peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58860 Jäsentä
163394 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Asiointia helpottavat Telian sovellukset

Moderaattori
Moderaattori

Asiointia helpottavat Telian sovellukset

Telian sovellukset blogi.png

 

Olemme luoneet useamman mobiilisovelluksen helpottamaan elämääsi. Käyn tässä artikkelissa läpi päällisin puolin mihin nämä sovellukset ovat tarkoitettu. Teen myöhemmin tarkemman juttusarjan sovelluksista ja syvennyn muutamaan sovellukseen kerralla.

 

Minun Telia 

Minun telia.JPG

Minun Telia on meidän liittymäasiakkaille suunniteltu sovellus. Siellä voit päivittää liittymääsi, tutkia laskuja, ostaa kanavia tai lisäpalveluja. Sovelluksessa on myös meidän 24/7 aukioleva chat.

 

Telia Pay

telia pay.JPG

Telia Pay on rahoitusasiakkaiden sovellus. Siellä voit tarkastella jäljellä olevaa rahoituksen määrää, maksaa laskuja tai tehdä uusia ostoja.

 

Telia TV

telia tv.JPG

Telia TV -sovelluksella katsot suoria tv-lähetyksiä, vuokraat elokuvia, katsot ohjelmakirjastoja tai teet tallenteita.

 

Telia TV Kake

telia tv kake.JPG

Kake on Telia TV digiboksiin "varakaukosäädin", eli voit käyttää puhelintasi digiboksin kaukosäätimenä.

 

Liigavahti

telia liigavahti.JPG

Liigavahdista saat nopeasti tietoa Liigakierroksen peleistä. Sovellukseen tulee peleistä myös klippejä ja voit ottaa käyttöön ilmoitukset, jossa kerrotaan aina kun lempijoukkueesi pelaa. Voit tarkastella myös sarjataulukkoa sovelluksen kautta.

 

Telia Turvapaketti

telia turvapaketti.JPG

Turvapaketti on nimensä mukaisesti puhelimen/tabletin turvaksi. Kyseessä on tietoturvasovellus, joka sisältää mm. turvaselaimen, etsi puhelimeni -ominaisuuden ja ruutuajan rajoittimen lapsille.

 

Telia Dot

telia dot.JPG

Dot on sähköinen liittymä, jota hallinnoidaan tämän sovelluksen kautta. Dotin chat-asiakaspalvelun löydät myös sovelluksesta.

 

Telia Prepaid -lataussovellus

telia prepaid lataussovellus.JPG

Sovelluksella ladataan prepaid-liittymälle saldoa. Voit sovelluksella tarkastella myös jäljellä olevaa saldoa tai ladata myös muita prepaid-liittymiäsi.

 

 

Lue myös:

0 tykkäystä
2 Kommentit

Tuo Telia TV Kake ei tainnut toimia AIPTV bokseissa 🤔

Eli jos fyysinen kaukosäädin menee rikki niin AIPTV boksia ei voi käyttää ollenkaan.

Muita sovelluksia olenkin jo kokeillut/on käytössä parhaillaan 😀

Herrasmies

@kiisseli67: En näe tätä Kake-sovellusta hyödylliseksi omaan käyttööni. Kanavien valitseminen, ohjelmaoppaan seuraaminen ja Telia TV IPTV -boksin päälle laittaminen on oikeastaan ne joita tuossa käytän tällä hetkellä. Perinteinen kaukosäädin on se kaikkein mutkiton vaihtoehto. Lisäksi tällä hetkellä Telia Kake-sovelluksessa ei näy HD-kanavien ohjelmatietoja eikä siinä ole etätallennuksen mahdollisuutta Hymiö Onnellinen