, olkoon se Telian tai toisen palveluntarjoajan yhteys, on sinulla silloin mahdollisuus ottaa palvelu käyttöösi. Pääset tästä linkistä tarkistamaan onko kotiisi nettisaatavuutta Telialta. Voit tilata digiboksin kätevästi suoraan nettisivuiltamme, asiakaspalvelukanavistamme (kuten chatista tai puhelimitse) tai Telia Kaupasta. Toimitusaika vaihtelee parista päivästä pariin viikkoon siitä riippuen, onko kotiisi tarpeen asentaa meiltä myös kiinteä nettiyhteys vai ei.  Erityisen maininnan antaisin vielä laitteiden ikuiselle takuulle. Niin kauan kuin Telia TV digiboksilla -palvelusi on voimassa, on sen sisältämissä laitteissa myös takuu voimassa. Kun olet saanut digiboksipaketin kotiisi, voit katsoa asennus- ym. ohjeet asiakastuestamme. 

 Mukavia katseluhetkiä! Lue myös:

 

2 kommenttia


@AaTanja@  kirjoitti:

Uusimmissa digibokseissa on valmius myös Youtubeen ja Netflixiin. Jos sinulla on siis Netflix-tunnukset, niin saat helposti käyttöönotettua Telia TV:n kautta palvelun. Mikäli tunnareita ei vielä ole, niin saat ne suoraan Netflixiltä.


Piti ihan tarkistaa jos olisi kaikessa hiljaisuudessa muuttunut, mutta ei. Netflix sisältyy edelleen vain toiseksi uusimpaan digiboksiinne. Ei UHD-kykyiseen uusimpaan boksiin.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

 kiitos huomiosta! Näinhän se tosiaan Netflixin osalta on. Sitä ei tuohon UHD-kykyiseen Arris 5305w -malliin kuulu.

Vastaa