Telia TV:n helmikuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 11 February 2022
  • 0 kommenttia
  • 17 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


 


Helmikuu hemmottelee meitä elokuvan ystäviä! Alla esittelemieni vuokraamon uutuuselokuvien ohella tarjoamme sinulle hiihtolomaviikoilla 8-10 laajan kattauksen katsottavaa hintaan 2 € / leffavuokraus. Lisäksi uutuudet Matrix Resurrections ja Cry Macho löydät nyt vuokraamostamme hintaan 19 € / vuokraus.


 


Elokuvien vuokraus netistä on helppoa ja valikoiman ollessa laaja kuten Telia TV Vuokraamossa, se tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, niin kannattaa nyt viimeistään hankkia ne. Ensimmäinen elokuvan vuokraus on maksuton.


 


Antoisia katseluhetkiä!


 


Sisällysluettelo:


Escape Room 2 - No Way Out


Matrix Resurrections


Cry Macho


The Addams Family 2 


Antlers


Copshop


Rumble: Monsterit kehässä


The Comeback Trail


 Escape Room 2 - No Way Out


 


Vuokraamossa: jo katseltavissa


Genre: toiminta, trilleri


Ikäraja: K16


Kesto: 1 h 16 min.


 


Escape Room 2 - No Way Out on jatko-osa vuonna 2019 ilmestyneelle ykkösosalle Escape Room. Se oli muutama vuosi sitten maailmalla kassamagneetti, joten odotukset tälle kakkososalle on suuret. Aiemmasta elokuvasta tutut Zoey (Taylor Russell) ja Ben (Logan Miller) sekä neljä vierasta henkilöä joutuvat ikään kuin vahingossa mukaan hulluakin hullumpaan pakohuonepeliin yrittäessään selvittää hämäräperäisen Minos-yhtiön logossa piilevää mysteeriä ja tuhotakseen yrityksen. Minos kuitenkin johdattaa kuusihenkisen joukon peliin, jossa  haetaan mestaruutta ja hengissä selviytymistä. Käy ilmi, että kaikkia kuutta pelaajaa yhdistävä tekijä on aiempi mestaruus.


 


Elokuva sai ensi-iltansa kesällä 2021 ja Suomessa saman vuoden syksynä. Elokuvan ohjauksesta on vastannut Adam Robitel. Pääosissa Taylor Russelin ja Logan Millerin lisäksi nähdään Thomas Cocquerel, Isabelle Fuhrman, Holland Roden ja James Frain.


  


 matrix resurrections


 


Vuokraamossa: jo katseltavissa


Genre: toiminta, sci-fi


Ikäraja: K12


Kesto: 2 h 28 min.


 


Oletko Matrix-sukupolvea? Vuosien 1999-2003 ilmestyneen trilogian pitkään odotettu seuraava osa on nyt ulkona! Edelleen leffateattereissakin pyörivä tuore Matrix Resurrections on nyt vuokrattavissa myös kotisohville. Tämän premium-elokuvan saat kahdeksi vuorokaudeksi rajattomaan katseluun hinnalla 19 euroa. 


 


Aidot ja alkuperäiset näyttelijät on valjastettu tähän jopa kulttielokuvasarjaksi tituleeratun neljänteenkin osaan. Keanu Reaves ja Carrie-Anne Moss siis nähdään pitkän tauon jälkeen Neon ja Trinityn rooleissa. Ohjaajan puikoissa aiemmissa elokuvissa toimivat Wachowskin sisarukset, mutta tämän viimeisimmän osan on ohjannut heistä vain toinen, Lana


 


Elokuva vie katsojansa kahden todellisuuden maailmaan: yhteen, jokapäiväisen elämän maailmaan, ja toiseen, siihen mikä löytyy sen takaa. Saadakseen selville onko Andersonin, eli Neon, todellisuus pelkkää keinotekoista rakennelmaa, ja tunteakseen itsensä todella, on hänen vielä kerran seurattava valkoista kania.


 


  Cry Macho


 


Vuokraamossa: jo katseltavissa


Genre: länkkäri, draama


Ikäraja: K12


Kesto: 1 h 44 min.


 


Kuten Matrix, myös Cry Macho kuuluu tämän hetkiseen premium-tarjontaamme. Saat sen kahdeksi vuorokaudeksi rajattomaan katseluun hinnalla 19 euroa. 


 


Tuore vastikään elokuvateattereissakin nähty legendaarisen Clint Eastwoodin tähdittämä länkkäri viihdyttää varmasti lännenelokuvien ystävää! Cry Macho kertoo Mike Milosta, seniorirodeotähdestä ja hevosten kasvattajasta, jonka pomo lähettää hakemaan tämän nuorta poikaa (Eduardo Minett) Meksikosta kotiin Yhdysvaltoihin. Paluumatkallaan kotiin tämä erikoinen parivaljakko joutuu haastaviin tilanteisiin, joita katsoja pääsee seuraamaan.


 


Sen lisäksi, että Eastwood on päätähtenä Cry Machossa, niin hän on myöskin ohjannut elokuvan ja toimii yhtenä sen tuottajista. Elokuvalla on pitkä ja värikäs menneisyys ennen valkokankaalle pääsyä. Tarina juontaa juurensa jo yli neljänkymmenen vuoden taa, ja Eastwoodillekin roolia tarjottiin jo 1980-luvun lopussa. Viime vuonna tarina viimein saatiin taltioitua eläväksi kuvaksi asti. 


  The Addams Family 2


 


Vuokraamossa: 14.2. 


Genre: animaatio, seikkailu, koko perheen elokuva


Ikäraja: K7


Kesto: 1 h 33 min.


 


Perhe Addams -animaatio on palannut hauskalla kakkososalla!  Morticia ja Gomez saavat huomata lastensa kasvaneen, ja ovat suunniltaan, kun lapsia ei enää kiinnosta yhteinen ajanvietto. Jotta perhe jälleen kokisi vanhempien kaipaamaa yhteenkuuluvuudentunnetta, päättävät he pakata Wednesdayn, Pugsleyn ja Fester-sedän rähjäiseen asuntoautoon, ja lähteä tien päälle yhteiselle idylliselle perhelomalle. He matkaavat halki Amerikan, ja tapaavat muun muassa huisin Se-serkkunsa. Mutta miten idyllin käy?


 


Ohjauksesta on vastannut ykkösosankin ohjannut Greg Tiernan yhdessä  Conrad Vernonin ja Laura Brousseaun kanssa. Suomenkielisissä äänirooleissa kuullaan Henri Piispasta, Hannamaija Nikanderia, Saana Norraa, Rasmus Kärkkäistä ja Sasu Moilasta.


  Antlers


 


Vuokraamossa: 18.2. 


Genre: kauhu, draama


Ikäraja: K16


Kesto: 1 h 35 min.


 


Hyytävä Antlers edustaa helmikuun leffapaletin kauhua, draamaa ja trilleriä. Tarina perustuu Nick Antoscan novelliin The Quiet Boy. Keskiössä on pieni Lucas-poika (Jeremy T. Thomas), jonka opettaja Julia (Keri Russell) epäilee joutuvan kotonaan hyväksikäytön ja perheväkivallan kohteeksi. Julia lähtee ottamaan selvää pojan kotioloista ja joutuu toteamaan, että hänen epäilyksensä jäävät todellisuuden kauhujen varjoon!


 


Tämän jo vuonna 2018 alkunsa saaneen ja viimein vuonna 2021 julkaistun elokuvan on ohjannut Scott Cooper. Mainittujen lisäksi muissa rooleissa nähdään Jesse Plemons, Scott Haze, Sawyer Jones, Graham Greene, Rory Cochrane ja Amy Madigan.


  Copshop


 


Vuokraamossa: 21.2. 


Genre: toiminta, trilleri


Ikäraja: K16


Kesto: 1 h 48 min.


 


Jopa hauskaksi luonnehdittu Copshop kertoo tappavaa salamurhaajaa pakenemassa olevasta huijari Teddy Murrettosta. Mies suunnittelee piiloutuvansa pikkukaupungin poliisiaseman selliin, ja päätyy siksi lyömään pahaa-aavistamatonta aloittelijapoliisi Valerieta. Vankiselli ei kuitenkaan suojaa Murrettoa, kun kilpaileva palkkamurhaaja Bob Viddick ja joukko muita kostonhimoisia ihmisiä ilmestyy paikalle saadakseen Murretton hengiltä, ja räjähdysarka kuvio on valmis. 


 


Ohjaajana elokuvassa on Joe Carnahan. Pääosissa Murreton roolissa nähdään Frank Grillo ja muissa rooleissa Alexis Louder ja Gerard Butler.


  Rumble: monsterit kehässä


 


Vuokraamossa: 21.2. 


Genre: animaatio, komedia, koko perheen elokuva


Ikäraja: sallittu


Kesto: 1 h 35 min.


 


Oletko kuullut sellaisesta urheilulajista kuin hirviöpaini? En ollut kuullut minäkään ennen tätä elokuvaa!


Kun pienen Stoker-kaupungin haita muistuttava hirviöpainija Tentacular voittaa maailmanmestaruuden, hän ilmottaakin yllättäen ettei enää halua edustaa kotikaupunkiaan. Koska jokaisella kaupungilla on oma hirviöpainiedustajansa, alkaa Stokerissa tulla kiire löytää uusi edustaja. Jotta kaupunkilaiset eivät menettäisi Tentacularin lähdön seurauksena stadioniaan ja sen tuottamia tuloja, alkaa painifani Winnie Coyle etsiä uutta hirviöedustajaa kaupungilleen. 


 


Rumble: monsterit kehässä -elokuva on animaatiokonkari Hamish Grieven käsialaa. Hän on tunnettu mm. elokuvista Rise of the Guardians, Captain Underpants: The First Epic Movie ja Shrek 2. Hän on sekä käsikirjoittanut että ohjannut tämän Rob Harrellin menestyneeseen Monster on the Hill -kirjaan perustuvan elokuvan.


  The Comeback Trail


 


Vuokraamossa: 28.2. 


Genre: komedia


Ikäraja: K12


Kesto: 1 h 44 min.


 


Elokuvatuottaja Max Barberin (Robert De Niro) viimeisin tuotos floppaa, ja hän jää siitä velkaa mafiapomo Reggie Fontainelle (Morgan Freeman). Epätoivoissaan hän päättää tuottaa uuden elokuvan, jossa vakuusrahat silmissä kiiluen stunttikohtauksessa hengestään pääsisi pääosan esittäjä Duke Montana (Tommy Lee Jones). Vaan kuinka käykään, mies ei menetäkään henkeään vaikka Barber laittaa miehen kerta toisensa jälkeen mitä vaarallisempiin stuntteihin. Vakuusrahat velkojen maksamiseen jää saamatta! Mutta kuinka kävikään, tuliko Max tehneeksi uransa parhaan elokuvan? 


 


The Comeback Trailin on ohjannut George Gallo. Elokuvan ensi-ilta oli jo vuonna 2020 Monte Carlon Comedy Film Festivaleilla, mutta teattereihin se saatiin vasta kesällä 2021. 


  


Lue myös: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa