Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

student-849825_1920.jpg


Chat–palvelu on herättänyt paljon keskustelua erityisesti sosiaalisessa mediassa. Olemme saaneet kyselyitä siitä mistä chat löytyy, miten sitä käytetään ja kuinka asiakasneuvojan kanssa pääsee juttusille.

 

Chatin kautta saat apua 24/7 silloin kun sinulle parhaiten sopii. Chat löytyy kätevästi, kun kirjaudut itsepalvelusivustolle osoitteessa telia.fi. Kirjautuminen onnistuu käyttäjätunnuksella tai mobiilivarmenteella.

 

Ohjeet chattiin kirjautumisesta ja palvelun käytöstä näet oheisesta videosta.


 

Muuta huomioitavaa
 

Jos ”Aloita chat” –kuvake ei ilmesty heti ”Liittymäni ja palveluni” –osion klikkaamisen jälkeen, malta hetki, sillä siinä voi joskus olla pieni viive. Huomioithan myös, että mahdolliset AdBlock-lisäosat kannattaa ottaa pois käytöstä. Ne saattavat estää chatin toiminnan. Jos keskusteluissa on jonoa, vuoronumerosi näkyy chat-ikkunan vasemmassa reunassa. Voit kuitenkin kirjoittaa viestisi jo valmiiksi vaikka olisitkin vielä jonossa.

 

Minun Telia -sovellukseen chat–palvelu on tulossa myöhemmin ja infoamme siitä heti kun se on saatavilla. Jos sinulla on kehitysehdotuksia palveluun liittyen, kerro siitä ihmeessä meille. Palaute on enemmän kuin tervetullutta, koska viilaukset ovat käynnissä parhaillaan.

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Chat-apunasi-24-7/ba-p/147767
Linkki kopioitu
30 kommenttia 👇
Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Chat-palvelu on hyvä, mutta tarkistin äsken jonotustilanteen niin olin sijalla 27. Tuleeko ruuhkaa olemaan aina vai joko koulutetut henkilöt ovat päässeet avuksi? Onneksi voi jättää tuon viestin ettei tarvitse odotella ruudun äärellä. Lisäksi odottelen jo innolla Minun Telia -sovellukseen chat-tukea ja tietenkin Telia Nopeustestiä Hymiö Erittäin onnellinen

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@Sekunti Chatissa voi olla hieman ruuhkaa varsinkin näin ilta-aikaan, vaikka olemmekin saaneet lisää tekijöitä joukkoomme. Juuri tällä hetkellä jonossa oli 3 asiakasta, joten jonotilanne voi vaihdella melko paljon lyhyenkin ajan sisällä 🙂 Mobiilituki on kyllä tulossa, mutta hetken joudutaan sitä vielä odottamaan.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Hieno homma @IlariJR! Totta, osa asiakkaista eivät ehdi jonotella tai saavat nopeasti asiansa hoidettua jonka vuoksi tuo jonottaminen on alati muuttuvaa kuten kaupoissa 🙂

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Juuri äsken kurkkasin, niin tilanne oli tämä:

 

teliajono.jpg

 

Miten meni niinkuin omasta mielestä... ?

 

Jos tuon botin laskee aspaksi, niin toki se vastaa, mutta muutoin 24/7 tavoitettavuus on utopistinen haave.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Kaikki ohjaa käyttäjät sinne, kun mainostetaan niin ei ihme @Purnipsi LOL-hymiö

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

@Sekunti Toki tämä oli yksittäinen testi, mutta varmasti kokeilen uudemman kerran myöhemmin illalla. Mielestäni tavoite jonoajaksi pitäisi olla max. 10min. Keskimääräinen aika 2min ja parempi, ettei ollenkaan. Toki kaikkiin piikkeihin ei voi varautua, mutta eipä jono saisi olla niin pitkä, että se on ihan täynnä. Ainakin minulle sanasta chat tulee mieleen seuraavat asiat:

 

  • Nopea
  • Mutkaton
  • Aina valmis ja avulias
  • Tavoitettavissa (ja kun mainostetaan 24/7) aina
  • Helppo

 

Jos jotain asiaa chatista aikoisin kysyä, en todellakaan ehtisi odottamaan kymmeniä minuutteja tai tunteja. Esimerkiksi lounastauon aikana, joka yleensä jotain puolen tunnin - tunnin väliltä ei millään ehdi odotella ja selvitellä useita kymmeniä minuutteja tai oikeastaan muutenkaan päivystää. Lisänä sitten somessa usein kerrottu vuoronumeron pomppaaminen, vaikkapa 3---> 10 . Näin on minulle itsellenikin käynyt. Käsittämätöntä.

 

 

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Joka tapauksessa Telian chat tuntuu olevan aika ruuhkaisa ajasta riippumatta, joten mielestäni tuohon olisi syytä pureutua paremmin. Tällä hetkellä 24/7 ei oikeasti toteudu mitä itsekin toivoisin. Saman asian ajaisi vaikkapa yhteydenottopyyntö tai robotti voisi kysyä haluatko jättää soittopyynnön Hymiö Onnellinen

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

VINKKI!

 

Telian chat-asiakaspalveluun saa yhteyden, kun valitaan chat-palvelussa ensin kaksi (2) kertaa alhaalta vaihtoehto "Ei mikään näistä, arvaa uudelleen" ja sen jälkeen "Kiitos, mutta avaa chat asiakaspalvelijalle". Chat-palveluun on lisätty enemmän vaihtoehtoja mitä ylläolevassa opastusvideossa nykyään 🙂

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Se saapui vihdoinkin eli Telian chat-palvelu on nyt yhteensopiva mobiiliversiossa. Iso kiitos kehittäjille siitä! Hymiö Onnellinen

 

Telian 24/7 chat-palvelu Chrome-mobiiliselaimessa

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jes, hieno juttu! Ja kehitystyö jatkuu edelleen. Tehdään todennäköisesti sitten uutta videoa tähän blogiin kun saadaan seuraava päivitys vireille Hymiö Onnellinen  

SEPPO2009
Tutustumassa

Miten pääsen chattiin???

 

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

 @SEPPO2009 Tuossa aloitusviestissä on tuo Youtube-video. Siinä opastetaan Chattiin kirjautuminen. Katsoitko sen? 

 

Joka tapauksessa chat pitäisi ilmestyä saataville, kun kirjautuu Telia Tunnuksella telia.fi sivustolle. Sitten sivuston oikeaan alanurkkaan pitäisi tulla chatista ilmoittava nappi, jota klikkaamalla se aukeaa. Joskus on selaimien mainnonnanestolisärit (Adblock, Ublock Origin, Ghostery yms.) estäneet tuon napin ilmestymisen, joten suosittelen lisäämään Telian sivut niissä ohittamaan suodatuksen.

Fghjkl
Rekisteröitynyt ☆
Missähän se chat nykyään on?
RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@Fghjkl pitäisi löytyä ihan samaisesta paikasta kuin ennenkin, eli kirjautumisen jälkeen sivun oikeasta alakulmasta. 🙂 
Mainonnanestolisäosat saattavat estää chat-painikkeen ilmestymisen, kuten @Purnipsi tuossa edeltävässä kommentissakin mainitsi. 

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

@Fghjkl, chat-palvelu toimii myös mobiililaitteella kuten @Purnipsi ja @RaMaria mainitsi tuosta sijainnista Hymiö Onnellinen

Plixten
Uusi jäsen

Kyllä se Chat siihen ilmestyy, mutta miten sen bottin kanssa keskustellaan, jos on joku muu kysymys kuin valmiina annetut?

kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Klikkaat monta kertaa Ei mikään näistä, niin botin pitäisi ohjata sinut asiakaspalvelijalle.

vaari9a
Uusi keskustelija

Miksi kun klikkaan chat laatikkoa joudun AINA ? https://www.telia.fi/OmatSivut/main.do#open_chat ?

AINA, vaikka olen kirjautunut. Mutta puhelimella pääsee heti ja viimeksi olin 2. .

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Moi @vaari9a! Nyt joudun pyytämään hieman tarkennusta. Mikä tässä on siis ongelmana?

moisiov
Rekisteröitynyt ☆

Mainostatteko ihan tosissaan chattia 24/7 palveluna?

Toki sinne voi kirjoittaa 24/7, mutta vastauksen saaminen tuntuukin olevan mahdotonta.

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@moisiov: Kuluttajapuolen chatissa on ihmisiä päivystämässä 24/7, mutta toki joskus voi olla ruuhkaa. Oletko jäänyt ilman vastausta useaan otteeseen ja mihin aikaan vuorokaudesta olet yleensä ottanut yhteyttä? Kannattaa myös huomioida, että häiriöilmoitusten chat on avoinna ma-pe 8-20.30 ja la-su 9-19.30. Yrityspuolella puolestaan ma-pe 8-16.30.

erkkiniemela
Rekisteröitynyt ☆

Ei kyllä avaudu eikä löydy mitään chatia. Näkymäkin on nykyään ihan erilainen kuin vanhassa videossa.

ReOlivia
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@erkkiniemela Kun kirjaudut telia.fi sivuille, verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella, pitäisi alakulmaan tulla kupla josta klikkaamalla pääset chattiin. Meillä on siellä aina joku vastaamassa vuorokauden ympäri. Voit käyttää chattia myös puhelimen Minun Telia applikaation kautta.

erkkiniemela
Rekisteröitynyt ☆

Kiitos! Löysin chatin, mutta kun se pyytää minua kirjautumaan sisään, tulee tällainen viesti:

 

"HUPS!

Emme valitettavasti voineet yhdistää sinua Telian palveluun. Tarkista, että käytit Omille Sivuille sopivaa käyttäjätunnusta eikä selaimessasi ole jokin toinen Telian verkkopalveluista avoinna. Voit yrittää kirjautua uudelleen Omille Sivuille tai Yritysportaaliin

KIRJAUDU

Jos ongelma toistuu, niin ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun 020 690 400 (mpm/pvm)."

 

 

Pääsen siis kirjautumaan yhteisöön mutten Teliaan. Mikä mättää kirjautumisessa? Kirjautumisen jälkeen pitäisi päästä hallinnoimaan liittymiä, mutta kun en pääse kirjautumaan kuin yhteisöön. En ymmärrä. 

erkkiniemela
Rekisteröitynyt ☆

Luomillani tunnuksilla pääsen kirjautumaan vain yhteisöön mutta en Teliaan. Teliaan pääsin kirjautumaan vain nettipankkitunnuksilla. En silti voi irtisanoa liittymääni, vaikka olen kirjautunut verkkopankkitunnuksilla. Ei taida liittymän irtisanominen onnistua ilman soittoa asiakaspalveluun? Elisalla tämä olisi onnistunut helposti netissä.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Tervehdys, @erkkiniemela! Jos olet luonut käyttäjänimen Yhteisön keskustelupalstalla ilman Telia-tunnuksilla kirjautumista, niin et voi kirjautua telia.fi-sivuston Omille Sivuille.

 

Yhteisö - Luo tunnus.JPG

 

 

Voit luoda Telia-tunnuksen täällä verkkopankkitunnuksien/mobiilivarmenteen avulla tai kirjautua suoraan sisään Omille Sivuille juurikin verkkopankkitunnuksilla kuten teit aiemmin. Tänne Yhteisöön on tulossa jossakin vaiheessa muutos, että kirjautuminen tulee olemaan yksinkertaisempi. Liittymän irtisanominen onnistuu Telian chat-asiakaspalvelussa tai esimerkiksi käyttämällä "Palvelupyyntö"-lomaketta, joka löytyy myös Omilta Sivuilta liittymäsi hallintasivulta. Lisätietoa liittymän irtisanomisesta löytyy täältä. Toivottavasti tästä oli sinulle hyödyllistä tietoa! Kysyhän ihmeessä, jos jokin jäi askarruttamaan Hymiö Onnellinen

 

 

__________________________

Telia Yhteisö YKK-tukisivusto: https://yhteiso.telia.fi/t5/help/faqpage

__________________________

JokkeKnuuti
Rekisteröitynyt ☆

Kyselisin tilauksestani jossa tilasin kaksi suunto 7 kelloa ja toimitus aika luki sivuilla 1-4 päivää ja seuranta tilassa näyttää edelleen että käsittelyssä? Milloinka tuotteet lähtevät teiltä. Yritin myös chat keskustelua asiakaspalvelijan kanssa mutta ilmoitti että valitettavasti et saa jonotus numeroa kun chat täynnä. 

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Moi @JokkeKnuuti ja tervetuloa tänne Yhteisöön! Tarkistelin Suunto 7 -kellon tilannetta ja tuosta mallista kaikkia värejä on saatavilla, eli kellojen pitäisi toimittua tuon 1-4 päivän aikana. Tätä kautta emme pääse tilauksesi tietoja katsomaan tarkemmin vaan sinun tulisi olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Chatissa voi ajoittain olla ruuhkaa, mutta sinne kannattaa hieman myöhemmin kokeilla mennä kirjoittamaan uudestaan. Muut asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä

PEKKAJLAHTINEN
Uusi jäsen

mulla on laskutuskausi päättenyt ja palvelynumeron sulku vielä päällä

laskuit on maksettu milloin palvelunumerot aukeaaedit katjane: piilotettu asiakastunniste

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@PEKKAJLAHTINEN Sinun kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun niin pääsemme sieltä tarkistamaan asisan. Täällä Yhteisössä voimme auttaa yleisellä tasolla, asiakastietoihin emme käsiksi pääse. Jatkossa kannattaa jättää omat tarkemmat henkilötiedot kirjoittamatta tänne sekä muihin yleisiin foorumeihin.