peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52057 Jäsentä
150238 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

F1-sirkus starttaa viikonloppuna - Faneilla mahdollisuus voittaa kisamatka Barcelonaan!

Moderaattori
Moderaattori

F1-sirkus starttaa viikonloppuna - Faneilla mahdollisuus voittaa kisamatka Barcelonaan!

C_More_F1_2018_jm1712no667_kayttooikeus_paattyy_120219.jpg

 

Edessä on viikonloppu, jota F1-fanit ympäri maailmaa ovat hartaasti odottaneet. Testit on testattu ja Australiassa nähdään, mikä talli on tehnyt työnsä parhaiten ja ketkä kuskeista ovat iskussa.

 

Hamilton on monien papereissa suurin suosikki Vettelin seuratessa heti perässä, mutta suomalaisten mielenkiinto keskittyy luonnollisesti edellä mainittujen herrojen tallikavereihin. Pysyykö Räikkönen Vettelin vauhdissa ja pystyykö Bottas haastamaan Hamiltonin? Onko tämä Kimin viimeinen kausi ja vieläkö jäämies nousee taistelemaan mestaruudesta?

 

Yksi tulevan kauden näkyvimmistä uudistuksista on uusi Halo-turvakaari, joka muuttaa autojen ulkonäköä huomattavasti. Halo vaikuttaa ennen kaikkea auton aerodynamiikkaan ja tuo oman haasteensa ja lisämausteensa auton suunnitteluun. Tärkeintä toki on, että kuljettajien turvallisuus paranee ja vakavilta päävammoilta voidaan suojautua entistä paremmin. Tsekkaa alta Mercedes-AMG:n video, jossa suojakaaren toimintaa avataan hieman tarkemmin.

 

Asetelma kauteen lähdettäessä on jälleen erittäin mielenkiintoinen ja suomalaisittain kaikki on mahdollista. Toivottavasti mestaruudesta tullaan käymään ennennäkemättömän tasainen taistelu.

 

Virittäydy kisatunnelmaan tilaamalla C More Sport tai Total ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa kisamatkan Barcelonaan.

Muistathan, että jos tilaat kanavapaketin Telia TV digiboksille tai kaapelikortille, saat sen veloituksetta myös Telia TV –sovellukseen ja pääset seuraamaan kisoja mobiililaitteella tai läppärillä. Kätevä homma esimerkiksi reissun päällä ollessa.

Australian GP:n aikataulu näyttää seuraavalta:

 

Perjantai
2:55 - 4:40   1. vapaat harjoitukset

6:55 - 8:40   2. vapaat harjoitukset

 

Lauantai

4:55 - 6:10   3. vapaat harjoitukset

7:55 - 9:15   Aika-ajot

 

Sunnuntai
7:55 - 10:10   Australian GP

Heittäkää alle veikkauksia ja ennakkotunnelmia F1-kaudesta. Kuka vie mestaruuden ja miten suomalaisten käy?

1 Kommentti
Uusi jäsen

Hamolton vie ja Bottas ottaa 3 sijan. Räkä taistelee sijoista 4-6. Eka kisa ei paljon kerro mut kuka voittaa Australian skaban.Versttappi???