peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

OnePlus 6T – loppuun saakka hiottua laatua

Moderaattori
Moderaattori

OnePlus 6T – loppuun saakka hiottua laatua

OnePlus 6T.pngNever Settle - OnePlus

OnePlus julkaisi alkuviikosta odotetun uutuusmallinsa, OnePlus 6T -älypuhelimen. Uusi malli on hyvin pitkälti edellisen kaltainen, tehokas, nopea ja erittäin laadukas. Kyseinen päivitysmalli sisältää parannuksia aiemmin keväällä julkaistuun kuutosversioon nähden sekä myös täysin uusia ominaisuuksia.

Muotokieleltään uusi malli muistuttaa suurilta osin aiempaa OnePlus 6:ta mutta silti yhteisiä ulkoisia osia ei puhelimissa juuri ole. Uusi malli on edeltäjäänsä hieman pidempi, kapeampi ja paksumpi. Näytön yläreunan lovi on muotoiltu nyt elegantimpaan muotoon ja etulasissa on käytetty uudempaa Gorilla Glass 6 –lasia, joka kestää paremmin niin naarmuja kuin pudotustakin.

Pidempi toiminta-aika ja nopea lataus

Yksi isoimmista uudistuksista on ehdottomasti sormenjälkitunnistimen tuominen näytön alareunaan. Aiemmassa mallissa se sijaitsi puhelimen takaosassa mutta nyt se on siirretty etuosaan. Näytön takana on pieni kamera, joka lukee käyttäjän sormenjäljen ja avaa puhelimen nopeasti.

Toinen merkittävä muutos on 3,5 mm kuulokeliitännän poistaminen ja sen korvaaminen erillisellä USB-C 3,5 mm adapterilla. Sormenjälkitunnistimen sijoittaminen näytön alle aiheutti nimenomaan sen että kuulokeliitännälle ei ollut enää tilaa. Akun kapasiteettia on myös saatu kasvatettua huomattavasti ja OnePlus lupaakin puhelimelle nyt entistä pidemmän toiminta-ajan. Parannusta on tullut jopa 23% edeltäjäänsä nähden. Lisäksi Fast Charge -pikalatauksella akun voi ladata vuorokaudeksi vain 30 minuutissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

•    Lasi-alumiinirakenne
•    Käyttöjärjestelmä: Android 9 Pie + Oxygen OS
•    Näyttö: 6,41” Optic AMOLED. Gorilla Glass 6 –lasi
•    Etukamera: 16 Mpix
•    Takakamera: Pääkamera 16 Mpix jossa optinen kuvanvaikain, toinen kamera 20 Mpix
•    Kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 845 –järjestelmäpiiri
•    6 tai 8 Gt RAM-käyttömuistia mallista riippuen
•    128 tai 256 Gt tallennusmuistia
•    2 SIM-korttipaikkaa
•    Mitat: 157,5 x 74,8 x 8,2 mm
•    Paino: 185 g

 

 

Ennakkomyynti verkkokaupassamme alkoi heti julkaisupäivänä ja saatavilla olevat mallit näet täältä. Laitteiden toimitukset alkavat 6.11. jolloin myös puhelimet rantautuvat Telia Kauppoihin. Valikoimassamme on myös kyseiselle mallille sopivia lisätarvikkeita, kuten suojakuoria ja -koteloita, jotka kannattaa hankkia puhelimen suojaksi.

Meidänkin perheeseen saapuu nyt ensimmäinen OnePlus ja sitä odotellaan innolla. Itseä erityisesti kiehtoo puhelimen käytettävyys, pikaeleet ja tehokkuus. Lupaan tulla kertomaan käyttökokemuksia heti kun uusi ”perheenjäsen” saapuu. Mitä itse olet mieltä tästä uutuusmallista ja millaisia kokemuksia sinulla on OnePlus –puhelimista yleisesti?

 

Mikäli haluat tutustua aiemmin julkaistun mallin käyttökokemuksiin, löydät keskusteluketjun Yhteisöstä.

 

 

1 Kommentti
Moderaattori

Muistinpa juuri että olen luvannut tulla kertomaan tänne käyttökokemuksista kun uusi puhelin saapuu. Noh, kuten arvata saattaa uusi "perheenjäsen" on ollut kiinni omistansa kädessä ja minun hyppysiini se ei ole montaa kertaa päässyt. Näin sivusta seuranneena täytyy kuitenkin kehua uuden mallin kasvojentunnistusta. Se on nimittäin ihan sairaan nopea! Käyttäjän mielestä sormenjälkitunnistin on jotenkin hitaampi kuin vanhassa mallissa mutta sillä ei juuri ole merkitystä koska kasvojentunnistus toimii niin nopeasti. Akun kesto on erinomainen ja jotenkin tykkään että OnePlussalla on käytössä punainen latausjohto. Näin se erottuu muista kymmenistä pöydillä lojuvista johdoista eikä tarvitse miettiä kenen laitteeseen ko. johto kuuluu. Eleohjaukset ovat kovassa käytössä ja itsekin niitä nyt kaipailen omaan luuriini kun katson miten näppärästi esim. taskulampun saa puhelimesta päälle. Kaiken kaikkiaan erinomainen ostos joka ei kaduta ostajaa eikä omistajaa Hymiö Erittäin onnellinen

Siellä on muuten nyt verkkokaupan puolelle tullut ennakkomyyntiin OnePlus 6T 10 +256GB McLaren Edition. Näyttää erittäin hyvältä!