Soitonsiirto Sonera--> Saunalahti

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 15 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Kyseessä Sonera Jätti. Jos siirrän puheluita siitä Saunalahden liittymään tuleeko siitä erikseen kuluja? Olettaen, että kumpikin puhelin Suomessa ja soittaja soittaa Suomesta suomalaisella gsm- tai lankaliittymästä?

3 kommenttia

Kuluttaa pakettisi minuutteja siirrettyjen puheluiden osalta.

Soneran matkapuhelinliittymistä muiden operaattoreiden matkapuhelinliittymiin siirretyt puhelut ovat maksullisia: puhelun siirtäjä maksaa soitetusta puhelusta oman liittymänsä ja siirron vastaanottavan liittymän välisen puhelumaksun oman liittymätyyppinsä mukaisesti.


http://www5.sonera.fi/ohjeet/Soitonsiirto
Eli soitonsiirto menee pakettiin eikä niistä koidu erikseen veloitettavia kuluja otaksun tässä esimerkin tapauksessa? Ilmaista se ei siis ole mutta Jätin ollessa liittymä menee siirrot samaan rahaan.

Tähdennän ettei kyse ole mistään "kikkailusta" tai muusta vastaavasta hyödyntäen rajattomia minuutteja vaan normaalikäytön ja kuluttaja-asiakkaan matkapuhelinkäytöstä.
Kyllä. Jos puhelu siirretään pois soneran omasta verkosta, maksaa se siirtäjälle normaalin oman puhelumaksunsa verran, eli Jätin tapauksessa paketin minuutteja kuluu siirretyn puhelun keston verran, eli "ei maksa mitään" koska liittymässä on rajattomat puhelut.

Vastaa