Minkä liittymän valitsen?


Mulla ois semmonen ongelma että tarvitsisin itselleni ja kumppanilleni hintalaatusuhteelta hyvän liittymän. Telia kuuluu meillä parhaiten, joten vuosi sitten vaihdettiin heidän palveluihin. Tuntuu silti että laskut eivät koskaan ole sen 24.90e/kk vaikka niin pitäisi olla. Tällä hetkellä meillä ei ole mikään paras rahatilanne ja suurimmaksi osaksi käytämme puhelimella nettiä ja sovelluksia jotka netin välityksellä toimivat. Mitä liittymää siis suosittelisitte?


2 kommenttia

Jos Såneran verkko on alueellanne paras, kannattaa tsekata Globetel operaattorin paketIt. Toimii siis samassa Såneran verkossa ja heillä on esim. edullinen 4 Mbit/s nopeuteen rajoitettu dataliittymä saatavilla kaikkiin puheliittymiin. Se riittää useimpaan mobiilikäyttöön ihan mainiosti.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Hei @thesqck ja tervetuloa Yhteisöön! Jos puheminuutteja ja normi tekstareita tulee todella vähän, satunnaisesti, suosittelen meidän S -pakettia. Siinä puhelut ja viestit veloitetaan käytön mukaan (0,07 eur/min. 0,07 eur/kpl) ja nettiä voi käyttää 5 Gt/kk niin kotimaassa kuin EU/ETA alueellakin.

Jos puheluita tulee kuitenkin enemmän, on tarjolla M -paketti hintaan 21,90 eur/kk. Siihen sisältyy puhetta 600 min/kk ja viestejä saman verran. Myös nettipaketti on isompi, 10 Gt/kk.

Liittymän voi räätälöidä myös itse. Silloin valikoimasta voi ottaa esim. 600 min + 600 sms sekä 5Gt netin. Hinta silloin 19,90 eur/kk.

Suosittelen ehdottomasti tutkimaan omaa nykyistä laskua ja katsomaan sieltä minkä verran käyttöä keskimäärin on. Sen jälkeen klikkaat tänne ja valitset sopivimman!

Vastaa