Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

lankapuhelin.png

 
Vuosikymmenten ajan palvellut tekniikka väistyy historiaan, kun lankapuhelinpalvelut päättyvät vuoden 2019 kuluessa. Palvelut tulevat päättymään vaiheittain eri alueilla kesästä 2019 alkaen. Lankapuheluiden osuus puheliikenteestä on laskenut Suomessa tasaiseen tahtiin ja se on enää noin 3 %. Telian verkossa lankapuheluiden ja puheminuuttien määrä on laskenut tällä vuosikymmenellä noin 20 - 25 % vuodessa. Lankapuhelinverkossa käytettävät laitteet ovat vanhentuneita, ja verkon ylläpito sekä korjaaminen on jo pitkään tukeutunut vanhoista laitteista saataviin varaosiin.

 

Käytössäni on lankapuhelinliittymä, mitä minun pitää tehdä

Otamme sinuun yhteyttä alkuvuoden aikana ja tarjoamme langattomassa verkossa toimivia ratkaisuja korvaamaan poistuvaa lankapuhelinpalvelua. Voit olla huoletta koska pidämme huolen siitä, että muutoksesta huolimatta sinulta löytyy toimiva liittymä, jolla voit tuttuun tapaan soitella ystävillesi ja lähisukulaisille.

 

Voit valita kahdesta erilaisesta vaihtoehdosta:

 

  1. Hankit matkapuhelimen ja siihen Telia Yhteys -matkapuhelinliittymän. Tässä vaihtoehdossa käyttöösi tulee uusi puhelinnumero, jonka kautta tuttavasi saavat sinut kiinni
  2. Valikoimassamme on myös Telia Kotipuhe -palvelu, joka on perinteisen kotipuhelimen kaltainen mutta se toimii langattomassa matkapuhelinverkossa. Liittymä on myös siitä kätevä, että sen avulla säilytät jatkossakin nykyisen lankapuhelinnumerosi.

 

Jos käytössäsi on tällä hetkellä kotipuhelimen kautta käytettäviä erityispalveluita kuten esimerkiksi turvapuhelin, kuulo- ja näkövammaisten erikoislaitteita, hälyttimiä tai valvontakameroita, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun jatkoa varten. Kaikki edellä mainitut palvelut pystytään toteuttamaan nykyaikaisemmilla vaihtoehdoilla.

 

Huomioithan, että lankapuhelinpalveluiden päättäminen ei koske kupariyhteydellä toimivia ADSL-laajakaistaliittymiä.Matkapuhelinpalvelut tarjoavat laadukkaamman ja edullisemman vaihtoehdon puheluihin

 

Matkapuhelinverkkomme väestöpeitto on 99,9 % ja kuuluvuutta parannetaan tarvittaessa edelleen niin, että kaikille suomalaisille kotitalouksille voidaan toimittaa luotettava puhepalvelu. Matkapuhelinverkossa äänenlaatu on hyvä ja matkapuhelinliittymä vapauttaa käyttäjän johdoista, jolloin soittaessa ei tarvitse jämähtää kotosalle, vaan soittaminen onnistuu myös kodin ulkopuolella. Matkapuhelimista löytyy nykyään myös paljon erilaisia toimintoja, jotka helpottavat arkea todella paljon, oli kyse sitten reseptien etsimisestä tai pankkiasioiden hoitamisesta.

 

Onko edessä ensimmäisen matkapuhelimen hankinta? Autamme mielellämme sinua valitsemaan käyttöösi sopivan puhelimen.

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Lankapuhelinpalvelut-paattyvat-vuoden-2019-loppuun-mennessa/ba-p/180906
Linkki kopioitu
6 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 7 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla suorittamassa tietojenkäsittelyn opintoja.