Prepaid-liittymän muuttaminen laskutusliittymäksi

  • 20 July 2020
  • 7 kommenttia
  • 292 katselukertaa

Yleisellä tasolla kyselen, että miten prepaid laskutusliittymäksi onnistuu mikäli on luottotiedoissa merkintöjä?  Edit HannaSu: muokattu otsikkoa


7 kommenttia

Moikka @WesRock81 ja tervetuloa tänne Telia Yhteisöön! Prepaid-liittymän muuttaminen laskutettavaksi Telia-liittymäksi onnistuu kätevästi verkkokaupassa tai Telia Kaupassa. Voit halutessasi säilyttää tutuksi tulleen prepaid-numerosikin. Jos tuon muutoksen tekee verkkokaupassa, niin tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Ennen liittymän vaihtoa luottotiedot tarkastetaan, ja mikäli luottotietojen tarkastus ei mene läpi, liittymän vaihto keskeytyy ja liittymä toimii edelleen prepaidina. Jos luottotiedot eivät ole kunnossa, kannattaa keskustella esimerkiksi jonkun läheisen kanssa, jos liittymän onnistuisi avaamaan toisen henkilön nimiin. 

Ok. Kiitoksia tiedosta. 

Miten tuon prepaid saa muutettua laskutus liittymäksi verkkokauppassa? 

Tämän sivun loppuosasta löytyy kohta, jossa on tietoa tuosta Prepaid-liittymän muuttamisesta laskutusliittymäksi Verkkokaupassa normaalin liittymätilauksen yhteydessä on mahdollisuus valita "Vaihdan Prepaid -liittymäni laskutettavaksi liittymäksi".  Muutos etenee niin, että klikkaat vain haluamasi liittymän kohdalta verkkokaupasta "Tutustu ja Tilaa" ja sitten tilaa liittymä. Tilauksen yhteydessä tulee kohta "Vaihdan Prepaid -liittymäni laskutettavaksi liittymäksi", jossa annetaan liittymänumero ja SIM-kortin numero. Löydät SIM-kortin sarjanumeron SIM-kortilta. Eli vähän kuin tilaisit uutta liittymää kokonaan, mutta täppäät tilauksen yhteydessä tuon, että kyseessä on Prepaid-liittymän muuttaminen laskutusliittymäksi. 🙂 Toivottavasti tämä selvensi. Jos tulee kysyttävää vielä niin huikkaa ihmeessä, autetaan sitten eteenpäin!

?️ Kiitoksia avusta ja tiedosta! 

Onnistuuko myös muita kuin Telian Prepaid-liittymiä (esim. DNA) vaihtaa tuolla tavalla Telian laskutettaviksi liittymiksi?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Dna:n Super Prepaidin ja Rajaton Prepaidin voi samankaltaisesti vaihtaa ensin prepaidista Dna:n laskuliittymäksi ja siitä edelleen Telian laskuliittymäksi.

 

Saunalahti Prepaidille sen sijaan ei pysty tekemään mitään muutoksia. Saunalahdelta voit siirtää ainoastaan lasku- ja latausliittymän numeron Telialle.

Vastaa