Esittely

Logitech G Pro X 2 Lightspeed -pelikuulokkeet esittelyssä!

  • 26 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 141 katselukertaa
Logitech G Pro X 2 Lightspeed -pelikuulokkeet esittelyssä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Langattomat Logitech G PRO X 2 Lightspeed -pelikuulokkeet on suunniteltu yhteistyössä ammattilaispelaajien parhaimmiston kanssa. Näillä Logitechin uudistetuilla pelikuulokkeilla viet pelisi seuraavalle tasolle. Kuulokkeet on varustettu uusilla 50 mm grafeeni-elementeillä, kevyemmällä painolla ja paremmalla käyttömukavuudella kuin edeltäjänsä.

 

Paranneltu käyttömukavuus

 

PRO X 2 Lightspeed -pelikuulokkeet ovat kevyet ja niiden mukavuuteen on tehty parannuksia. Kuulokkeissa on pyörivät ja kestävät saranat, jotka auttavat kuulokkeita asettumaan kaiken kokoisille ja muotoisille päille. Korvapehmusteet ovat kiertyvää pehmeää muistivaahtoa, jotka muotoutuvat pääsi mukaan parantaen käyttömukavuutta. Korvapehmusteet ovat keinonahkaa ja lisäksi mukana tulee kankaiset lisäkorvatyynyt, jotka ovat veluuria. Kuulokkeiden alumiini- ja teräsrunko takaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja lujuuden välillä.

 

Uuden sukupolven grafeeni-elementit

 

Grafeeni on mullistava uusi materiaali, jota käytetään kuulokkeiden elementtien valmistuksessa. PRO X 2 Lightspeed Wireless -pelikuulokkeiden puhdas grafeenikalvo tuottaa suuremman herkkyyden, paremman taajuusvasteen sekä se vähentää merkittävästi säröjä, vaikka käyttäisit korkeaa äänenvoimakkuutta. 50 mm grafeeni-elementit toimittavat kirkasta ja mukaansa tempaavaa audiota – tarjoten pelin laajan äänimaailman kokonaisuudessaan. Tämän ansiosta audiovihjeet, kuten esimerkiksi askeleet, on selkeämpi havaita ja päätellä mistä ne tulevat.

Pelikuulokkeet tukevat Monikanavaääntä: DTS Headphone X 2.0 7.1 -monikanavaääni tarjoaa Logitechin mukaan paremman kyvyn pelien äänien paikantamiseen ja etäisyyksien hahmottamiseen. Monikanavaäänen kehittyneet ominaisuudet vaativat Logitech G HUB -ohjelmiston toimiakseen.

Kommunikointi käy kuulokkeilla vaivattomasti sen 6 mm irroitettavalla cardioid-puomimikrofonilla. Blue VO!CE -teknologia (Kehittyneet ominaisuudet vaativat Logitech G HUB -ohjelmiston) mahdollistaa äänen säätämisen omaan makuusi sopivaksi ja entistä kirkkaammaksi.

 

Useita yhteysvaihtoehtoja

 

PRO X 2 Lightspeed Wireless -pelikuulokkeiden kanssa olet aina valmiina kaikkiin tilanteisiin, sillä voit valita yhteysvaihtoehdoksi langattoman LIGHTSPEEDIN, Bluetoothin- ja 3,5 mm:n äänikaapelin langallisen yhteyden. Kuulokkeiden äänenlaatu ei kärsi 3,5 mm langallisen yhteyden käyttämisestä, eli jos akku sattuu pelisession aikana loppumaan, niin se ei koidu ongelmaksi. Akkujen loppumista ei kuitenkaan tarvitse laitteella pelätä, sillä Logitech lupaa LIGHTSPEED -teknologialla jopa 50 h akunkeston pelikuulokkeille.

Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat niin tietokoneelle kuin myös pelialustoille: Yhteensopiva PC-tietokoneen (Windows 10 tai uudempi) ja USB 2.0 -portti, PlayStation 5:n, PlayStation 4:n (ainoastaan USB langaton stereo) sekä Nintendo Switchin (langaton stereo, kun telakoituna) kanssa.

 

Tekniset tiedot

 

Kuulokkeet Elementti: Grafeeni 50mm
Magneetti: Neodyymi
Taajuusvaste: 20Hz ~ 20kHz
Impedanssi: 38 ohmia
Herkkyys: 87,8 dB:n äänenpaine / 1 mW ja 1 cm
Mikrofoni Äänen poimintakuvio: Cardioid/Herttakuvio (Suunnattu)
Tyyppi: Elektreettikondensaattori
Koko: 6mm
Taajuusvaste: 100Hz ~ 10kHz
Langattomuus Akunkesto (ladattava): Jopa 50h
Toimintasäde: Jopa 30m
Yhteystyyppi: 2.4GHz LIGHTSPEED
Fyysiset ominaisuudet Leveys: 176mm
Syvyys: 95mm
Korkeus: 189mm
Paino: 345g
Latauskaapelin pituus: 1,8 m
Materiaalit Haarukka: Alumiini
Pääpanta: Teräs
Korvatyynyt ja pääpannan pehmuste: Muistivaahto, keinonahka
Lisäkorvatyynyt: Muistivaahto, kangas

 

 

Oletko aikeissa ostaa uudet pelikuulokkeet? Löydät Logitechin uutuuskuulokkeet Telian verkkokaupasta!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa