Esittely

Razer-pelinäppäimistöt esittelyssä!

  • 11 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 60 katselukertaa
Razer-pelinäppäimistöt esittelyssä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Tällä kertaa Razerin tuotteista esittelyvuorossa on heidän pelinäppäimistönsä. Näistä näppäimistöistä löydät varmasti oman suosikkisi, sillä ominaisuuksia niistä löytyy käyttöön kuin käyttöön. Miltä kuulostaisi 60 prosentin näppäimistö tai esimerkiksi analogiset kytkimet? Lähdetään tutustumaan Razerin tuotteisiin! Kaikki mallit löytyvät verkkokaupastamme.

 

Razer-pelinäppäimistöt

 

Razerin pelinäppäimistöt ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja suunnittelusta, jotka ovat optimoitu vastaamaan pelaajien tarpeisiin. Razerin näppiksissä on yleensä mekaaniset kytkimet, kuten Razer Green, Orange tai Yellow, jotka tarjoavat tarkan vasteen ja kestävyyttä. Artikkelissa esiteltävissä olevissa malleissa käytetään kolmea eri kytkinmallia: Clicky Purplea, Mecha-membranea sekä Razer Analog Optical -kytkintä.

Näppäimistöissä on monivärinen RGB-valaistus, jota voit mukauttaa omaan setuppiisi sopivaksi. Lisäksi useimmissa malleissa on ohjelmoitavat makro-näppäimet ja kompakti muotoilu. Esiteltävät mallit sisältävät normaalin näppäimistön koon lisäksi TKL, eli tenkeyless koon sekä 60 prosentin erittäin pienen näppäimistökoon. Razer Synapse -ohjelmisto mahdollistaa näppäimistön mukauttamisen ja hallinnan. Näiden ominaisuuksien ansiosta Razerin pelinäppäimistöt parantavat pelikokemusta ja vastaavat pelaajien vaatimuksia. Jos olet vasta tutustumassa pelinäppäimistöjen ominaisuuksiin, niin suosittelen ensin lukemaan Yhteisöön tekemäni Pelinäppäimistön osto-oppaan!

 

Razer Ornata V3

 

Razer Ornata V3 on matalilla ja hiljaisilla mecha-membrane kytkimillä varustettu näppäimistö. Kytkimet ovat ikäänkuin membranen ja mekaanisten sekoitus, jolloin tuntuma on samankaltainen “kliksahdus” kuin mekaanisissa kytkimissä. Hiljaisten kytkimien vuoksi Ornata V3 sopiikin siis pelaamisen lisäksi myös erittäin hyvin työkäyttöön. Näppäimistön ergonomisuutta lisää mukana tuleva magneettisesti kiinnittyvä rannetuki. Näppäinhatut ovat uv-pinnoitettuja, joten ne kestävät pitkään ilman kulumista. Näppäimistö on lisäksi roiskesuojattu. 10 Razer Chroma RGB -valaistusaluetta mahdollistaa taustavalaistuksen kustomoinnin omaan silmääsi sopivaksi.

 

Razer Huntsman Mini Analog

 

Razer Huntsman Mini Analog on vaativaan pelikäyttöön suunniteltu 60 prosentin kokoluokan pelinäppäimistö huippuluokan Razer Analog Optical -kytkimillä. Pienen kokonsa ja suorituskykyisten kytkintensä lisäksi näppäimistö on varustettu kestävillä PBT Doubleshot -näppäinhatuilla, Chroma RGB -valaistuksella, ohjelmoitavilla painikkeilla sekä kestävällä alumiinirakenteella.

Razer Huntsman Mini sopii kompaktin 60 % -kokoluokan vuoksi erityisesti ansiosta minimalistiseen kokoonpanoon. Se ei myöskään ole hiiresi liikkeiden tiellä pienen kokonsa ansiosta, joten voit käyttää hiirellä erittäin hidastakin sensitivityä. Lisäksi se kulkee helposti mukanasi LAN-tapahtumiin tai minne ikinä menetkin.

Laadukkaiden pelikäyttöön suunniteltujen kytkinten ansiosta jokainen näppäimen painallus toimii valon nopeudella. Razer Analog Optical -kytkimet käyttävät valonsädettä painallusten rekisteröimiseksi, mikä tarjoaa äärimmäisen nopean suorituskyvyn sekä kevyen painalluksen. Kytkinten kytkeytymissyvyys on mukautettavissa .1 millin tarkkuudella 1,5–3,6 mm:n välillä. Sen lisäksi voit kytkeä käyttöösi 8-suuntaiset WASD-painikkeet 360-asteen liikkeellä. Valmistaja lupaa kytkimille jopa 100 miljoonan painalluksen toimintaiän.

Lujatekoiset ja kestävät Doubleshot PBT -näppäinhatut antavat näppäimille ensiluokkaisen ja laadukkaan tuntuman, joka on suunniteltu kestämään vaativaa käyttöä. Komentojen ja pikatoimintojen helpottamiseksi näppäimistön lisätoiminnot on merkitty näppäinhattujen sivuun.

Suorituskykynsä lisäksi näppäimistö on varustettu monilla erinomaisilla ominaisuuksilla, kuten mukautettavalla Razer Chroma -valaistuksella, viidellä sisäänrakennetulla valaistustilalla, irrotettavalla USB-C-kaapelilla, sisäänrakennetulla viiden profiilin tallennustilalla sekä anti-ghosting-tekniikalla, joka pitää huolen että kaikki painalluksesi rekisteröidään.

Pelinäppäimistö sai kuitenkin omasta mielestäni merkittävimmän ominaisuutensa jälkikäteen päivityksenä. Huntsman Mini Analog tukee uutta teknologiaa, jonka avulla painallusta voidaan seurata siten, että kun kytkin lähtee palautumaan, se ei enää rekisteröi painallusta. Normaaleissa näppäimistöissä kytkin on vielä aktivoitunut niin kauan, että se on palautunut aktivointietäisyyteensä asti. Teknologian ansiosta kytkimen deaktivointinopeus on siis huomattavasti parempi. Alla olevasta videosta voit tutustua kyseiseen ominaisuuteen tarkemmin.

 

 

Razer Huntsman V2

 

Razer Huntsman V2 on päivitetty versio aiemmalle Huntsman pelinäppäimistölle. Päivityksiin kuuluu muun muassa Razerin toisen sukupolven optiset kytkimet, jotka on tehdasrasvattu. Päivitetyt kytkimet ovat nopeammat, kevyemmät sekä kestävämmät kuin perinteiset mekaaniset kytkimet. 2. sukupolven optiset kytkimet ovat erittäin nopeat 0,2 ms luvatulla vasteajalla. Clicky optical -kytkimet ovat naksuvat ja sopivatkin käyttäjälle, joka pitää perinteisestä mekaanisen näppäimen äänestä.

Razer Huntsman V2:ssa on parannettu akustiikka. Näppäimistön pohjassa on kerros erityistä vaahtoa, joka vaimentaa tehokkaasti näppäinten pohjaan painamisesta kuuluvaa ääntä. Akustiikkaa parantaa myös aiemmin mainittu kytkimien tehdasrasvaus, joka vähentää merkittävästi kytkimistä kuuluvaa ääntä. Ergonomia ja käytettävyys on huomioitu siten, että näppis on varustettu rannetuella sekä multimediarullalla.

 

Razer Huntsman V2 Tenkeyless

 

Razer Huntsman V2 TKL eli Tenkeyless on pelinäppäimistö ilman numeronäppäimistöä. Muilta ominaisuuksiltaan se on identtinen normaalin Huntsman V2 -mallin kanssa. Pienemmän koonsa vuoksi se ei ole pelihiiresi tiellä, sekä näppis on helppo ottaa mukaan esimerkiksi laneille tai matkalle. Pelikäytössä numeronäppäimistö ei ole käytössä, jos siis aiot ostaa näppäimistön vain pelikäyttöä varten, niin suosittelen TKL-kokoa ehdottomasti.

 

Herättikö jokin näppäimistöistä kiinnostuksesi? Alla olevasta videosta voit tutustua Razerin tarjoamaan useammassa hintaluokassa!

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa