Esittely

Lahjavinkit pelaajalle - Tärpit pelaamisen huippuvälineisiin

  • 2 December 2020
  • 0 kommenttia
  • 133 katselukertaa
Lahjavinkit pelaajalle - Tärpit pelaamisen huippuvälineisiin
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +4

Verkkokauppamme pelaaminen-osiosta löydät pelaamisen välineet aina hiiristä ja näppäimistöistä tietokoneisiin. Pelaajalle lahjan ostaminen voi kuitenkin olla hankalaa, mikäli ei itse pelaa. Pelaajalta kannattaakin kysäistä onko hänellä jokin tuotemerkki, jota hän suosii tai onko jollekin uudelle laitteelle tai välineelle erityinen tarve. Laadukkaat pelivälineet parantavat pelikokemusta ja -suoritusta merkittävästi. Keräsimme yhteen lahjavinkkejä pelaajaa ilahduttamaan.

 

Pelihiiri

 

Miksi tavallinen hiiri ei käy? Toimistohiiri ei tahdo pysyä mukana nopeissa liikkeissä heikompilaatuisten sensoreidensa vuoksi. Kaikki on kiinni nopeudesta, tarkkuudesta sekä responsiivisuudesta. Näiden lisäksi myös hiiren muotoilulla on merkitystä – isokätisen ei välttämättä kannata hankkia sitä pienintä hiirtä. Tarkempaa tietoa huomioitavista asioista pelihiirtä hankkiessasi saat meidän pelihiiren osto-oppaasta.

 


Logitech G Pro X Superlight -pelihiiri


Logitechin G Pro X Superlight -pelihiiri on suunniteltu yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Hiiren paino on saatu pidettyä minimissään - hiiri painaa ainoastaan 63 grammaa. Hiiri liikkuu hiirimatollasi sulavasti ja nopeasti huippukevyeiden ja kookkaiden PTFE-jalkojensa avulla. Kurkkaa pelihiiren esittely linkin takaa!

 

Logitech G305 Lightspeed -pelihiiri


Logitech G305 Lightspeed -pelihiiri sopii erityisesti hieman pienempään käteen. Sen HERO-tunnistin tarjoaa 12000 DPI:n suorituskyvyn ja Lightspeed-yhteys päivittää hiiren liikkeet peliin vain millisekunnissa. Tällä hiirellä pelatessa ei juurikaan kättä tarvitse rasittaa, sillä hiiri painaa vain 99 grammaa, tehden siitä erittäin helposti ohjattavan. Lisäksi hiirellä ei tarvitse huolehtia akun kestävyydestä, sillä yhdellä AA-paristolla pelaat jopa 250 tuntia.

 

Pelinäppäimistö

 

Mekaaninen näppäimistö on syystä pelaajien suosiossa. Tavalliseen kalvonäppäimistöön verrattuna mekaaninen näppäimistö on tarkempi, responsiivisempi sekä kestävämpi käytössäsi. Keskimäärin pelinäppis kestää jopa kymmeniä miljoonia painalluksia. Tutustu pelinäppäimistön osto-oppaaseemme valintaasi helpottamaan.

 


Logitech G Pro Nordic -pelinäppäimistö


Logitech G Pro -pelinäppäimistöstä löytyy ominaisuuksia, joita lanikävijä arvostaa. Näppäimistön johto on irrotettavissa ja sisäiseen muistiin tallennat niin makrot kuin valaistusasetuksetkin. Numeronäppäimistö on jätetty pois tilan säästämiseksi. Logitech G Pro Nordic -pelinäppäimistössä on GX Blue -kytkimet, jotka tunnetaan kytkimen aktivoituessa pienestestä pompusta ja klikkaavasta äänestä. Clicky-kytkimet soveltuvat erityiesti peleihin, joissa joudut käyttämään useita näppäimiä, tai kirjoittamaan paljon.

 

Razer Huntsman Mini  -pelinäppäimistö

 

Razer Huntsman Mini -näppäimistön on vaativaan pelikäyttöön suunniteltu 60 % -kokoluokan pelinäppäimistö huippuluokan Razer Analog Optical -kytkimillä. Pienen kokonsa ja suorituskykyisten kytkintensä lisäksi näppäimistö on varustettu kestävillä PBT Doubleshot -näppäinhatuilla, Chroma RGB -valaistuksella, ohjelmoitavilla painikkeilla sekä kestävällä alumiinirakenteella. Razerilta löydät myös monia muita huipputason pelinäppäimistöjä, jotka on esitelty Yhteisössä.

 

Pelikuulokkeet

 

Laadukkailla pelikuulokkeilla kuulet pelin hiljaisemmatkin taustaäänet ja ne sulkevat häiritsevän taustamelun pois. Pelikuulokkeiden mikrofonilla pystyt käymään keskusteluja muiden pelaajien kanssa. Myös käyttömukavuus on yhtä tärkeää kuin hyvä äänenlaatu. Lisää vinkkejä pelikuulokkeiden valintaan saat meidän pelikuulokkeiden osto-oppaasta.

 

 

Logitech G733 Lightspeed Wireless -pelikuulokkeet
 

Logitech G733 Lightspeed Wireless -pelikuulokkeet ovat langattomat ja käyttömukavuutta ajatellen muotoillut. Akun kestoksi kerrotaan riittoisat 29 tuntia. Valmistaja kertoo Pro-G-kaiutinelementtien tarjoavan tarkat äänet ja täyden äänialueen. Kuulokkeiden DTS Headphone 2.0 -tilaääni kuulostaa hyvältä, mutta saattaa myös auttaa sinua paikantamaan muut pelaajat. Äänet ja Lightsync RGB -valaistukset ovat muunneltavissa täysin makusi mukaisiksi.


Logitech G Pro X 2 -pelikuulokkeet

 

Langattomat Logitech G PRO X 2 Lightspeed -pelikuulokkeet on suunniteltu yhteistyössä ammattilaispelaajien parhaimmiston kanssa. Näillä Logitechin uudistetuilla pelikuulokkeilla viet pelisi seuraavalle tasolle. Kuulokkeet on varustettu uusilla 50 mm grafeeni-elementeillä, kevyemmällä painolla ja paremmalla käyttömukavuudella kuin edeltäjänsä. Olemme koostaneet laajemman esittelyn kuulokkeista Yhteisöön!


Pelinäyttö

 

Hankkiessasi näyttöä pelaamista varten on huomio kiinnitettävä näytön pieneen vasteaikaan ja tarpeeksi korkeaan virkistystaajuuteen. Nopeatempoisissa peleissä liian suuri näyttö saattaa olla haitaksi, koska nopeissa tilanteissa suurelta ruudulta voi olla hankala hahmottaa, mitä kaikkea kentällä tapahtuu. Meidän tietokonenäytön osto-oppaasta saat tarkempaa tietoa siitä, mitä näytön teknisten tietojen termistö tarkoittaa.

 

 

Samsung Odyssey G9 49" -pelinäyttö


Samsung Odyssey G9 49" -pelinäyttö on leveä 49-tuumainen kaareva QLED-näyttö 5120 x 1440 resoluutiolla ja 240 Hz virkistystaajuudella. Samsungin QLED-teknologialla saadaan 95-prosenttinen DCI-P3-väriavaruus, joten värit ovat selkeämpiä, kirkkaampia ja todenmukaisempia. Leveä näyttö laajentaa näyttötilasi kaksinkertaiseksi,  pinta-ala vastaa kahta 27-tuumaista QHD-näyttöä rinnakkain. Näytön HDR1000 tukee jopa 1000 nitin valovoimaisuutta ja HDR-sisältöä.

 

Muut pelivälineet
 

Pelit saattavat välillä venähtää ja koneella istuessa vierähtää helposti useampikin tunti. Pelituoleissa tärkeitä asioita ovat säätömahdollisuudet ja ergonominen istuma-asento. Laadukas tuoli antaa sekä vastusta että tukea niin kuin kroppa tarvitseekin. Pelituolin osto-opas auttaa sinua pelituolisi valinnassa.  Pelipöydät ovat työpöytiä, jotka ovat suunniteltu pelaamista varten. Pöydän pinta-alan täytyy olla riittävän suuri niin, että tilaa jää joka komponentille. Elektroninen pelipöytä mahdollistaa pöydän korkeuden säätämisen ergonomiselle tasolle. Myös hiirimattoon on syytä kiinnittää huomiota, reilun kokoinen hiirimatto on paras vaihtoehto pelaamiseen.

 Razer Seiren Mini -mikrofoni


Razer Seiren Mini -pelimikrofoni on pienikokoinen ja sen kerrotaan pienestä koostaan huolimatta tuottavan laadukasta ääntä. Mikrofoni minimoi taustalta tulevaa meteliä, kuten hiiren ja näppäimistön napsautuksia. Voit asettaa mikrofonin mukana tulevaan säädeltävään ja vakaaseen alustaan tai mihin vain mikrofonijalkaan, joka käyttää tavallista 5/8-tuumaista kierrettä.

 

L33T Gaming E-SPORT Superior XL -pelituoli


L33T Gaming E-SPORT Superior XL-pelituoli E-Sport Superior -pelituoli on XL-malli, jossa vankka teräsrunko toimii vakaana perustana ja paksu erikoisvaahto varmistaa aina täydellisen paineenlievityksen ja ihanteellisen ergonomian. Ylikuumenemista ei tarvitse murehtia hengittävän PU-nahan ansiosta, ja niska- ja ristiselkätyynyt antavat tarvittaessa lisätukea.


Logitech G640  -pelihiirimatto


Ammattitason Logitech G640 -hiirimatossa tila ei lopu kesken. Hiirimatto on suunniteltu matalille DPI-tarkkuuksille ja peleille, joissa käytetään pientä kuvatarkkuutta. Hiirimaton pinta on käsitelty 200 °C:n lämpötilassa, jotta se tarjoaisi juuri sopivan kitkan matalien dpi-tarkkuuksien peliliikkeisiin. Voimakkaat kuviot voivat aiheuttaa häiriöitä hiiren käyttöön, joten G640 -hiirimaton pinnassa on siisti, kuvioimaton pinta. Yhdenmukainen pinta parantaa hiiren tunnistimen toimintaa, erityisesti käytettäessä Logitech G -pelihiiriä.

 

Verkkokaupassamme voit helposti järjestää pelivälineet sen mukaan, mitä ominaisuuksia laitteelta halutaan. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai ajatuksia pelaamiseen liittyvistä laitteista, älä epäröi kommentoida alle.

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa