Sonera Sopiva -tiedot & Omat sivut

  • 4 January 2015
  • 3 kommenttia
  • 36 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Mikäs vaivaa, kun todelliset puhelu- yms. tiedot kovin vajavaisia noilla otsikon sivuilla?

 

Esim. puheluja mulla sivujen mukaan 1 kpl 24.12 lähtien, mikä ei varmasti pidä paikkaansa...

...pitäs vähä nähdä, että tietää, koska rajat paukkuu...

 

 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Omien Sivujen puheluerittely näyttää tapahtumat viiveellä, kävin kurkkaamassa omia liittymiäni niin tuoreimmat tapahtumat ovat noin viikon takaisia. Tarkoitan siis tätä näkymää:


  


Huomioithan että siinä "Liittymätiedot" -näkymässä olevat ympyrädiagrammit ovat lähes reaaliaikaisia joten niistä voit seurata pakettiesi kertymää ja jäljellä olevia määriä:


  


Ja Omilla Sivuilla näkyvä Saldo on myöskin lähes reaaliaikainen joten ei silleen huolta liittymän ja pakettien osalta 🙂 Ainoa joka ei ole ajantasainen/lähes reaaliaikainen on siis se puheluerittelyosuus ja tulevaisuuden osalta tutkimme mahdollisuutta parantaa myös sen ajantasaisuutta - jotta sekin näyttäisi jatkossa tapahtumat pienemmällä viiveellä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

"puheluerittely näyttää tapahtumat viiveellä"

 

Surkee vastaus - tiedot ovat tähän mennessä pysyneet hyvin todellisten tapahtumien kanssa synkassa eli viimeistään "huomenna" on näkynyt todellinen tilanne edellisehtoon jälkeen.  Nyt tiedot ovat siis alkaneet viime aikoina laamaamaan ties kuinka pitkän ajan takaa....

 

En olisi asiasta siis edes kirjoittanut, jos vika olisi ollut mun asiakkuusajan alusta (noin syksy 2012) jatkuvaa ja asia jossain selitetty.

 

Yritin siis ilmoittaa selkeästi juuri nyt havaitsemaani vikatilannetta!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Olen keskustellut aiheesta ko. asian tuotepäällikön kanssa ja vastaus on se että tämä nykyinen viive on tälle ominaisuudelle normaali. Viive voi siis olla noin vuorokaudesta noin viikkoon. Kyseessä ei siis ole vikatilanne, tämän olen tuplavarmistanut tänään.


 


Ja tosiaan vielä toistamiseen, jatkon suhteen tutkimme mahdollisuutta lyhentää viivettä ehkä jopa samaan tahtiin kuin ne ympyrädiagrammit osoittavat pakettien kulumisen.

Vastaa