Soneran prepaid

  • 20 April 2016
  • 5 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Pystyykö soneran prepaid-liittymiä käyttämään vapaasti Pohjoismaissa ilman ikäviä yllätyksiä?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

@Alesandero kirjoitti:
Pystyykö soneran prepaid-liittymiä käyttämään vapaasti Pohjoismaissa ilman ikäviä yllätyksiä?


Hei ja tervetuloa Klaaniin! Googlasin Sonera Prepaid Ehdot, ja löysin Soneran sivuilta Prepaid-liittymien erityisehdot:https://www.sonera.fi/media/14eb9f3e0def7a2e0c74d4659db48c0a545163c2/sone_prepaid_tuotteiden_erityisehdot_06-2015_fi.pdf Nissä sanotaan: Soneran Prepaid –liittymät (Easy Prepaid -liittymä, Nettikuukausi –liittymä; jatkossa tässä yhteydessä ”Liittymä”) toimii vain Suomessa, ei ulkomailla. Liittymällä voi soittaa ja lähettää viestejä ulkomaille hinnaston mukaisesti.  Ehdot on päivätty 4/2015, en löydä mistään uudempaa tietoa aiheeseen liittyen. Prepaid-liittymät eivät siis toimi ulkomailla, mutta niillä voi soittaa ja tekstata ulkomaille Suomesta käsin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Morjesta Alesandero myös minun puolestani :) Meillä oli joku aika sitten kysely Easy Prepaidiin liittyen ja jengi toivoi roamingmahdollisuutta myös Easyyn. Näin meidän tuotepuoli vastasi: "Roaming on selvästi ominaisuus, jonka haluaisitte prepaidiin. Matkustelemme nykyään paljon ja olisi kieltämättä kätevää, että pärjäisi omalla prepaid -liittymällä myös matkalla. Tätä tutkimme aktiivisesti, milloin voimme vastata toiveisiinne prepaid-roamingin osalta." Täällä kyselyn yhteenveto -> http://klaani.sonera.fi/t5/Blogi/Easy-Prepaid-kyselyn-kooste-Mita-seuraavaksi-ja-iso-kiitos/ba-p/122241

Onko Sonera prepaidiin tullut jo muutoksia datan (Roaming) käytössä Pohjoismaissa (mukaanlukien Tanska)?

Eli voinko hankkia tablettiin Sonera prepaidin ja huoletta käyttää sitä surffaukseen?


@Soneranasiakas2 kirjoitti:


Onko Sonera prepaidiin tullut jo muutoksia datan (Roaming) käytössä Pohjoismaissa (mukaanlukien Tanska)?Eli voinko hankkia tablettiin Sonera prepaidin ja huoletta käyttää sitä surffaukseen?


Uudistimme juuri prepaid-liittymää, mutta roamingia ei vielä tällä kertaa saatu mukaan. Prepaid toimii siis ainakin toistaiseksi ainoastaan Suomessa. Lue lisää uudistuksista täältä.

Kiitos tiedosta!

Toivottavasti roaming tulee prepaid-liittymään tulevaisuudessa.

Vastaa