Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Asuntomessut 1.jpeg

 

Kouvolan asuntomessut pärähtivät käyntiin 12.7. ja jatkuvat elokuun 18. päivään asti. Messualue on Pioneeripuistossa, joka on vanha Korian kasarmialue. 

 

Asunnot ovat tehty historialliseen kasarmimiljööseen ja hienoon kulttuuriympäristöön, joka on poikkeuksellinen asuntomessualue. Edellisen vuoden Porin asuntomessujen lailla tämänkin vuoden messualue sijaitsee joen varrella. Kasarmialuetta on kunnioitettu jättämällä vanhoja rakennuksia paikalleen, ja on alueen keskellä myös vanha sodanaikainen helikopterikin. Alueella on uudisrakennuksia, jotka kunnioittavat puiston menneen ajan henkeä ja rempattuja kohteita vanhoissa rakennuksissa. 

 

Asuntomessut 3.jpeg

 

Asuntomessut 2019

 

Asuntomessualue on jaettu viiteen erilaiseen kortteliin: Rantakortteli, Tallipuisto, Pioneeritie, Kymijoki ja Tallioja. Kohteita on tällä kertaa 33, ja niihin kuuluu esimerkiksi päiväkoti, taidenäyttelyitä, minitaloja ja tietysti Telian älykoti, jossa esitellään kodin askareita helpottavia teknologiauutuuksia. 

 

Asuntomessut 4.jpeg

 

Kohteista jäi parhaiten mieleen vaalean puun käyttö lattioissa ja seinissä, kauniit laatat kylpyhuoneissa sekä ihanan värikkäät ja persoonalliset kodit, jotka oli suunniteltu vanhuksille. Messuilla kohteita oli laidasta laitaan miniyksiöistä prameisiin satojen neliöiden taloihin. Sisustusratkaisut noudattelivat pitkälti muodin aallonharjaa, mutta myös erikoisempia kohteita löytyi. Jokaiselle jotakin, ja varaa myös haaveilla.

 

Asuntomessut.jpg

 

Messuilla on tänä vuonna myös teemaviikkoja, jotka alkoivat harrastusten viikosta ja loppuvat historian ja tulevaisuuden viikkoon. Messuilla on tarjolla lisäksi ohjelmaa, kuten paikallisen sirkuksen esityksiä. Alueella on kattavasti rakentamiseen ja sisustamiseen liittyviä myyntikojuja, joista saa napattua itselleen esimerkiksi sisustustarvikkeita, ruokaa, juomaa, jätskiä, riippumaton tai vaikka saunan.

 

Telia älykoti

 

Asuntomessut 2.jpeg

 

Telialla on myös tänä vuonna asuntomessuilla oma pisteensä – älykoti. Älykodin lisäksi asuntomessualueelle on rakennettu kattava Telian kuituverkko, jotta asunnoissa on vakaa ja toimiva netti kautta alueen. Älykodissa on esittelyssä vimpaimia joka lähtöön, joka talouteen. Maailma teknologisoituu entisestään ja koti sen mukana. Nettiyhteys on nykyään tarjolla ja tarpeellinen kodin eri laitteissa, kuten jääkaapissa, telkkarissa, autossa ja koiran valjaissa. Toimiva netti onkin lähtökohta oman älykodin luomiseen.

 

Älykodista saat vinkkejä älykodin tarvikkeisiin ja huippuja tarjouksia, joilla pääset alkuun. Messupisteellä on esittelyssä myös sähkönsininen Skoda Scala, jonka joku onnekas voittaa itselleen.

 

 

Asuntomessut 7.jpg

 

 

Suosikkikodikseni valikoitui tänä vuonna kohde numero 22. Kohteen pohja ja sisustus olivat sen verran mieluisia, että olisin voinut pakata laukut ja muuttaa sinne samantien!

 

Mikä sun suosikki messujen kohteista oli? Mitkä ovat tärkeimpiä asioita omassa kodissasi?

 

Lue lisää:

LauraWn
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Kouvolan-asuntomessut-jokaiselle-jotakin/ba-p/190260
Linkki kopioitu