Prepaid liittymällä ei pääse lukemaan mms viestejä telian sivuilta

  • 28 September 2018
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Omistan vanhan mallisen puhelimen jolla ei tietoakaan lukea mms viestejä.

 

Kuitenkin viestissä lukee että "Lue viesti osoitteessa telia.fi/mms kirjautumalla numerollasi ja liittymäkohtaisella salasanallasi."

 

Olen tässä nyt 8 päivää yrittänyt kirjautua. Joka kerralla tulee teksti

"Hups!

Yritit avata näkymää, johon sinulla ei ole käyttöoikeutta. Omien Sivujen näkymien käyttöoikeudet on rajattu sen perusteella, oletko kirjautunut Omille Sivuille Telia Tunnuksella vai esim. matkapuhelinnumerolla."

 

On nää telian sivut kyllä suoraan keskiajalta. Ei edes mms-viestejä pysty lukemaan. Jää mms-viestitkin lukematta kun ei telian päässä vaan osata.

 

Chatistakaan en saa apua koska en ole TUNNISTAUTUNUT. Prepaidin idea on juuri anonymiteetti, ja sen pitäminen on tehty ilmeisen hankalaksi jos haluaa että homma toimii. Prepaid liittymiin vois laittaa varotuksen että mms viestit anonyymeinä ei toimi telian sivuilla.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +18

Hei @mawko ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Ikävä kyllä tuo on virheellinen teksti ja se poistetaan kohtapuoliin : https://yhteiso.telia.fi/t5/Asiakkuus-Telia-tunnukset-Telia/Telia-Prepaid-MMS-vastaanottamisen-ongelma/m-p/175661#M4830

 

Mikä puhelinmalli sinulla on kyseessä?

Ainakin vanhoilla Nokialaisilla pystyy lukemaan MMS-viestit puhelimesta kunhan on tilannut ASETUKSET nro:sta 15400 (ilmainen palveluviesti) ja tallettanut ne puhelimeen, lisäksi viestiasetuksista on pitänyt laittaa Hae Multimediaviestit kohta päälle.

Täällä pitäisi Telian latausliittymilläkin päästä lukemaan MMS-viestit internetissä:

 

https://vas-services.mobile.sonera.net/fi/fi/mms/ts/mms.htm

 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +18

Hei !

 

Prepaid liittymillä ei onnistu lukea MMS-viestejä tuolta. Sisäänkirjautuminen epäonnistuu, vain laskutusliittymillä onnistuu.

https://yhteiso.telia.fi/t5/Asiakkuus-Telia-tunnukset-Telia/Telia-Prepaid-MMS-vastaanottamisen-ongelma/m-p/175661#M4830

Ainakaan itsellä ei onnistunut, vaikka tilasin salasanan ja yritin kirjautua tuonne prepaid numerolla. Minulla on kyllä prepaid lataussovellus käytössä.

Tarkoitatko että sinulla onnistuu lukea prepaid liittymääsi tulleet MMS-viestit internetistä?

Vastaa