Multimedia viestit ei toimi eikä netti!

  • 22 November 2015
  • 4 kommenttia
  • 56 katselukertaa

Hei!

 

Laittakaa kuntoon 2G verkko että multimediaviestit voi lähettää ja vastaanottaa!!! Itselläni asetukset kunnossa puhelimessa kun olen tarkistanut niin multimediaviestit ja netti asetukset kunnossa. Olen sammuttanut puhelimen ei auta olen kokeillut toista puhelinta ei auta vaan sama juttu. Itselläni käytössä nokia 2760 puhelin. Muut eli puhelut ja tekstiviestit toimii normaalisti mutta tämä multimediaviestien vastaanotto ja lähetys ei toimi eikä netti toimi myöskään puhelimella. Korjatkaa tämä vika tai operaattori lähtee vaihtoon!!!! Kyllä olisitte tehneet todella tyhmän virheen jos tämä ei enään vanhemmilla puhelimilla toimisi tämä multimediaviestit ja netti. Ihminen saa käyttää kuinka vanhaa puhelinta haluaa ja kaikki pitäisi toimia puhelimessa niinkuin kuuluu eli 2G verkko kuntoon että netti ja multimediaviestit toimii vanhemmillakin puhelimilla jotka käyttää 2G verkkoa niinkuin ennenkin on toiminut tämä.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei! Olisiko asuinalueellasi häiriöitä matkapuhelinverkossa, joka voisi aiheuttaa tuon? Nyt on ollut myös sähkökatkoksia jossainpäin Suomea kovan lumisateen vuoksi. Tässä Soneran vika-ja häiriötiedotteet : https://www.sonera.fi/asiakastuki/vika-ja-hairiotiedotteet?intcmp=footer-vikatiedotteet

Jos ongelma ei ollut tuossa ja ei poistu, niin voit ottaa yhteyttä Soneraan vaikka omien sivujen chatin kautta. Siellä voidaan tarkastaa mahdollinen vika liittymässäsi. https://www.sonera.fi/asiakastuki/Ota-yhteytta

Hei!

 

Katsoin Soneran vika-ja häiriötiedotteet niin ei siellä ainakaan ollut että asuinalueellani olisi häiriöitä matkapuhelinverkossa ainakaan vielä ei ollut tietoa siellä.

 

Jotain kyllä tämän asian kanssa pitäisi tehdä kun ennen on toiminut normaalisti multimediaviestit.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 Ota tuolta omilta sivuilta chatin kautta yhteys asiakaspalvelijaan, joka voi tarkistaa liittymäsi tiedot ja yhteyden. Täällä ei voida hoitaa henkilökohtaisia liittymäasioita, mutta Soneran chatissa palvellaan aina ( ne puhekuplat siellä omilla sivuilla ). Kokeilin tuossa äsken vanhaa Nokia X3-00 puhelintani ja ainakin siinä toimi netti Mini Opera selaimella.

Otin chatin kautta yhteyttä ja sieltä sanottiin että vikailmoitus kannattaa tehdä niin tein sen. Toivottavasti asia selviäisi ja saataisiin kuntoon sen kautta.

Vastaa