Esittely

Saimme verkkokauppaamme lisäystä – Tutustu Samsungin uusiin pelinäyttöihin

  • 5 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 96 katselukertaa
Saimme verkkokauppaamme lisäystä – Tutustu Samsungin uusiin pelinäyttöihin
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Samsung-pelinäytöt tarjoavat hyvää suorituskykyä kilpailullisissa hintaluokissa. Telian verkkokauppaan tulleet uutuudet ovat nimeltään Samsung S24AG304 24" ja Samsung C27G53 27". Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin pelinäyttöjen ominaisuuksiin.

Pelinäytöt ovat saatavilla Telian verkkokaupasta.

 

Samsung S24AG304

 

Samsung Odyssey G3 on pelaajille suunniteltu näyttö, joka tarjoaa laadukkaan pelikokemuksen kohtuulliseen hintaan. Odyssey G3 -pelinäyttö on saatavilla eri kokoisina, 24 tuuman ja 27 tuuman versioina. Full HD -tarkkuudella paremman kokemuksen saa pienemmällä 24 tuuman näytöllä, koska siinä PPI-arvo on huomattavasti korkeampi. PPI tarkoittaa Pixels Per Inch eli pikseleiden määrän per tuuma. Mitä suurempi arvo, sen tarkemmalta kuva näyttää.

Pelaamisen sujuvuutta tukee korkea 144 Hz ruudunpäivitysnopeus, ja nopea vasteaika, joka vähentää liike-epätarkkuutta. Odyssey G3 -näytöissä käytetään VA-paneelityyppiä, jossa on laajat katselukulmat, jotka mahdollistavat optimaalisen katselun eri kulmista. Näytössä on myös useita liitäntöjä, kuten HDMI- ja DisplayPort-liitännät, joten voit helposti liittää sen eri laitteisiin, kuten pelikonsoliin tai tietokoneeseen.

Kaiken kaikkiaan Samsung Odyssey G3 on houkutteleva valinta pelaajille, jotka haluavat hyvän pelinäytön ilman suurta budjettia. Sen suorituskyky, tarkkuus ja päivitysnopeus tekevät siitä loistavan vaihtoehdon pelien pelaamiseen ja viihdekäyttöön hintaluokassaan.

 

Samsung C27G53

 

Samsung Odyssey G5 on kaareva pelinäyttö, joka tarjoaa immersiivisen käyttökokemuksen. Tämä näyttö eroaa Odyssey G3 -mallista melko suurestikin, esimerkiksi siinä on 1000R kaarevuudella varustettu paneeli, WQHD, 2560 x 1440 resoluutio sekä se on hieman suurempi kooltaan.

Samsung Odyssey G5 on saatavilla 27 tuuman koon lisäksi myös 32 tuumaisena. Päivitysnopeus näytössä on sama kuin G3-mallissa eli 144 Hz. Vasteaika on kuitenkin saatu paremmaksi kuin Odyssey G3:ssa, mikä tarkoittaa, että näyttö reagoi vieläkin nopeammin liikkeeseen, mikä on erityisen tärkeää pelatessa.

Odyssey G5 -näyttö käyttää myös VA-paneelia, jonka avulla se tarjoaa hyvän kontrastin ja väritoiston. Katselukulma ei tule haasteeksi tämänkään näytön kanssa, vaikkakin harvemmin pelinäytöissä tämä tulee ongelmaksi, kun näyttöä katsotaan yleisesti suoraan edestä.

Liitettävyyden suhteen Odyssey G5:ssä on useita vaihtoehtoja, kuten HDMI- ja DisplayPort-liitännät, sekä myös kuulokeliitäntä. Voit liittää näytön helposti moniin eri laitteisiin, kuten pelikonsoliin tai tietokoneeseen.

Odyssey G5 -näyttö on erinomainen valinta,jos tahdot kokemuksen, että olisit itse pelissä mukana. 1000R kaarevuuden ansiosta näyttö istuu paremmin katselukenttääsi ja huomaat kaiken mitä pelissä tapahtuu. Lisäksi se tarjoaa erittäin hyvän kontrastin ja värientoiston hintaansa nähden.

 

Pelinäytöt vertailussa

 

Oli budjettisi sitten mikä tahansa, on molemmissa näytöissä puolensa. Odyssey G5 tarjoaa 1000R kaarevuudella immersiivisen kokemuksen, mutta se ei välttämättä sovi kaikille tai kaikkeen käyttöön, kuten Adoben ohjelmissa työskentelyyn. Lisäksi Odyssey G5 sisältää korkeamman resoluution ja nopeamman vasteajan, joka on pelattaessa merkittävä lisä. Kuitenkin budjettipelikoneella matalampi resoluutio voi olla helpompi saada toimimaan tarvittavalla FPS-lukemalla. Voit lukea artikkelistamme miksi korkea FPS-lukema on pelaamisessa tärkeä. Saatat myös pitää Odyssey G3:n pienemmästä 24” tuuman koosta.

Jos siis pidät kaarevaa näyttöä ja suurempaa resoluutiota itsellesi tärkeänä, suosittelen ehdottomasti G5-mallia. Jos taas kaareva näyttö ei ole sinun juttusi ja tahdot pitää budjetin mahdollisimman matalana, G3 on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto pelinäytöksi.

 

Tutustu alla olevasta videosta tarkemmin Samsung Odyssey G5 -pelinäyttöön!  👇

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa