XL liittymä ja rajaton netti pohjoismaissa ja Baltiassa.

  • 4 July 2017
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Poikani joka käyttää nettiä Tukholmassa sai loppukuusta viestin: 

 

"Hei, olet nyt surffannut 80% liittymääsi kuuluvasta kohtuullisen käytön nettimäärästä EU/ETA-alueella. Määrän loputtua voit jatkaa nettikäyttöä käytön mukaisella hinnalla 9,10e/Gt (0,89 snt/Mt) liittymällesi asetettuun ulkomaan tiedonsiirron käyttökattoon saakka (oletuksena 62 euroa laskutuskaudessa). T. Telia"

 

Kuitenkin "Ilari"  Telialta kertoi että RAJATON netti tarkoitaa sitä mitä ennenkin eli rajatonta ;-)

 

Mikäli rajaton netti nyt sit ei olekaan rajaton niin miten XL liittymä eroaa M liittymästä joka on halvempi ja siinä on 10 gt:n raja. Onko erona juuuri se 5 GT?

 

Ruotsi on pohjoismaa ja Tukholma on sen pääkaupunki.


1 kommentti

Tervetuloa Telia Yhteisöön @Pextor Telia Yhteys puhelimeen -liittymissä, joissa on kotimaan rajaton netti, on netti rajaton myös pohjolassa ja Baltiassa.

Tuo EU/ETA-datamäärä koskee rajattomissa paketeissa pohjolan ja Baltian ulkopuolista EU/ETA-alueiden käyttöä, kun taas rajallisissa liittymissä kyseinen datamäärä kattaa datan käytön niin pohjolassa ja Baltiassa, kuin muissa EU/ETA-alueiden maissa.Meiltä on aiemmin lähtenyt virheellisiä hintatietoviestejä juurikin tähän aiheeseen liittyen, joten tässä tapauksessa olisi parasta hoitaa asia meidän asiakaspalvelussa, jotta voimme varmistua mistä tässä on kyse.  Kaikki yhteydenottokanavamme löytyy täältä  

Vastaa