Liittymän päivitys ja 3g nopeus

  • 27 February 2015
  • 3 kommenttia
  • 13 katselukertaa

Hei!

 

Minulla on nyt se sonera näppärä liittymä ja olen ajatellut että päivittäisin sen sonera suurenmoinen liittymään. Eli milloin kannattaisi tehdä se tilaus jotta se suurenmoinen tulisi käyttöön vasta laskutuskauden päättyessä? Ei tekisi mieli maksaa siitä näppärä liittymästä täysi hinta esim vasta 2 viikon käytön jälkeen..

Ja toinen kysymys on että kun käytössä om 3g puhelin (xcover 2) niin mikä on nettiyhteyden maksiminopeus kyseisellä puhelimella sonera suurenmoinen liittymällä?

 

Kiitos etukäteen!


3 kommenttia

Moikka @ztime ja tervetuloa Klaaniin!


 


Kun liittymän päivityksen tekee, päivittyy se samantien ja voimaan astuu uuden paketin hinta. Vanhan paketin hinta nollautuu samalla alta pois, eli ei tule ns. tuplalaskutusta.


 


Omien Sivujen kautta tehtynä päivitys on helpoin tehdä, ja se astuu voimaan samantien. Eli mikäli haluat että nykyinen laskutuskausi menee Näppärä -paketilla, tulee sinun tehdä päivitys seuraavan laskutuskauden ensimmäisenä päivänä, jolloin seuraava kausi kulkee siis Suurenmoinen -paketilla. :)


 


Suurenmoinen -paketin netin maksiminopeus on 21Mbit/s.


Xcover 2 -puhelimen speksien mukaan max. nopeus on 3G-verkossa 14,4Mbit/s.


 


Eli puhelin kykenee maksimissaan tuohon 14,4Mbit/s, todellinen käytettävissä oleva nopeus riippuu mm. käytössä olevasta verkosta sekä kuuluvuuden tilanteesta.


 


 

Ok kiitos avusta.
Tuota ns. tuplalaskua pelkäsin mutta jos se ei ole ongelma niin sen liittymän vois vaikka päivittää tässä lähipäivinä.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Et pääse tolla puhelimella kyllä 14Mbps lukemiin tai no todella harvoin.

 

Itselläni oli Samsung Galaxy S3 Mini, teoreettinen maksimi siis sama 14.4Mbps, ja normaalinopeus vaihteli 5Mbps (huippu 10Mbps) paikkeilla, sitten siirryin Lumia 520, teoreettinen maksimi on siis 21Mbps, käytännössä 10Mbps (huippu 15Mbps) ja nyt on Samsung Galaxy S3 4G, joka tukee 3G:ssä 42Mbps ja 4G:ssä 100Mbps, saan 3G:llä 24Mbps, 4G:llä 97Mbps.

Vastaa