MMS viestit eivät kulje

  • 23 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 19 katselukertaa

Onko muilla ollut viime päivinä ongelmia MMS-viestien vastaanottamisen lähettämisen kanssa? Ystäväni Lumia 925 lakkasi vastaanottamasta. Se kyllä ilmoittaa MMS-viestin saapumisesta, mutta sitten kun sitä yrittää ladata, niin tulee ilmoitus "Hakemaasi mediasisältöä ei löydy". Kerran kyllä haki mediasisältöä, mutta vain 29 kt ja siihen jumitti. Aluksi oli siis ongelmia vain vastaanottamisessa, mutta nyt ei onnistu lähetyksetään. Aiemmin toiminut ihan hyvin ja mitään muutoksia asetuksiin ei olla tehty.


4 kommenttia

Samaan asiaan liittyen:

 

Sivulla, jolla opastetaan MMS-asetusten asettamista Lumia puhelimiin, ei olla ollenkaan listattu Lumia 925 mallia. Minkä mallin ohjeita noudatetaan 925:n kanssa?

 

http://www5.sonera.fi/ohjeet/MMS-asetukset_Nokia_Lumiaan

Moi Keckman, ja lämpimästi tervetuloa Klaaniin :smileyhappy:


 


Sama Lumiaohje pätee myös 925:n kanssa. Itsellänikin oli Lumian mms:n kanssa ongelmaa, mutta sain homman toimimaan virtoja sammuttamalla, en joutunut asetuksia ropaamaan lainkaan.

Ystäväni käytti kyllä puhelintaan liikkeessännekin. Siihen asetettiin uudet asetukset ja sammutettiin ja käynnistettiin useamman kerran. Ensin tehtiin koelähetys, missä hän lähetti itselleen MMS-viestin ja se tuli perille ja ongelma sanottiin ratkaistuksi. Sitten ystäväni pyysi ystäväänsä hänelle lähetettämään MMS-viestin ja kävi kuten aloitusviestissä kerroin: sitä ei saatu ladattua (ystäväni palasi aina uudestaan liikkeeseen ja joka kerta jonotti melkein puoli tuntia). Ilmeisesti asetuksissa ei tosiaan ole vikaa, mutta voisiko olla, että esimerkiksi Joulun takia viestipalvelukeskuksenne on nyt niin ruuhkautunut, että kaikki jouluiset tervehdykset eivät ehdi perille?

Jos laitteen asetuksia on jo liikkeessäkin laitettu kuntoon, niin sitten ei ole enää itse paljon tehtävissä. Ystäväsi kannattaa tehdä vikailmoitus Omien sivujen kautta tai sitten soittamalla 020 690 101, niin pääsevät meidän vikapalvelussa tutkimaan asiaa tarkemmin. Toki se meidän viestikeskuskin on isosti kuormittunut tässä joulun alla, kun ihmiset lähettelee paljon joulutervehdyksiä. Ei siinä kuitenkaan noin mahdottomia viiveitä pitäisi olla.

Vastaa