LG;n uusi lippulaivapuhelin G4 on kohta täällä!

  • 16 November 2021
  • 7 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10307 kommenttia

 


LG julkisti uuden lippulaivapuhelimensa New Yorkissa 28.4. Myynninaloituspäivä ja hinnat ovat vielä vahvistamatta mutta kerron ne tiedot heti kun mahdollista tässä blogissa, laita tämä siis seurantaan!


 



 


Sain LG:ltä testiin G Flex kakkosen, kts. tekemäni esittely täältä --> linkki ja tykästyin siihen niin paljon että tämä G4 on varmasti ihan huippu!


 


Tsekkaas alkuun LG:n tekemä Youtube-video.


 



 


Pongasin LG:n Instagram-sivuilta kuvan --> linkki joka kertoo oleellisimmat speksit G4:n kamerasta. Todella vakuuttavalta vaikuttaa, varsinkin tuo suuri aukko joka tuo valovoimaa hämäräkuvaukseen ja blurraa taustan jolloin varsinainen kohde saadaan "nostettua" esiin taustasta. Itse kuvailen usein järjestelmäkameralla ja G4:n kamera laajoine käsisäätömahdollisuuksineen on todella tervetullut juttu koska kännykkä on aina matkassa, järkkäri ei (ainakaan minulla).


 



 


Muita mielestäni oleellisista LG G4:sta


 


- 5,5" näyttö on hyvän kokoinen, ei liian iso jolloin laitetta on helppo kuljettaa mukana mutta toisaalta ei ole liian pienikään joka vaikeuttaisi esimerkiksi nettikäyttöä. Runko on hivenen kaareva ja se tuo vähän luksuksen tuntua tähänkin laitteeseen


 


- Etukannessa eikä sivuilla ole yhtäkään nappia. Se tuo laitteelle sulavat linjat ja voisin kuvitella että tätäkin on mukava vain pidellä käsissä. Ainoa fyysinen nappi tai painike on takakuoressa, yhdessä napissa on kolme eri painiketta, keskellä virtanäppäin ja volumepainikkeet ovat siinä ylä- alapuolella. Ja tämä ainoa näppäin tai näppäimet on sijoitettu todella fiksuun paikkaan, etusormen ulottuville joka löytyy helposti jopa kesken puhelun


 


- Akku on käyttäjän itsensä vaihdettavissa, se ei siis ole kiinteä osa puhelinta jolloin vain huolto voi sen vaihtaa


 


- Nahkainen takakuori on hieno! Tuo luksusta arkeen. Saahan muihinkin puhelimiin ainakin tarvikkeena mutta tässä se tulee mukana ja se on integroitu siinä mielessä että se ei ole erillinen lisävaruste


 


Käy kurkkaamassa tarkemmat G4:n speksit LG:n sivuilta --> linkki


 


Meille tulee G4:sta myyntiin ainoastaan nahkaisella takakuorella varustettu versio ja väreinä tulee meillä olemaan Genuine Leather Brown, Genuine Leather Black ja Genuine Leather Red. Mukana tulee myös kullanvärinen takakuori jos et aina halua pitää nahkaista :)


 



 



 



 


Mitä mieltä olet LG:n uudesta lippulaivapuhelimesta, meneekö hankintaan :)


 


EDIT: lisäsin mukaan Youtube-videon


7 kommenttia

Kunniamerkki +14

Itsellä on käytössä edellinen malli G3, siitä kultainen 32 Gt / 3Gt -versio.

Olen kyllä tykännyt, mutta tuo LG:n oma Android käyttöliittymä on vähän tahmea verrattuna puhtaaseen "Google kokemukseen" joka Nexus 5:ssä oli. On niitä pahempiakin olemassa, Nova Launcherin kanssa ihan soiva peli.

 

Todellakin G4 kyllä maistuisi, mutta ei ole varaa hankkia uutta kun G3:kaan ei ole kovin vanha. Etenkin tuo ruskea nahkakuorinen malli olisi todella päheä! Muistan lukeneeni, että nahkakuoristen mukana tulee myös kultainen muovikuori (joka on "metallisen tuntuinen" kuten G3:ssakin) vaihturiksi jos nahka kyllästyttää.

 

Itse olen muuten tykännyt kovasti LG:n tavasta laittaa napit takakuoreen, säilyy sivut vapaana kaikenlaisiin telineisiin autossa ja muualla. Knock On ja Knock Code pitävät huolen siitä, että näytön saa helposti päälle myös kun puhelin on pöydällä. G3:ssa ainakin näytön reunukset ja turha tila on minimoitu, ja luuri kulkee totaalisen vaivattomasti mukana taskussa. Tämä on oikeasti pienempi kuin osa 5,2" tuumaisista laitteista markkinoilla!

 

Jo G3:ssa kamera on vähintäänkin kohtuullinen, joten odottaisin uuden mallin kameran tarjoilevan alan huipulla olevaa kuvanlaatua. Myös näyttö on tässäkin todella miellyttävä ja kuvanlaatu erittäin hyvä. Tätäkin on kuulemma nelosessa parannettu. Tosin, itse olen sitä mieltä, että tässä kokoluokassakaan Full HD ja QHD näyttöjen eroa ei oikeastaan huomaa, ja ottaisin mieluummin FHD näytön tuoman paremman akkukeston kuin QHD näytön suuremman resoluution (jota ei käytännössä huomaa).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Joo tuo kullanvärinen takakuori tulee tuon nahkaisen lisäksi 🙂 Ja itsekin olen ihan mehuissani just tuo ruskean perään :)


 


Jaahas jaahas, no tiedätkö olen tässä järjestämässä yhtä juttua tämän G4:n tiimoilta, jääppä kuulolle niin täräytän yhden jutun eetteriin tässä lähikoina. Pitää vielä pari asiaa varmistaa mutta sen jälkeen mulla on mukavaa kerrottavaa sulle ja kaikille Klaanin jäsenille muillekin :)

Kunniamerkki +14

Nyt haiskahtaa skabalta tai testi-keissiltä, jäädään odottamaan! :smileyvery-happy:

Kunniamerkki +14

Jahas, ennakkotilaukset alkavat tänään ja suositushinta nahkakuorisilla malleilla 699 €.

 

Onkos Soneralla aikataulu ja hinnoittelu tälle olemassa?

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@kjns, ei ole vielä kerrottavaa. Palaan kyllä heti kun on!


 


Sinulle ja muillekin tästä luurista kiinnostuneille tiedoksi, laitoin pystyyn juurikin arvuuttelemasi testi-keissin --> linkki :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Hintoja emme ole vielä julkistaneet mutta aikataulusta sen verran että kesäkuun alussa alkavat toimitukset :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Nyt hinnat ovat julkisia ja G4:n hinta on 699eur :)

Tiedoksi myös tähän kirjoitukseen, meillä oli vähän aikaa sitten skaba jossa haettiin testaajia tälle G4-puhelimelle. Skaba on päättynyt ja voittajat tekevät juttuja LG:n uudesta lippulaivasta tähän ketjuun --> linkki. Ottakaahan ketju seurantaan, hyviä juttuja tulossa :)

Vastaa