Telia Prepaid Lataaminen

  • 26 September 2022
  • 6 kommenttia
  • 32 katselukertaa

Hei! Mikähän vikana kun vajaan vuoden on toiminut lataus aina ongelmitta 2 prepaid liittymään, nytten ei onnistu sovelluksen kautta, ei telian nettisivujen kautta tuo lataaminen tulee vaan herjaus "puhelinnumero ei ole prepaid numero".


6 kommenttia

Mulla on ihan sama homma, kun oon yrittäny ladata lisää saldoa. Toivottavasti pystyy soittamaan normaalisti, kun huomenaamulla on pari tärkeetä puhelua, mitä tarvii saada tehtyä.

Joo joku häikkä. Liittyy vissiin tähän https://yhteiso.telia.fi/t5/Asiakkuus-Telia-tunnukset-telia/Hairioita-telia-fi-sivustolla/td-p/243971/page/2 . tuolla oli mainittu enismmäisellä sivulla, että ongelma vaikuttaa myös prepaidiin.

Mulla täysin sama juttu. Sit kun yritän kysyä Telian palvelunumerosta saldokyselyä, tulee viesti "Valitsemanne palvelu ei ole käytössä. Service you requested is currently unavailable."

Sama viesti tulee, kun yritän laittaa viestiä maksulliseen palvelunumeroon. Jokin siellä nyt vialla on näköjään vielä näin aamusta.

Puhelut ja tavallisesti tekstiviestit toimivat mulla ainakin normaalisti, sekä netti.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

Prepaidin saldokysely ei toimi myöskään hallintasivuston kautta. Se näyttää pelkkää viivaa:

Onneksi itse liittymä toimii, niin kauan kuin tuntematon määrä saldoa riittää.

 

PS. kello 7.37 saldo näkyy. Liekö silkkaa tuuria, vai vika saatu korjattua? Eilen illallakin kävi niin, että välillä saldo saattoi näkyä, mutta useimmiten ei.

Joo itsellä näytti samoja viivoja vaikka saldoa yms. on kyllä. Eiköhän tuo tämän päivän aikana korjaudu.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

@Helkky47 , @T3rmarii , @irritus ja @Mame90 eilisen jäljiltä näkyy jo valoa tunnelin päässä, mutta vielä voi valitettavasti Prepaidinkin osalta esiintyä häiriötä.

Vastaa