peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52023 Jäsentä
150149 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Olet pelaaja tai et – kerro meille näkemyksesi pelaamisesta

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Olet pelaaja tai et – kerro meille näkemyksesi pelaamisesta

Olet pelaaja tai et – kerro meille näkemyksesi pelaamisesta.jpg

 

 

** Edit 26.3. Kysely on nyt sulkeutunut. Saimme valtavan määrän vastauksia joten iso kiitos paljon kaikille osallistuneille. Seuraavaksi arvomme puhelimen voittajan ja ilmoitamme hänelle voitosta joten olkaahan kuulolla Hymiö Onnellinen**

 

Meitä kiinnostaa sinun mielipiteesi pelaamisen kulttuurista sekä siitä, mihin pelaaminen on mielestäsi menossa. Kun ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita paremmin, voimme rakentaa näitä tarpeita vastaavia palveluita. Meitä kiinnostaa myös suuresti se, mitä me teleoperaattorina voimme tehdä pelikokemusten parantamiseksi. Teemme kyselyn pohjalta myös asiakashaastatteluita joten jos haluat osallistua myös niihin, kerrothan tästä vastatessasi kyselyyn.

 

Kaikkien kyselyyn vastanneiden sekä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme Samsung Galaxy S8 -puhelimen (arvo 699 €).

 

Pelaat sitten itse tai et, osallistu kyselyymme 25.3. mennessä

 

Löydät arvonnan säännöt alta, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

 

Kiitos vastauksistasi ja osallistumisestasi jo etukäteen sekä onnea myös arvontaan Hymiö Onnellinen

Telian eSports-tuotetiimi

 

Paljastus

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Olet pelaaja tai et – kerro meille näkemyksesi pelaamisesta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 9.3.  – 25.3.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Samsung Galaxy S8 -puhelimia, arvo 699€. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tästä blogista löytyvään kyselyyn sekä täyttämällä lomakkeelle omat yhteystiedot.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 26.3.2018 jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 9.3.2018 

4 Kommentit
Uusi jäsen

Kyllähän tuo palkinto kelpaisi. Nuorempana pelasin mutta aikaa ei siihen tahdo oikein enään olla.

SIM-guru

Tokihan se palkintokin kelpaisi ilman muuta, mutta kyselykin oli mielenkiintoinen Hymiö Onnellinen

Tutustumassa

Minulla ei ollut vieläkään ollut älykännykkää joten kaikki voittaminen kelpaa.

Yhteisömanageri

Kysely on nyt sulkeutunut. Saimme valtavan määrän vastauksia joten iso kiitos paljon kaikille osallistuneille. Seuraavaksi arvomme puhelimen voittajan ja ilmoitamme hänelle voitosta joten olkaahan kuulolla Hymiö Onnellinen