Puhelimen käyttö Amerikassa, miten onnistuu?

  • 28 March 2017
  • 2 kommenttia
  • 47 katselukertaa

  1. Onko joku paketti, minkä puitteissa voi kännyä käyttää ja nettiä. Ollaan kolme viikkoa reissussa.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Saikkulainen ja tervetuloa Telia Yhteisöön!


 


Reissupaketti voisi olla paikallaan Amerikassa : https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/matkalla/reissupaketit

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@Saikkulainen kirjoitti:


  1. Onko joku paketti, minkä puitteissa voi kännyä käyttää ja nettiä. Ollaan kolme viikkoa reissussa.
Tervehdys  @Saikkulainen ja tervetuloa Telia Yhteisöön!


 


Kävisikö sinulle Reissupaketti, jonka voit tilata Omilta Sivuilta tai Minun Telia -sovelluksen kautta ennen reissuun lähtöä tai reissun päällä? :)


 


REISSUPAKETIT


Netinkäyttö matkalla on helppoa ja huoletonta Telian Reissupaketeilla. Voit tilata Reissupaketin ennen matkaa tai matkan aikana, ja surffailu onnistuu vaivatta jopa viikon kerrallaan. Etukäteen tilattu Reissupaketti aktivoituu kun käytät nettiä kohdemaassa ensimmäisen kerran, joten voit varautua reissullesi kätevästi jo kotimaassa.

Reissupaketit ovat voimassa 7 vuorokautta niiden aktivoitumisesta tai kunnes pakettiin kuuluva netinkäyttö loppuu. Mikäli tilaat useamman paketin samalle alueelle yhdellä kertaa, netinkäytön määrä vastaavasti lisääntyy pidentämättä voimassaoloaikaa. Voit myös tilata uuden Reissupaketin, vaikka edellinen olisikin vielä voimassa. Tällöin uusi 7 vuorokauden jakso alkaa, ja käyttämättä jäänyt datamäärä lisätään uuden paketin päälle. Kun paketin voimassaolo loppuu, saat siitä ilmoituksen. Voit halutessasi tehdä uuden tilauksen tai jatkaa netinkäyttöä automaattisesti kunkin alueen oletushinnoittelulla.

Lue lisää Reissupaketeista täältä. Huomioithan, että Reissupaketit eivät kerrytä liittymällesi määriteltyä ulkomaan tiedonsiirron käyttökattoa (oletuksena 62,00 €).

 

Lisätietoa aiheesta: https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/matkalla/reissupaketit


 


Amerikkaan hintaan 29,90 € (sis. 0,5 Gt nettikäyttöä). Tämän lisäksi kannattaa ehdottomasti hyödyntää maksuttomia wifi-verkkoja mikäli niitä on saatavilla.


 


Hinnastot (esim. tekstiviestit ja puhelut) Amerikkaan näet täältä:


https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/matkalla/hinnat

Vastaa