Esittely

Esittelyssä Asus ROG Strix G15 15,6" -peliläppäri

  • 11 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 101 katselukertaa
Esittelyssä Asus ROG Strix G15 15,6" -peliläppäri
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Asus ROG Strix G15 15,6" G513RC-HN088W/T on pelikannettava, joka on suunniteltu tarjoamaan pelaajille suorituskykyä. Se sisältää edistyksellistä teknologiaa ja komponentteja, jotka tekevät siitä hyvän valinnan pelaamiseen ja muihin vaativiin tehtäviin.

 

Suorituskyky ja muisti

 

ROG Strix G15:ssä on AMD Ryzen 7 6800H -suoritin, joka perustuu 7nm-teknologiaan. Tämä mahdollistaa nopeamman suorituskyvyn ja alhaisemman virrankulutuksen. Yhdistettynä NVIDIA GeForce RTX 3050 -näytönohjaimeen, laite tarjoaa erinomaisen graafisen suorituskyvyn ja tuen säteenseurannalle sekä tekoälyominaisuuksille.

512 Gt SSD-tallennustila tarjoaa tilaa peleille, sovelluksille ja tiedostoille. Lisäksi 16 Gt DDR5 RAM-muisti varmistaa, että voit sujuvasti käsitellä monia tehtäviä samanaikaisesti ilman laitteen hidastumista.

 

Näyttö ja jäähdytys

 

Laite on varustettu 15,6 tuuman Full HD -näytöllä, jossa on IPS-paneeli. 144 Hz:n virkistystaajuus mahdollistaa sulavan kuvan, mikä on erityisen tärkeää nopeatempoisissa peleissä. Laitevalmistajan mukaan näyttö tuottaa elävät värit ja terävät yksityiskohdat.

ROG Strix G15:ssä on tehokas jäähdytysjärjestelmä, joka estää ylikuumenemisen. Jäähdytysjärjestelmän ansiosta voit säätää tuuletinnopeuksia ja jäähdytystehoa tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa hiljaisen käytön kevyissä tehtävissä ja tehokkaan jäähdytyksen vaativammassa käytössä.

 

YO-yhteensopivuus

 

ROG Strix G15 on testattu ja todettu yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti / DigabiOS) kanssa. Tämä tekee siitä luotettavan valinnan myös opiskelijoille, jotka tarvitsevat tietokonetta kouluprojekteihin ja tentteihin.

 

Suunniteltu kilpapelaajille

 

Laite on suunniteltu erityisesti pelaajille, jotka vaativat suorituskykyä ja laadukasta näyttöä. Laitteessa on tarvittavat ominaisuudet, joiden avulla voit nauttia vaativien pelien pelaamisesta hyvillä grafiikoilla asetuksilla ja saada samalla sulavan, sekä nautinnollisen pelikokemuksen.

Pelikannettavan näppäimistössä on myös taustavalaistus, joka lisää sekä käytännöllisyyttä että visuaalista vaikutelmaa. Taustavalaistuksen avulla voit pelata ja työskennellä hämärässä tai pimeässä ympäristössä. Voit säätää taustavalaistuksen kirkkautta ja värin sävyä tarpeesi mukaan.

 

 

Kaiken kaikkiaan Asus ROG Strix G15 15,6" G513RC-HN088W/T on erinomainen valinta pelaajille ja muuhun vaativaan käyttöön, jolloin suorituskyky, jäähdytys ja korkealaatuinen näyttö on tarpeen.

 

Lue myös:
 

https://yhteiso.telia.fi/pelit%2Dja%2Dpelaaminen%2D109/lenovo%2Dideapad%2Dgaming%2D3%2Dloq%2D16%2D35419


Aihe on suljettu kommenteilta.