Antti Tuisku Peto Show Sonera Viihteessä 23.4.2016

  • 12 April 2016
  • 3 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Mä oon ihan et paadippapiidipaadi ... paadippapiidippaadi! Aika nostaa kannat kattoon ja laittaa lantio liikkeelle 🙂 Onhan #tuiskuttajat asemissa!

Nyt on nimittäin tulossa niin huikee keikka että huh huh! Sonera Viihde tarjoaa eturivin paikan loppuunmyydylle Antti Tuiskun Peto Show keikalle Hartwall Areenalle. Konsertti näytetään siis suorana lähetyksenä Sonera Viihteessä lauantaina 23.4. klo 20. Ja mikä parasta, voit seurata huippuesiintyjän keikan täysin M A K S U T T A. Konserttia voit katsella Sonera Viihteestä ja Kaapeli-Tv:stä kanavapaikalta 31. Kaapeli-Tv asiakkaille tiedoksi että kyseessä on HD kanava. Viihteen mobiiliversiosta se löytyy Viihteen omalta kanavapaikalta. Valmis setti tallentuu Viihteen ohjelmakirjastoon josta se on katsottavissa puolen vuoden ajan, vaikka joka päivä :smileywink:

Jos et vielä omista Sonera Viihdettä, pääset aktivoimaan maksuttomat tunnukset tästä. Muutoin painat
vain PLAY ja nautit keikasta :smileyvery-happy: Tunnusten tilaus onnistuu tarvittaessa myös Omilta Sivuilta.

Soneran ja Antti Tuiskun facebook sivuilla on lisäksi muuten käynnissä "KMV-battle" jossa voit haastaa Antin johonkin jossa uskot voittavasi. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10 lippupakettia. Kannattaa käydä kurkkaamassa!


 


Mitäs odotuksia jengillä on keikalle tai oletteko itse menossa paikan päälle? Tuli muuten mieleen että täähän olis loistava "ohjelma" illanistujaisiin kenellä sellaiset sattuu kyseiselle lauantaille! Toimii :smileyhappy:


3 kommenttia

Hyi! 

Joo aattelin ostaa liput mut voihan sitä kattoo kotonakin

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Mitäs tykkäsitte keikasta? Itse en koko keikkaa ehtinyt katsoa mutta se jonka näin oli kyllä upeeta showta. Tuo keikkahan on tosiaan katsottavissa tuolla ohjelmakirjastossa vielä puolen vuoden ajan joten kannattaa käydä fiilistelemässä 😉 Seuraava livekeikkahan on sitten jo toukokuussa. Silloin lauteille pärähtää JVG!

Vastaa