3G takaisin 4G


Nettiyhteys ei oikein pelitä 4G:llä mökillä vaihdoin sen 3G:ksi (kännykkä on Lumia 500). Kun sitten tulin kotiin ja vaihdoin takaisin 4G:ksi, niin sepä ei vaihdakkaan. Ilmoittaa kyllä, kun menen asetusten kautta että on 4G, mutta aloitusnäytöllä näkyy edelleen 3G. Eli mitä pitäisi tehdä, että saan takaisin 4G. Onko teillä antaa neuvoja?


5 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

Virta pois hetkeksi, niin pitäisi löytää 4G:n. Luurit eivät aina kovin herkästi vaihda yhteystyyppiä jos yhteys on auki, ja puoliälypuhelimissa niitä on päällä kokoajan.

 

Minullakin Samsung roikuu kynsin hampain 3G:ssä jos yhteys on sen aikana avattu vaikka 3G kenttä hiipuu olemattomiin ja olisi 4G masto vieressä.

Yritinkin jo virtojen katkaisua kaksikin kertaa. Eipä auttanut. Olisiko sitten niin, että kolmas kerta toden sanoo.

Yritän vielä.

Kolmas kertakaan ei tuonnut 4G takaisin:(. Mitähän sitä seuraavaksi yrittäisi?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Puhelin pitäisi yhdistää automaattisesti 4G verkkoon kun saatavilla. Tällöin puhelimella rei saisi olla dataliikennettä sillä verkon vaihtaminen aiheuttaa katon yhteydelle aina.


 


Riippuu puhelinmallista miten tämän toteuttaa. Jotkut pysyvät mielummin 3G:ssä mutta tarvittaessa 4G:hen yhdistää kun tarvetta. 4G kuluttaa enemmän virtaa kuin 3G: 

Kyllä se on toiminut ihan täysin 4G:nä kaupungissa, mutta mökillä nettiyhteys siis tökki, kun katsoin Sonera Viihteeltä F1:ä eilen, 3G:llä ei. Nyt olen kaupungissa ja se ei vaan siis suostu sitä vaihtamaan takaisin. Jospa sitten vaan odottelen, josko se sen joskus vaihtaa:). Jos jollakin on vielä jotakin neuvo tähän ongelmaan, otan ne kiitollisena vastaan. Kiitos jo vastanneille:womanvery-happy:

Vastaa