Telia TV:n maaliskuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 11 March 2022
  • 0 kommenttia
  • 37 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15


 


Maaliskuussa Telia TV -elokuvavuokraamoon on lisätty viihdyttävä kattaus niin toimintaa, draamaa, kauhua kuin komediaakin. Luvassa on myös tuoreita uutuuksia, jotka voit pongata pian järjestettävän Oscar-gaalan ehdokaslistaltalkin. Laita siis leffa pyörimään, ja kisaveikkaus pystyyn mikä elokuva vie missäkin kategoriassa elokuvamaailman kirkkaimman palkinnon!


 


Elokuvien vuokraus netistä on helppoa ja valikoiman ollessa laaja kuten Telia TV Vuokraamossa, se tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, voit aktivoida ne nettisivuiltamme. Ensimmäinen elokuvan vuokraus on maksuton.


 


Jännittäviä katseluhetkiä! 🍿>


 


Sisällysluettelo:


The Boss Baby: Perhebisnes


King Richard: Williamsien tarina


Häät, hautajaiset ja ristiäiset


House of Gucci


We Die Young


Last Night in Soho


 The Baby Boss: Perhebisnes


 


Vuokraamossa: Jo katseltavissa
Genre: Koko perheen elokuva, komedia
Ikäraja: 7
Kesto: 1 h 45 min.Vuonna 2017 ilmestyneen Baby Boss -elokuvan jatko-osassa päähenkilö Tim on jo kasvanut yhdessä veljensä Tedin kanssa aikuiseksi, ja hänellä itselläänkin on jo kaksi lasta. Tim on erityisesti Tabita-tyttärestään huolissaan, sillä tämä vaikuttaa olevan kiinnostuneempi läksyistä kuin leikkimisestä! Tabitan pikkusisko puolestaan paljastaa eräänä päivänä olevansa BabyCorpin salainen agentti, tehtävänään paljastaa Tabitan koulun perustajan, salaperäisen tohtori Erwin Armstrongin synkkä salaisuus. Erilleen toisistaan ajautuneet veljekset Tim ja Ted löytävät jälleen toisensa lähtiessään uuteen seikkailuun, joka antaa heille myös aihetta pohtia, mikä elämässä oikeastaan onkaa tärkeintä.


 


Baby Boss: Perhebisnes -leffan on ohjannut sama mies kuin ykkösosankin, eli Tom McGrath. Hän on myös muun muassa yksi koko Madagaskar-leffatrilogian ohjaajista. Tässä elokuvassa alkuperäisääninäyttelijöinä kuullaan sellaisia nimiä kuin Alec Baldwin, Eva Longoria, Lisa Kudrow, James Marsden ja Jimmy Kimmel.


  King Richard: Williamsien tarina


 


Vuokraamossa: Jo katseltavissa
Genre: Draama
Ikäraja: 12
Kesto: 2 h 25 min


 


Kukapa ei olisi kuullut Serena ja Venus Williamsista - aikamme kuuluisimmista tennistähdistä. King Richard: Williamsien tarina on Reinaldo Marcus Greenin ohjaama tositapahtumiin pohjautuva draamaelokuva. Tarinassa keskitytään Williamsin supersiskosten isään Richard Williamsiin, joka omalla sinnikkyydellään onnistuu mullistamaan koko tennismaailman.


 


Richard Williams (Will Smith) on vaativa mutta rakastava isä. Hän on jo alusta lähtien varma omien tyttäriensä saavuttavan suuria elämässään, ja heistä kasvavan tulevaisuuden tennistähtiä. Venuksen (Saniyya Sidney) ja Serenan (Demi Singleton) nostamisesta tennismaailman huipulle muodostuukin Richardille jopa pakkomielle. Lähtökohdat ovat haastavat rodun ja perheen vähävaraisuuden vuoksi, mutta lopulta Richard oman visionsa ohjaamana saavuttaa tavoitteensa ja nostaa siskokset maailmanhuipulle. 


 


Will Smith tekee elokuvassa elämänsä pääosan, ja onkin monen tämän vuoden palkintogaalan ennakkosuosikki Richardin roolistaan. King Richard: Williamsien tarina on kerännyt Oscar-ehdokkuudet parhaan elokuvan, sekä parhaan miespääosan palkintoihin. Elokuva muistuttaakin meille katsojille, että sinnikkyydellä ja periksiantamattomuudella voi saavuttaa elämässä mitä vain!


 


  Häät, hautajaiset ja ristiäiset


 


Vuokraamossa: 14.3.
Genre: Draama, komedia
Ikäraja: 12
Kesto: 1 h 49 min.Vuonna 2019 ilmestyneen samannimisen C Moren alkuperäissarjan jatko-osa seuraa sarjasta tuttuja Öhrnin ja Segerin perheitä, ja vie katsojan läpi syksyn ja talven kohti joulunviettoa ja uudenvuodenjuhlintaa. Kaksi melko erilaista perhettä yhdistyy, kun Meja ja Sunny päättävät mennä naimisiin Ruotsin maaseudulla. 10 minuuttia hulluutta häiden aikana johtaa vuoden mittaiseen matkaan, joka kääntää kaikkien asianosaisten elämän ylösalaisin. Elokuva piirtyy elämän perusarvojen ja vääjäämättömien tilanteiden äärelle: rakkauden ja kuoleman.


 


Elokuvan on ohjannut brittilähtöinen Colin Nutley, joka tunnetaan mm. 1992-2010 välillä ilmestyneistä kolmesta Änglagård-elokuvasta. Hän luonnollisesti on ohjannut myös Häät, hautajaiset ja ristiäiset -sarjankin, jossa nähdään samat näyttelijät kuin elokuvassa. Heitä ovat mm. Helena Bergström, Maria Lundqvist, Molly Nutley, Angelika Prick, Philip Zandén, Robert Gustafsson ja Marie Göranzon.


  House of Gucci


 


Vuokraamossa: 21.3. alkaen


Genre: Draama, Jännitys


Ikäraja: K12 


Kesto: 2h 44 min.


 


Mestariohjaaja Ridley Scottin uutuuselokuva House of Gucci perustuu Sara Gay Fordenin kirjaan The House of Gucci: a Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed. Se kertoo Guccin muotisukuun kuuluvan Maurizio Guccin ja tämän vaimon Patrizia Reggianin avioliitosta. Elokuva on täynnä tähtiä, sillä pääosaa esittää itse Lady Gaga, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Al Pacino, Jared Leto ja Salma Hayek.


 


Patrizia Reggiani (Lady Gaga) on tavallisen työssäkäyvän perheen tyttö, joka on päivisin töissä kuljetusliikkeessä ja viihtyy iltaisin Milanon JetSet-bileissä. Sattumalta hän tapaa Guccin muotihuonesvun kolmannen polven jälkeläisen, Maurizio Guccin (Adam Driver), Pariskunnan suhde etenee nopeasti ja pian he ovat jo naimisissa. Tutustuminen sukuun ei kuitenkaan ole helppoa, sillä Maurizion isä Rodolfo (Jeremy Irons) pitää Patriziaa onnenonkijana, eikä tavallaan olekaan siinä väärässä. Vaatimattomista oloista kotoisin oleva Patrizia nimittäin häikäistyy italialaisen muotitalon imperiumista ja alkaa himoitsemaan valtaa ja Guccia yrityksenä. Maurizio sen sijaan haluaa vain olla mieliksi manipuloivalle puolisolleen. Petos, rappio ja kosto seuraavat toisiaan, kunnes parin vuosikymmenen avioliitto päättyy murhaan. Reggiani sai miehensä murhasta pitkän linnatuomion ja lisänimen ”musta leski”.


 


Vaikka House of Gucci on tarina murhasta, se kertoo myös Guccin muotihuoneesta ja ylellisyysbrändistä sekä rikkaan suvun kriisistä ja siitä, kuinka raha ja valta vaikuttavat ihmissuhteisiin sekä käyttäytymiseen toisia ihmisiä kohtaan. Lähes kolmituntinen elokuva on saanut vaihtelevia arvosteluita. Toiset pitävät sitä pinnallisena hömppänä ja toiset taas kehuvat mielenkiintoista tarinaa. Pitkästä kestostaan huolimatta tarina kantaa alusta loppuun saakka, joten omalle katselulistalleni tämä menee ehdottomasti. Elokuva on saanut maskeeraus- ja hiussuunnittelun Oscar-ehdokkuuden, joten sillä sarallakin riittää leffassa ihasteltavaa.


 


  We die young


 


Vuokraamossa: 21.3. alkaen


Genre: Toiminta, Rikos, Draama


Ikäraja: K15


Kesto: 1h 32 min. 


 


Kun leffan pääosassa on kaikkien tuntema toimintaleffojen sankari Jean-Claude Van Damme, voit pätellä että elokuvasta ei vauhtia ja toimintaa puutu. Tämäkään elokuva ei tee siinä poikkeusta. Tarina kertoo 14-vuotiaasta Lucaksesta (Elias Garza), joka on päätynyt jäseneksi Mara Salvatrucka -nimiseen jengiin Washington DC:ssä. Kun jengi värvää joukkoonsa myös Lucaksen 10-vuotiaan pikkuveljen Miguelin (Nicholas Sean Johnny), hän päättää ettei jengimaailma sittenkään ole heidän paikkansa. Kun Lucas menettää ison summan jengin rahoja, kaksikolla ei olekaan enää valinnanvaraa. Onneksi naapurustoon muuttanut entinen Afganistanin sotaveteraani Daniel (Jean-Claude Van Damme) tulee apuun.


 


Vaikka Lior Gellerin ohjaama elokuva ei ole kovin montaa tähteä saanut, kannattaa Van Damme -fanien lisätä se kuitenkin muistiin seuraavaa leffailtaa varten.


  


 Last night in Soho


 


Vuokraamossa: 28.3. alkaen


Genre: Draama, kauhu, mysteeri


Ikäraja: K16


Kesto: 1h 57 min


 


Last night in Soho on brittiläinen psykologinen kauhuelokuva. Sen on ohjannut, käsikirjoittanut ja tuottanut Edgar Wright. Wrigtin lisäksi käsikirjoituksesta vastaa myös Krysty Wilson-Cairns


 


Eloise (Thomasin McKenzie) asustaa maaseudulla yhdessä isoäitinsä kanssa. Hänen kiinnostuksensa 60-luvun muotiin ja musiikkiin johdattaa hänet opiskelemaan vaatesuunnittelua Lontooseen. Lontoo ei kuitenkaan täytä odotuksia, sillä Eloise havaitsee etteivät muut opiskelijatoverit ja soluasuntola ole aivan sitä mitä Eloise opiskelijaelämältä ajatteli. Pian hän huomaakin omaavansa poikkeuksellisen lahjan: Eloisella on kyky nähdä edesmennyt äitinsä, sekä lisäksi hän pystyy siirtymään 60-luvun Sohoon keskelle neonvalojen välkettä ja sen ajan glamouria ja värikkyyttä. Sohossa hän kohtaa laulajanurasta haaveilevan valovoimaisen Sandien (Anya Taylor-Joy), josta muodostuukin hänelle pian tyyli-inspiraatio ja täydellisyyden ruumiillistuma. Vaikka Soho näyttäytyy aluksi glamourin ja seurapiirien täyteisenä, näyt menneisyydestä alkavat vähitellen pirstoutua ja muuttua entistä synkemmiksi. Eloise myös havahtuu siihen, ettei määrätietoisesti ja naiivisti laulajatähteydeen pyrkivästä Sandiesta ole kuultu nykymaailmassa mitään. Mitä Sandielle tapahtui, ja mihin hän on katosi?


  


 


Lue lisää: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa