Onnea Rovaniemi, parempi mobiiliverkko saapuu kaupunkiin!

  • 20 October 2015
  • 1 kommentti
  • 8 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10326 kommenttia

 


 


 


 


Hyviä uutisia rovaniemeläiset, Suomen Yhteisverkko Oy rakentaa mobiiliverkkoa Pohjois- ja Itä-Suomen alueille ja tämä tietää hyvää Soneran asiakkaille koska yhteisverkon tavoite on saada parempi kuuluvuusalue mobiililaajakaistalle sekä puheluille. Rakennustyöt Rovaniemen kunnan alueella on käynnistetty nyt lokakuussa ja 4G laajennustyöt koko Rovaniemen alueella valmistuvat arviolta marraskuun loppuun mennessä. Lue tarkemmin Yhteisverkkoa hallinnoivan Suomen Yhteisverkko Oy:n sivuilta --> linkki.


Uusien ja parempien yhteyksien käyttöönotto ei vaadi sinulta toimenpiteitä, tämä on siinä mielessä sinulle helppo muutos.


 


Tervetuloa juttelemaan kanssamme mm. yhteisverkko- ja kuuluvuusasioista kauppakeskus Revontuleen 6-7.11.2015 klo 1000-1800.


 


Sana on vapaa myös tässä blogissa joten jos haluat kysyä tai kommentoida niin kommentoi vapaasti tämän blogikirjoituksen kommentteihin.


 


Halutessasi voit myös soittaa maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 177 077 (ma-pe klo 08-20) kysyäksesi lisätietoja.


 


 


Yleisesti yhteisverkosta:


 


Rakentaminen lähti liikkeelle Kuusamosta ja yhteisverkkoa on rakennettu tähän mennessä seuraaville paikkakunnille:


 


Kuusamo, Salla, Pelkosenniemi, Savukoski, Kemijärvi, Inari, Utsjoki, Enontekiö, Sodankylä, Kittilä sekä Muonio.


 


Tämän vuoden puolelle suunnitellut 4G-laajennukset saadaan toteutettua lähes koko Pohjois-Suomeen ja rakentamista jatketaan ensi vuoden aikana. Lisätietoja Yhteisverkosta löydät täältä --> www.sonera.fi/parempiverkko


 


Huomioithan, että yhteisverkon muutostyöt tehdään kaksivaiheisesti:


 


1. vaihe --> Yksittäiset tukiasemat käynnistetään Suomen Yhteisverkon piiriin. Tässä vaiheessa tukiasemien voidaan kärjistetysti sanoa toimivan vielä yksilöinä ja puolitehoisina, jonka takia kuuluvuus tai vaikkapa datanopeus voi olla väliaikaisesti heikompi.


 


2. vaihe --> Aktivoimme tukiasemat toimimaan yhtenä verkkona ja täydellä kapasiteetilla, jonka jälkeen uusi parempi verkko on käytössäsi.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Täällä ollaan, tervetuloa :)


 


Vastaa