Ratkaistu

Telia Prepaid -liittymän lataus ja saldon nopea kuluminen

  • 5 November 2023
  • 1 kommentti
  • 80 katselukertaa

Kunniamerkki

Hei rakas Telia! Minulla on vaikeuksia maksaa kuukausisuunnitelmani. Talletin 19.10.19,90 euroa Telia-numerotililleni Espoon R-kioskeissa (liitteenä kuitti) ja varoitin myös kassalle, että tarvitsen tämän tariffin ja tämän summan pitäisi riittää aktivointiin. kuukausitariffi "Prepaid Internet-yhteys" nopeudella 100 Mbit/s ja rajoittamaton Internet kuukauden ajan. Yllätyin kuitenkin ja illalla 21. lokakuuta sain tekstiviestin, jossa kerrottiin, että tilini on tyhjä ja nettipuheluni loppuneet. Mitä se tarkoittaa? Mihin rahani menivät? Maksoinko muuta kuin kuukausimaksun? Ja miksi 20 euroa ei riittänyt edes viikoksi? Se on paljon rahaa, jos käytät Internetiä vain 2 päivää. Tänä aikana saatoin käyttää enintään 2-3 gigatavua. Ole hyvä ja ratkaise ongelmani.
Kiitos!

 

icon

Ratkaisu jäseneltä Katjane 5 November 2023, 17:36

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Здравствуйте, дорогая Телия! У меня проблемы с оплатой ежемесячного плана. 19 октября я внес 19,90 евро на счет своего номера Telia в R-киосках в Эспоо (чек прилагаю), а также предупредил кассира, что мне нужен этот тариф и что этой суммы должно хватить для активации. ежемесячный тариф «Предоплатное подключение к Интернету» со скоростью 100 Мбит/с и безлимитным Интернетом в течение месяца. Однако я был удивлен и уже вечером 21 октября получил текстовое сообщение о том, что мой счет пуст и мои интернет-звонки закончились. Что это значит? Куда пошли мои деньги? Платил ли я что-нибудь, кроме ежемесячной платы? И почему 20 евро не хватило даже на неделю? Это большие деньги, если пользоваться Интернетом всего 2 дня. За это время я мог использовать максимум 2-3 гигабайта. Выяснить это.

Спасибо!

Hei @DiliaraHB ja tervetuloa Yhteisöön! Toivottavasti ymmärsin kertomasi oikein koska venäjänkielen osaamista minulla ei ole, mutta käytin kääntäjää apuna. Vastaan suomeksi koska sitä käytämme täällä Yhteisössä pääkielenä. 

Sinulle on siis ladattu Telia Prepaid M-PAKETTI, joka on voimassa 31 päivää ja sisältää puhetta 500 minuuttia (normaalihintaiset puhelut), 500 kpl normaalihintaisia tekstiviestejä sekä 5 Gt netin käyttöä kotimaassa, Pohjolassa, Baltiassa ja valikoiduissa EU-maissa (Espanja, Saksa, Kreikka, Italia, Ranska). Pakettiin eivät kuulu puhelut tai viestit palvelu- eikä yritysnumeroihin. 

Täällä Yhteisössä emme pääse tarkistamaan liittymän tietoja, joten sinun tulisi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Puhelinpalvelu numero on 020 690 400 (mpm/pvm, myös jonotusajalta) ja avoinna ma-pe klo 9-17 numerossa.

Vastaa