Kysymys

Saunalahden vanha numero

  • 12 December 2023
  • 4 kommenttia
  • 163 katselukertaa

Kunniamerkki

Hei tästä on nyt vain 5 vuotta kun iritisanouduin saunalahden numerosta nyt taas siihen on tarvetta en usko että kenelläkään sitä numeroa olisi , onko yhtään tietoa jos on mahdollista saada se takaisin?


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei!

Mitään takeita siitä, että vanhaa numeroa saisi takaisin ei voi kyllä antaa. Asiaa pitää kysyä Elisan asiakaspalvelusta, jonka yhteystiedot löytyvät tältä sivulta: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Jos numero on jo mennyt kiertoon (uudelle asiakkaalle), niin sitä ei varmasti saa, jos ei satu tuota löytymään numerotiedustelusta ja sopimaan itse tämän henkilön kanssa, että saisi numeron siirrettyä itselleen. Omistajuussuhteen muutoksella se onnistuu kyllä, mutta menee aikamoiseksi kikkailuksi.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

hyvä mennä neuvomaan mitkä kuuluu elisan puolelle.

kun kyse on jostain viidestä vuodesta niin numero on palautunut elisalle, joten sieltä kyselemään. jos on siirretty numero, niin joskus pitää kysyä ns. edelliseltä operaattorilta, koska se ei palaudu heti alkuperäiselle operaattorille, oliko noin 6 kuukautta.

jos muisti toimii oikein. olettain että numero ei ole käytössä, niin elisa kaupasta kyselemään tätä, harmi vaan että joudut kituuttelee listahinnoista. mutta kaikki asiakaspalvilijat ei ole tietoisia miten se tehdään, joten jotkut sanoo että ei onnistu. tämä kommentti ei ole takuu että onnistuu elisa kaupoissa, siis omalla vastuulla elisa kauppaan.

telialla ei taida onnistua vastaava mitenkään, olettain alkuperáinen telian numero telialla.

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Soittamalla siihen numeroon selviää hetkessä onko se jossain käytössä vai ei.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Oli aikoinaan elisalta liittymä.heti avauksen jälkeen tulvi outoja puheluita.herjaavia viestejä öisin .lopuksi Tampereelta soitti poliisi joka etsi naista jolla oli sama etu nimi kuin minulla.kirjoitin sen naisen nimen paperille.poliisikin lopuksi uskoi että olen väärä henkilö.valitin asiasta elisalle ja sieltä sanottiin että ne pitää puhelinnumeroita ns hyllyllä 6kk ja sitten ne luovutetaan.mun numero oli ollu hyllyllä 2pv.se nainen oli oikein ammatti rikollinen.suljin liittymän

Vastaa