Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

ulkomaanpuhelut.jpg

 

Tänään astui voimaan uusi EU-asetus, joka määrittää hintakaton puheluille ja tekstareille kotimaasta toiseen EU-maahan (Suomesta ulkomaille). Tämä tarkoittaa myös Telian asiakkaille aiempaa edullisemmat ulkomaanpuhelut EU-maihin.

 

​Uusi hinnoittelu koskee Telian liittymillä soitettavia ulkomaanpuheluita, kun käytössäsi on 990-ulkomaantunnus tai etuliitteet + ja 00. Uudistuksen yhteydessä 99590 ulkomaantunnus poistuu käytöstä. Mikäli käytät jotain muuta ulkomaantunnusta, määräytyy hinnoittelu kyseisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Telia Yhteys -liittymällä soitat puheluita ja lähetät viestejä edelleen Pohjolaan sekä Baltiaan kotimaan hinnoilla. Etu ei ole voimassa vanhoilla Soneran tai Tele Finlandin liittymillä.

Muutos ei koske yritysasiakkaita, vaan ainoastaan kuluttaja-asiakkaita. 

 

 

Roaming eli puhelut reissussa kuten ennenkin

 

Uudistusta ei pidä sekoittaa roaming-hinnoitteluun, joka tarkoittaa puheluiden, viestien ja netin käyttämistä ulkomaanmatkalla. Telian liittymän kanssa reissaaminen on aina huoletonta ja edullista, jolloin yhteyksiä ei tarvitse laittaa kiinni lomamatkan ajaksi.

 

Puhelut ja viestit toimivat EU- ja ETA-maissa normaaliin tapaan kotimaan hinnoilla, eli hyödyntää käytössä olevaa puhe- ja viestipakettia. Kaikkiin liittymiin sisältyy myös runsaasti nettikäyttöä EU- ja ETA-maissa. Mikäli nettipakettisi on rajaton kotimaassa, niin saat rajattoman käytön myös Pohjolassa ja Baltiassa.

 

Pohjolan ja Baltian maat käsittää siis Latvia, Liettua, Norja, Ruotsi, Tanska ja Viro.

 

Oman liittymäsi ominaisuudet ja käyttömäärät voi tarkistaa helposti Minun Telia -sovelluksen kautta.

 

Minun Telia -sovelluksella hallitset liittymiä ja palveluitaMinun Telia -sovelluksella hallitset liittymiä ja palveluita

 

Lue myös nämä

- Puheluhinnat ulkomaille

- Lataa Minun Telia -sovellus

NikoNo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Puhelut-ja-tekstarit-EU-maihin-aiempaa-edullisemmin/ba-p/186774
Linkki kopioitu
12 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Telialla olen työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä toimin Telia Partion jäsenenä ja täällä Yhteisössä moderaattorina. Vahvasti myös Liigan parissa mukana! :)