EROON TELIAN TEKSTIVIESTEISTÄ PREPAID-LIITTYMÄÄN?

  • 25 August 2017
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Hei! Miten Telian saa lopettamaan eitoivottujen tekstiviestien lähettämisen Prepaid-liittymääni? Käytän ko liittymää varashälyttimessäni ja jokainen sinne lähetetty tekstiviesti estää varashälyttimeni toiminnan (= minun on kuitattava viesti, jotta saan varashälyttimen toimimaan ja kuittaus tapahtuu vasta seuraavan kerran mökille saapuessani, eli varaashälytin on voinut olla pois toiminnasta useita viikkoja!!).
2 kommenttia

Kunniamerkki +14

Niin, vähän vaikea tilanne varmaan. Asiakaspalveluun voisi olla yhteydessä ja kysyä voiko viestien lähettämisen lopettaa. En ole lukenut sopimusehtoja, että sisältyykö tuohon jokin pakollinen markkinointilupa?

 

Luulisi että nuo tiedotteet ja muut viestit voisi estää, jos liittymään ei kuulu markkinointilupaa.

 

Jos ei muuten onnistu, niin kannattaa tutustua https://globetel.fi/liittymät perusliittymään. 10v aikana ei ole tullut ensimmäistäkään tekstiviestiä tuolta.. Toimii Telian verkossa ja laskutusliittymän ollessa kyseessä ei pääse myöskään vanhenemaan liittymä vahingossa.

Markkinointiluvan voi perua lähettämällä viestin KIELTO numeroon 15400 jolloin ei tule ainakaan noita turhia mainosviestejä. Muita viestejä, esim. saldon, datapaketin loppumisesta, jne varoittelevia automaattisia viestejä tuo ei varmaankaan estä, jos myös niistä pitää päästä eroon.

Vastaa