Entisen Telefinlandin asiakkaiden liittymien käytön maksut ulkomailla kun liittymää ei ole päivitett


Heips,

 

en saa Telian vaikeaselkoisista infoista mitään selvää eli voisiko joku listata Telefinlandilta siirtyneiden liittymien käytön hinnoittelun Baltiassa/Pohjoismaissa sekä vielä erikseen muualla Euroopassa/ETA-maissa?b Liittymää ei ole päivitetty ja tuskin päivitetäänkään.

 

Voisitte palkata muuten jonkun palvelumuotoilijan joka osaisi tehdä kaikesta asiakkaalle hieman helpompaa paitsi mikäli tarkoituksella teette kaikesta vaikeata. :)

 

t. Nuori Korkeakouluopiskelija & Diginatiivi


7 kommenttia

Heippa @TelianAsiakas ja tervetuloa Yhteisön pariin!

 

Suoraan antamillasi tiedoilla en osaa kertoa, että miten liittymäsi käyttäytyy Pohjola/Baltia taikka EU/ETA alueella.

Kaikkien liittymätyyppien osalta tiedot löydät tästä hinnastosta.

 

Kysäsehän vaan rohkeasti lisää jossein tuollakaan onnistu. :smileyhappy:

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

@TomiPi kirjoitti:


Heippa @TelianAsiakas ja tervetuloa Yhteisön pariin! Suoraan antamillasi tiedoilla en osaa kertoa, että miten liittymäsi käyttäytyy Pohjola/Baltia taikka EU/ETA alueella.Kaikkien liittymätyyppien osalta tiedot löydät tästä hinnastosta. Kysäsehän vaan rohkeasti lisää jossein tuollakaan onnistu. :smileyhappy:


Totta :) Liittymien netin käyttö EU- ja ETA-alueella on tarkentunut 14.6.2017 vanhoille liittymille, joten siitä voi käydä lukemassa lisätietoja osoitteesta www.telia.fi/eumuutos. Samalta sivulta voi halutessaan tilata omien liittymien EU-netin tiedot kirjeenä kotiin.

siis kirjeitse kotiin vuonna 2017? :D

Mutta jooh, asia ratkesi.  Kiitos tämän linkin: https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/matkalla/kaytto-ulkomailla

 

 

Tulevan EU-lakimuutoksen myötä Telian liittymien käyttö ulkomailla uudistuu 14.6.2017. Uudistus koskee vain vanhoja Soneran ja Tele Finlandin liittymiä. Jos ehdit jo päivittämään uuden Telia Yhteys -liittymän, tämä sivu ei kosketa sinua.

Pohjolan ja Baltian etu sekä mahdollisesti käytössäsi oleva Euroopan reissudata laajenee siten, että jatkossa käytät liittymääsi myös muualla EU- ja ETA-alueella kotimaan hinnoin.

 

Sen tiesinkin että liittymässäni on nyt 3gt/kk eli sen verran nyt ilmeisesti käytettävissä Suomen ulkopuolella, niin baltiassa/skandinaviassa kuin lopuissakin Eu:sta/Eta-maista.

 

Kiitokset avusta.

 

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

@TelianAsiakas kirjoitti:


siis kirjeitse kotiin vuonna 2017? :D


Kokeile ja ylläty! :smileywink:

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

@TelianAsiakas kirjoitti:


Mutta jooh, asia ratkesi.  Kiitos tämän linkin: https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/matkalla/kaytto-ulkomailla  Tulevan EU-lakimuutoksen myötä Telian liittymien käyttö ulkomailla uudistuu 14.6.2017. Uudistus koskee vain vanhoja Soneran ja Tele Finlandin liittymiä. Jos ehdit jo päivittämään uuden Telia Yhteys -liittymän, tämä sivu ei kosketa sinua.Pohjolan ja Baltian etu sekä mahdollisesti käytössäsi oleva Euroopan reissudata laajenee siten, että jatkossa käytät liittymääsi myös muualla EU- ja ETA-alueella kotimaan hinnoin. Sen tiesinkin että liittymässäni on nyt 3gt/kk eli sen verran nyt ilmeisesti käytettävissä Suomen ulkopuolella, niin baltiassa/skandinaviassa kuin lopuissakin Eu:sta/Eta-maista. Kiitokset avusta.  


Eipä kestä! Tuolla sivulla on kattavasti tietoa :smileyhappy: Tuo kyseinen tieto löytyy hinnastosta mistä @TomiPi jo mainitsi (PDF-tiedostosta "Tele Finland matkapuhelinliittymien hinnat", sivu 4). Minulla on Sonera XL Etu -liittymä, johon sisältyy nettiä 15 gt EU/ETA-maissa eli voi vaikkapa huoletta surffailla Saksassa :smileyvery-happy:


Liittymien netin käyttö EU- ja ETA-alueella on tarkentunut 14.6.2017 vanhoille liittymille, joten siitä voi käydä lukemassa lisätietoja osoitteesta www.telia.fi/eumuutos. Samalta sivulta voi halutessaan tilata omien liittymien EU-netin tiedot kirjeenä kotiin.

Muutoin kelvollinen sivu, mutta se Euroopan kartta ei vastaa liittymien EU- Ja ETA alueen muutosta. Ette millään viitsisi laittaa edes erilaisilla väreillä uusia hintaryhmiä siihen karttakuvaan? (sitä kutsutaan paikkatiedoksi)

 

Nykyisessä kartassa on koko Eurooppa, varsinkin itseäni harmittaa Sveitsin tiputtaminen hintaryhmästä 2 -> 3. Hintaryhmään 3 on myös pudotettu TeleFinlandin ajoista Sveitsin lisäksi myös Färsaaret, Guernsey (Iso-Britannia), Isle of Man (Iso-Britannia), Jersey (Iso-Britannia), Monaco ja San Marino. Puhelujen hinnat (Sveitsi->Suomi) ovat muutoksen myötä yli kuusinkertaistuvat 13,2snt/min -> 86snt/min!!!

 

Telia on myös onnistunut erityisen hyvin piilottamaan informaation hintaryhmän muutoksesta, sitä ei ole, on vain uusi hinta.

 

EUROOPASSA KOTOISIN HINNOIN
https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/matkalla
Sveitsi ei siis ole Eurooppaa, eikä Monaco, jännittävää kun vieläkin oppii uutta maantiedosta. Sen sijaan Sveitsin hinnat löytyykin täältä: RENNOSTI REISSUSSA – MYÖS KAUKOMAILLA MM. VENÄJÄ, TURKKI JA THAIMAA

 

Vastaa