Ratkaistu

Irtisanotun numeron takaisin saaminen

  • 1 March 2023
  • 4 kommenttia
  • 206 katselukertaa

Kunniamerkki +1

Olen vaihtamassa työpaikkaa ja ilmoitin IT-tuelle että halua yritysliittymän numeron itselleni. He merkkasivat siirron mahdolliseksi jonka jälkeen soitin Telian tukeen josta ostin uuden liittymän vanhalle numerolle. Sain tästä sähköpostiin sopimustiivistelmän uudelle RAJATON 20 M liittymälle.

Joku meni prosessissa kuitenkin pieleen. Tänään puhelimeni ei mennyt enää verkkoon. Chatissa sanoivat että uutta sopimusta ei ole olemassa ja yrityksen sopimus on nyt loppunut, liittymä on irtisanottu.

Chat työntekijä näki sopimustiivistelmäni ja oli sitä mieltä että selkeästi puhelinasiakaspalvelija on tehnyt virheen. Tarjosi uutta numeroa 7,99 euron alennuksella. Ei saanut vanhaa numeroa mitenkään käyttöön, se on kait karanteenissa nyt? Vanha numero on kuitenkin kriittinen uudessa työssäni. Oliko täällä ideoita miten eskaloin tilanteen huomenna virastoaikaan? Ei voi olla mahdollista että menetin vuosia käytössä olleen numeron ensimmäisen asiakaspalvelijan mokan takia.

icon

Ratkaisu jäseneltä ilkkao 2 March 2023, 10:00

Katso alkuperäinen viesti

Aihe on suljettu kommenteilta.

4 kommenttia

Kunniamerkki +1

Yritysliittymä oli myös Telialta. Eli kyseessä oli Telia yritysliittymä → Telia kuluttajaliittymä muutos. Huomasin ongelma pari tuntia sitten. Outo tunne kun tietää ettei ole puhelimella tavoitettavissa tai voi soittaa kenellekään.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Hei @ilkkao ja lämpimästi tervetuloa Telia Yhteisöömme! Täältä pääset lukemaan ajankohtaisia uutisia ja artikkeleja sekä osallistumaan keskusteluihimme eri aiheista! 😊

Ja sitten kysymykseesi: numeron irtisanomista ei olisi tietenkään saanut tapahtua, eli ensinnäkin pahoittelut puolestamme tästä sekaannuksesta. Numerot jäävät meille talteen joksikin aikaa ennen kuin poistuvat, eli palauttamisen pitäisi kyllä sen puolesta onnistua.

Tässä vaiheessa saat kätevimmin apua olemalla yhteydessä chat-asiakaspalveluumme Minun Telian kautta. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löytyvät täältä: https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot

Kunniamerkki +1

Kiitos infosta @SonjaMelina  Kävin Telia kaupassa Forumissa Helsingissä ja sain erinomaista palvelua. Henkilö siellä sai ongittua vanhan numeroni takaisin. Voin jatkaa tyytyväisenä asiakkaana.

 

 

----

Muokkaus SonjaMelina: korjattu tägäys

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Upea juttu! Hienoa, että asia hoitui kuntoon näin nopeasti. 💪🏻