Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

IMG_4372.JPG

 

Oppia Ruotsista – Spotify Premium koko perheelle

 

Suomalaiset ovat tottuneita Spotify Premiumin käyttäjiä, sillä ilmaistilin käyttäminen on varsin ankeaa puuhaa. Kukapa niitä jatkuvia mainoksia ja rajoituksia jaksaisi, kun on mahdollisuus valita parempaa edulliseen hintaan. Itselläkin on ollut Spotify Premium käytössä siitä saakka, kun sen on voinut hankkia. Tuntuisi mahdottomalta elää ilman, sillä musiikkia tulee kuunneltua lähes työpäivän verran vuorokaudessa.

 

Ruotsissa on suhteessa enemmän Spotify Perhe-Premium (Spotify Family) tilejä, kuin meillä Suomessa. Syksyllä 2017 julkaistu perhepalvelu on aidosti helppo ja edullinen ratkaisu, kun taloudessa asuu enemmän kuin yksi henkilö. Spotify Perhe-Premium maksaa vain 14,99e/kk ja sisältää peräti kuusi Premium käyttäjätiliä. Yhden käyttäjätilin sisältävä Spotify Premium maksaa itsessään jo 9,95e/kk. Käytännössä siis jopa kahden hengen talous säästää perhepalvelulla, verrattuna siihen että kummallakin olisi yksittäin hankitut Premium tilit.

 

Spotify Perhe -Premium tiivistettynä

 

  • Sisältää 1-6 Premium käyttäjätiliä
  • Kaikkien käyttäjien asuttava samassa osoitteessa
  • Jokaisella käyttäjällä omat henkilökohtaiset soittolistat
  • Edullinen kokonaishinta 14,99e/kk
  • Telialta kätevästi liittymän kylkeen ja samalle laskulle

 

Kierroksella Spotifyn pääkonttorilla ja mitä sieltä jäi käteen

 

Kävimme kollegani Jennan kanssa vierailulla Spotifyn uudella pääkonttorilla Tukholmassa. Osittain toimiston tuunaaminen oli vielä vaiheessa ja porukka ahkeroi paikkojen kuntoon laittamisen kanssa. Päivän aikana saatiin kattava esittely konttorista ja Spotifyn asiakaspalvelutoiminnasta, sekä tutustuimme myös yrityskulttuuriin.

 

Spotifyn toimisto vaikutti erittäin innovatiiviselta ja viihtyisältä paikalta, aivan kuten tällaiselta yritykseltä toki voi odottaakin. Toimiston käytävillä soi tottakai musiikki, joka luo hyvää tunnelmaa ihmisille. Viihteellisestä kerroksesta löytyy erilaisia pelihuoneita, karaokehuone, baaritiski ja iso yhteinen tila esiintymislavoineen. Näitä kaikkia voi mukavasti hyödyntää omien taukojen puitteissa tai vaikkapa työpäivän päätteeksi, mikäli haluaa jäädä kollegoiden kanssa viettämään aikaa. Toimisto vaikutti erittäin miellyttävältä ja syystäkin porukka oli innostuneella mielellä töissä. Tästä voisi moni muukin yritys ottaa hieman mallia.

 

IMG_1680_spotify.JPG

 

Pääsimme myös keskustelemaan Spotifyn digitaalisesta asiakaspalvelusta ja sosiaalisen median tekemisestä. Kaikkiaan heillä on yli 70 miljoonaa maksavaa asiakasta, joten myös tukikanavien viestimäärät ovat valtavia. Chatin ja somekanavien lisäksi Spotifyllä on todella aktiivinen yhteisö https://community.spotify.com/ joka muuten hyödyntää samaa alustaa, kuin meillä on käytössä täällä Telia Yhteisössä. 

 

Säästä rahaa ja hermojasi – hanki Spotify Perhe-Premium 

 

NikoNo
Moderaattori
Moderaattori
1 kommentti 👇
Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Olen pitänyt Spotify-palvelusta ja sovellus on saataville eri alustoille mm. Windows, Playstation ja Android-laitteet. Kulkee siis helposti matkassa mukana. Perhetilejä voi lisätä ja poistaa kätevästi Spotifyn sivustolla. Lisäksi musiikkipalvelun offline-tila helpottaa oman lempimusiikin kuuntelua esimerkiksi lentokoneessa. Youtuben epävirallisissa musiikeissa voi äänenlaatu olla särisevä Hymiö Onnellinen