Esittely

Lahjavinkit pelaajalle - Tärpit pelaamisen huippuvälineisiin

  • 2 December 2020
  • 0 kommenttia
  • 91 katselukertaa
Lahjavinkit pelaajalle - Tärpit pelaamisen huippuvälineisiin
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +4

Verkkokauppamme pelaaminen-osiosta löydät pelaamisen välineet aina hiiristä ja näppäimistöistä tietokoneisiin. Pelaajalle lahjan ostaminen voi kuitenkin olla hankalaa, mikäli ei itse pelaa. Pelaajalta kannattaakin kysäistä onko hänellä jokin tuotemerkki, jota hän suosii tai onko jollekin uudelle laitteelle tai välineelle erityinen tarve. Laadukkaat pelivälineet parantavat pelikokemusta ja -suoritusta merkittävästi. Keräsimme yhteen lahjavinkkejä pelaajaa ilahduttamaan.

 

Pelihiiri

 

Miksi tavallinen hiiri ei käy? Toimistohiiri ei tahdo pysyä mukana nopeissa liikkeissä heikompilaatuisten sensoreidensa vuoksi. Kaikki on kiinni nopeudesta, tarkkuudesta sekä responsiivisuudesta. Näiden lisäksi myös hiiren muotoilulla on merkitystä – isokätisen ei välttämättä kannata hankkia sitä pienintä hiirtä. Tarkempaa tietoa huomioitavista asioista pelihiirtä hankkiessasi saat meidän pelihiiren osto-oppaasta.

 


Logitech G Pro X Superlight -pelihiiri


Logitechin G Pro X Superlight -pelihiiri on suunniteltu yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Hiiren paino on saatu pidettyä minimissään - hiiri painaa ainoastaan 63 grammaa. Hiiri liikkuu hiirimatollasi sulavasti ja nopeasti huippukevyeiden ja kookkaiden PTFE-jalkojensa avulla.

 

SteelSeries Rival 650 Wireless -pelihiiri


SteelSeries Rival 650 Wireless -pelihiiri sopii isompaankin käteen. Optisen, etäisyyttä mittaavan lukijan avulla välttää tulkintavirheet. Painoa tällä pelihiirellä on 121 grammaa - painoa sekä painopistettä voit muuttaa mukana tulevilla lisäpainoilla. Voit tallentaa anturin asetukset, makrot ja valotehosteet suoraan laitteeseen. Valmistaja kertoo hiiren akunkestoksi yli 24 tuntia ja se on ladattavissa pika-latauksella.

 

Pelinäppäimistö

 

Mekaaninen näppäimistö on syystä pelaajien suosiossa. Tavalliseen kalvonäppäimistöön verrattuna mekaaninen näppäimistö on tarkempi, responsiivisempi sekä kestävämpi käytössäsi. Keskimäärin pelinäppis kestää jopa kymmeniä miljoonia painalluksia. Tutustu pelinäppäimistön osto-oppaaseemme valintaasi helpottamaan.

 


Logitech G Pro Nordic -pelinäppäimistö

Logitech G Pro -pelinäppäimistöstä löytyy ominaisuuksia, joita lanikävijä arvostaa. Näppäimistön johto on irrotettavissa ja sisäiseen muistiin tallennat niin makrot kuin valaistusasetuksetkin. Numeronäppäimistö on jätetty pois tilan säästämiseksi. Logitech G Pro Nordic -pelinäppäimistössä on GX Blue -kytkimet, jotka tunnetaan kytkimen aktivoituessa pienestestä pompusta ja klikkaavasta äänestä. Clicky-kytkimet soveltuvat erityiesti peleihin, joissa joudut käyttämään useita näppäimiä, tai kirjoittamaan paljon.

 

SteelSeries Apex 7 TKL -pelinäppäimistö

 

SteelSeries Apex 7 TKL -näppäimistön mekaaniset kytkimet kestävät valmistajan mukaan 50 miljoonaa näppäinpainallusta. Punaiset kytkimet tunnetaan jatkuvasti tasaisesta, lineaarisesta liikkeestä ylhäältä alas asti ilman minkäänlaista pommpua, mikä mahdollistaa nopean toiminnan. Näppäimistössä on 100% anti-ghosting 104 näppäimen painallukselle, jonka myötä et menetä näppäinpainalluksia painaessasi useita näppäimiä yhtä aikaa. Näppäimistössä on integroitu oikean yläkulmaan pieni OLED Smart Display -näyttö, jossa on yhdysrakenteista tallennustilaa, jolla voit tallentaa käytönaikaista pelitietoa.

 

Pelikuulokkeet

 

Laadukkailla pelikuulokkeilla kuulet pelin hiljaisemmatkin taustaäänet ja ne sulkevat häiritsevän taustamelun pois. Pelikuulokkeiden mikrofonilla pystyt käymään keskusteluja muiden pelaajien kanssa. Myös käyttömukavuus on yhtä tärkeää kuin hyvä äänenlaatu. Lisää vinkkejä pelikuulokkeiden valintaan saat meidän pelikuulokkeiden osto-oppaasta.

 

 

Logitech G733 Lightspeed Wireless -pelikuulokkeet
 

Logitech G733 Lightspeed Wireless -pelikuulokkeet ovat langattomat ja käyttömukavuutta ajatellen muotoillut. Akun kestoksi kerrotaan riittoisat 29 tuntia. Valmistaja kertoo Pro-G-kaiutinelementtien tarjoavan tarkat äänet ja täyden äänialueen. Kuulokkeiden DTS Headphone 2.0 -tilaääni kuulostaa hyvältä, mutta saattaa myös auttaa sinua paikantamaan muut pelaajat. Äänet ja Lightsync RGB -valaistukset ovat muunneltavissa täysin makusi mukaisiksi. Logitech G733 Lighstpeed -kuulokkeet löydät myös LoL K/DA -teemaisena.


Razer Kraken X Mercury -pelikuulokkeet
 

Razer Kraken X Mercury -pelikuulokkeet sopivat kaikille pelialustoille. Valmistaja kertoo kuulokkeiden tarjoavan selkeän ja tasapainoisen äänen. Kuulokkeet painavat ainoastaan 250 grammaa, joten ne eivät tunnu ikäviltä pidemmissäkään pelisessioissa. Korvakuppien tyynyt ovat valmistettu mukautuvasta muistivaahdosta. Kuulokkeissa on kardioidi-suunnattu mikrofoni, joka poistaa taustamelua sekä vähentää vuotoääniä sivuilta ja takaa.


Pelinäyttö

 

Hankkiessasi näyttöä pelaamista varten on huomio kiinnitettävä näytön pieneen vasteaikaan ja tarpeeksi korkeaan virkistystaajuuteen. Nopeatempoisissa peleissä liian suuri näyttö saattaa olla haitaksi, koska nopeissa tilanteissa suurelta ruudulta voi olla hankala hahmottaa, mitä kaikkea kentällä tapahtuu. Meidän tietokonenäytön osto-oppaasta saat tarkempaa tietoa siitä, mitä näytön teknisten tietojen termistö tarkoittaa.

 

 

Samsung Odyssey G9 49" -pelinäyttö


Samsung Odyssey G9 49" -pelinäyttö on leveä 49-tuumainen kaareva QLED-näyttö 5120 x 1440 resoluutiolla ja 240 Hz virkistystaajuudella. Samsungin QLED-teknologialla saadaan 95-prosenttinen DCI-P3-väriavaruus, joten värit ovat selkeämpiä, kirkkaampia ja todenmukaisempia. Leveä näyttö laajentaa näyttötilasi kaksinkertaiseksi,  pinta-ala vastaa kahta 27-tuumaista QHD-näyttöä rinnakkain. Näytön HDR1000 tukee jopa 1000 nitin valovoimaisuutta ja HDR-sisältöä.

 

Muut pelivälineet
 

Pelit saattavat välillä venähtää ja koneella istuessa vierähtää helposti useampikin tunti. Pelituoleissa tärkeitä asioita ovat säätömahdollisuudet ja ergonominen istuma-asento. Laadukas tuoli antaa sekä vastusta että tukea niin kuin kroppa tarvitseekin. Pelituolin osto-opas auttaa sinua pelituolisi valinnassa.  Pelipöydät ovat työpöytiä, jotka ovat suunniteltu pelaamista varten. Pöydän pinta-alan täytyy olla riittävän suuri niin, että tilaa jää joka komponentille. Elektroninen pelipöytä mahdollistaa pöydän korkeuden säätämisen ergonomiselle tasolle. Myös hiirimattoon on syytä kiinnittää huomiota, reilun kokoinen hiirimatto on paras vaihtoehto pelaamiseen.

 Razer Seiren Mini -mikrofoni


Razer Seiren Mini -pelimikrofoni on pienikokoinen ja sen kerrotaan pienestä koostaan huolimatta tuottavan laadukasta ääntä. Mikrofoni minimoi taustalta tulevaa meteliä, kuten hiiren ja näppäimistön napsautuksia. Voit asettaa mikrofonin mukana tulevaan säädeltävään ja vakaaseen alustaan tai mihin vain mikrofonijalkaan, joka käyttää tavallista 5/8-tuumaista kierrettä.

 

Razer Iskur -pelituoli


Razer Iskur -pelituoli on varustettu tukevalla sisäänrakennetulla ristiselkätuella, tiheillä ja mukavilla pehmusteilla sekä mukautettavilla 4D-käsituilla. Tuolin teräsvahvistettu rakenne tekee siitä erittäin kestävän ja luotettavan pitkiin pelihetkiin. Istuimen korkeus, kallistus sekä käsinojat ovat helposti säädettävissä. Selkänoja on kallistettavissa aina 139 asteeseen.


HyperX Fury S Pro XL -pelihiirimatto

Ammattitason HyperX Fury S -hiirimatossa tila ei lopu kesken - leveys on lähes metrin. Hiirimaton saumattomasti ommellut ja rispaantumattomat reunat kestävät käytössä, ja kuminen pohja pitää maton paikoillaan.

 

Razer KISHI -mobiilipeliohjain

 

Razer KISHI -mobiilipeliohjain tekee matkapuhelimestasi vertailukelpoisen konsoleiden kanssa. Kishi-ohjain löytyy niin Android- kuin iOS-versiona, eli se on yhteensopiva useimpien puhelinmallien kanssa. Razer Kishi -mobiilipeliohjain kiinnittyy jämäkästi puhelimeesi tehden siitä kuin täysverisen käsikonsolin.

 

 

Verkkokaupassamme voit helposti järjestää pelivälineet sen mukaan, mitä ominaisuuksia laitteelta halutaan. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai ajatuksia pelaamiseen liittyvistä laitteista, älä epäröi kommentoida alle.

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa