MMS netistä ei löydy

  • 8 August 2017
  • 4 kommenttia
  • 13 katselukertaa

Sonera-taustainen liittymäni on aikaisemmin pystynyt ottamaan tekstiviestien kuvaliitteitä, vaikka nettiä ei olekaan liittymässä aktivoituna. Nyt pitää kirjautua tänne, ja katsoa kuvat netistä. Loin tunnukset, kirjauduin, ja täällä ollaan, mutta en sitä MMS:ää mistään löydä. Ohje sanoo: "Saapuneet multimediaviestit löytyvät "Liittymäsi" välilehden alaosasta Hallinnoiliittymääsi > Saapuneet MMS-viestit." Olen käynyt kymmeniä kertoja netissä kaikki sivut ja valikot läpi, mutta mistään ei löydy tuota "Hallinnoi liittymääsi" valikkoa.Onko Telialla nettiväki tehnyt uudet sivut ja uudet valikot, ja MMS-ohjeistus ei ole pysynyt perässä??  Puhelin sanoo että 2 pv sitten lähetetty viesti on jo mennyt vanhaksi, mutta jossain sanottiin että Telia-netissä se olisi 10 vrk ajan.Mistä siis löydän sen MMS-viestini?  EDIT: siirretty oikean aihealueen alle. //TuizeKoo


4 kommenttia

Moi @Makke20! Varmistan ensin, että olethan kirjautunut matkapuhelinnumerollasi, johon tilasit salasanan lähettämällä viestin SALASANA numeroon 15400? Tällöin MMS-viestien pitäisi löytyä näiden ohjeiden mukaisesti. Testasin tätä vielä  omalla liittymälläni ja homma toimi kuten ohjeistuksessa kerrotaan. Viestit säilyvät siellä 10 vuorokautta.

”Saapuneet multimediaviestit löytyvät "Liittymäsi" välilehden alaosasta
Hallinnoi liittymääsi > Saapuneet MMS-viestit.”

Mitä tarkoittaa yllä olevan ohjeen ’"Liittymäsi" välilehti’?
Minulla löytyy puhelinluurinkuvalla varustettu painonappi tekstillä ”Liittymäni ja palveluni”, ja siitä avautuu tämä sivu, jonka JPG-kuvan koetan liittää oheen, jos onnistuu. Tässä vielä kuvalinkkikin varmuudeksi.
http://tinyurl.com/ya2u6jfd

Tuo 469... on siis oman puhelinnumeroni alkuosa, ja sillä olen kirjautuneena sisään.Tältä sivulta en pääse minnekään järkevään paikkaan eteenpäin. Eikä MMS:ää löydy.

Klikkaa tällä sivulla liittymänumeroasi, niin pääset oikealle sivulle. Löytyykö MMS-viestit nyt? :)

No onpas hiukan epälooginen käyttöliittymä tässä kohtaa. Ohjeen mainitsemaa "Liittymäsi välilehti” otsikoinnilla olevaa välilehteä ei tosiaan löydy mistään.

Kaikkiin muihin toimintoihin pääsemiseksi on asetettu painonapit, mutta omiin liittymätietoihin käsiksi pääsemiseen pitääkin hoksata klikata omaa puhelinnumerotekstiä. Pikkuisen kun muuttaisitte painonappienne logiikkaa tässä kohtaa, niin ei tarvitsisi ensikertalaisen jäädä kiinni näin perusasian kohdalla. Tämä ihan vaan käyttäjäpalautteena.

Nyt MMS-viesti kuitenkin löytyi ja avautui. Joten siltä osin kiitokset neuvojille:)

Vastaa