Prepaid-liittymän lataus ei onnistu sovelluksen kautta

  • 13 April 2022
  • 2 kommenttia
  • 54 katselukertaa

  • Savumerkittäjä
  • 1 kommentti

Heiolen taistellut nyt vuoden päivät prepaid latausten kanssa. Ensin en enään pystynyt sovellukseni kautta lataamaan lisää saldoa vaan pitää mennä teidän yleisille sivuille. Ei hyväksy korttiani ja nyt ei enään edes tilisiirtona. Muualla toimii kumpikin mutta ei teillä ????  edit katjane: muokattu otsikkoa kuvaavammaksi


2 kommenttia

Toivon pikaista vastausta tai numeroa mihin voin soittaa tai sitten meidän perheen kaikki liittymät vaihdetaan muualle

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

@MJW70  kirjoitti:


Heiolen taistellut nyt vuoden päivät prepaid latausten kanssa. Ensin en enään pystynyt sovellukseni kautta lataamaan lisää saldoa vaan pitää mennä teidän yleisille sivuille. Ei hyväksy korttiani ja nyt ei enään edes tilisiirtona. Muualla toimii kumpikin mutta ei teillä ????


Moikka @MJW70 ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!Oletko kokeillut ihan lähiaikoina siis kaikkia eri vaihtoehtoja vai onko esim. Telia Prepaid -sovelluksen kautta lataaminen ollut jo pidempään ongelmana etkä ole sitä enää yrittänyt? Oletko kokeillut jo poistaa ja asentaa sovelluksen uudelleen puhelimelle?

Jotta ongelmai voitaisiin myös tarkemmin tutkia, pystytkö lisäämään kuvia virheilmoituksista ja kertomaan tarkemmin, missä kohtaan latausta ne tulevat esiin? Tarkista kuvista ennen lähettämistä, ettei niissä näy puhelinnumeroa, pankkikortin tietoja tai mitään muita henkilökohtaisia tietojasi.

Vastaa