Sopiva-liittymän käyttö ulkomailla

  • 20 April 2016
  • 7 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Vähän epäselvää,eli olen komennuksella ulkomailla välillä pitkiäkin aikoja ja en haluaisi pelata noilla ns. ladattavilla korteilla ja nyt olisi soneralla liittymä mikä toimisi myös suomessa ja norjassa ja ruotsissa samoilla maksuilla mutta löysin tälläisen kohdan,lainaus :


 Sonera Sopiva -liittymä toimii kotimaan hinnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Paketin puheminuutteja ja viestejä voi myös käyttää puheluihin ja viesteihin em. maiden välillä. Muu ulkomaankäyttö erillisen hinnaston mukaisesti. Sopiva-liittymä on tarkoitettu käytettäväksi pääasiallisesti kotimaassa. Sonera pitää oikeuden rajoittaa liittymän käyttöä sekä nettiyhteyden nopeutta kotiverkon ulkopuolella, jos liittymää käytetään yhtäjaksoisesti yli 6 viikkoa pohjolassa tai Baltiassa.


 


Eli jos olen yli 6vko.a duunissa kuten yleensä olen niin mitä tuo lainaus käytännössä merkitsee,katkeaako puhelut,hiljennekö netti tms. ???? 


7 kommenttia

Moikka @Reppumies1300 ja tervetuloa Klaaniin! :)


 


Meidän Sopiva -liittymät tosiaan toimivat pohjolassa sekä Baltiassa samaan pakettihintaan,


liittymähän on tarkoitettu suomalaisille, jotka käyttävät liittymäänsä ulkomailla. :smileyhappy:


 


Rajoituksia voidaan tehdä esimerkiksi nettiyhteyden nopeuteen tai puheluiden/viestien määriin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka ehdoissamme mainitaan, että 6 viikon yhtäjaksoisen käytön jälkeen voidaan noita rajoituksia tehdä, se ei automaattisesti tarkoita sitä, että niitä tehdään. :smileyhappy: 


 


Mikäli jotain rajaamista tapahtuisi, siitä tiedotamme luonnollisestikin asiakasta, eli ei käy niin että nips naps netti hidastuu, tai muuta vastaavaa. :)

OK,kiitos 🙂 nyt vaan niin että komennus esim. norjaan voi olla 2-3 kk..... ja ei viitsisi 30e maksaa kk jos tuleekin jotain rajoituksia koska puhelin ja netti ainoat yhteydet perheeseen silloin....täytynee vielä miettiä vaihtoehtoja,oli ensilukemalla kyseinen liittymä "liian hyvä ollakseen totta" :)

Ei kannata tuon vuoksi tuota kokonaan kuopata. Kuten sanoinkin, se ei heti tarkota sitä että 6 viikon jälkeen jotain rajoitetaan, vaikka meillä onkin siihen oikeus. :)


 


Itse kyllä suosittelen ehdottomasti Sopiva -liittymää käyttöösi, vaikka komennukset voivatkin olla pidempiä. :)


 


 

No jos tämän jättipaketin valitsen niin toinen kysymys nousi eteen....rinnakkais kortti tähän liittymään,toimiiko tabletissa samaan aikaan kun puhelimessa ns. pääkortti? eli käyttäisin tabletissa rinnakkaiskorttia ns. nettikorttina  pelkästään että jäisi tämä puhelimen ja tabletin korttin vaihtelu pois :) 

Ja vielä jos kokeilen tätä jättipakettia rinnakkais kortin kera niin onko minkälainen irtisanomis aika jos jostain syystä ei toimisi....??

Rinnakkaiskortin, eli Multi-SIM -palvelun käyttöä yhtäaikaisesti sekä puhelimessa että tabletissa ei voi suositella. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia puhe- ja viestiliikenteelle.


 


Eli melkeinpä kannattaa sitten tablettiin hankkia tarvittaessa esimerkiksi Surffilauta.


 


Nykypuhelimista voi useimmiten jakaa myöskin nettiä. Valtaosalla tableteista voi myös käyttää nettiä langattomassa verkossa, joten tuokin kombinaatio saattaisi olla toimiva.


 


Sopiva-liittymä itsessään ei ole määräaikainen, sillä on normaali 2 viikon irtisanomisaika. :)

Kiitos nopeista vastauksista,kaikki asiat selvisivät nopeasti,todennäköisesti valitsen tämän jättiliittymän:)

 

Eipä kestä, ilo olla avuksi! :)


 


Lisääkin saa kysyä, jos tulee kysyttävää. :)


 


 


Edit. muokkasin otsikkoa kuvaavammaksi. :)

Vastaa