Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66564
Kirjoituksia 179889

 

 

 

 

Klaanineuvosto-tapaaminen.jpgPerustimme syyskuun alussa 2015 Klaanineuvosto-ohjelman jolla palkitsemme Klaanin aktiivisimmat ja avuliaimmat jäsenet. Lue lisää Klaanineuvostosta ja -ohjelmasta täältä --> linkki.

 

29.9.2015 oli historiallinen päivä koska Klaani pohjautuu jo vuonna 2009 avattuun keskustelupalstaan ja vasta tuona kyseisenä päivänä ja Klaanin myötä pääsimme tapaamaan yhteisömme aktiivijäseniä ihan livenä 🙂

Kutsuimme Soneran pääkonttorille Helsingin Vallilaan Klaanineuvoston jäsenet eli @kjns@olkitu ja @PasiS joista kaksi viimeksi mainittua pääsivätkin paikalle ja heille siitä iso kiitos 🙂 Tapaamiseen osallistui myös Klaanin ylläpito-poppoota (minä ja modet) sekä muutamia Soneran asiantuntijoita. Vierailipa meitä kaikkia morjestamassa myös Soneran toimitusjohtaja Valdur Laid.

 

Tapaaminen oli lähinnä tutustumista puolin ja toisin ja sisällytimme päivään myös Monkey Man.jpgmuutamia esityksiä joissa kuulimme mm. tuotepäälliköiltä ja -vastaavilta mitä heidän edustamilleen asioille Sonerassa kuuluu ja mitä niiden osalta tapahtuu lähitulevaisuudessa. Puheenvuorojen aikana pääsimme puolin ja toisin kysymään mieltä askarruttavia asioita.

 

Kiitos vielä kerran antoisasta päivästä olkitu ja PasiS 🙂

 

Kiinnostuitko Klaanineuvostosta ja haluaisit ehkä siihen mukkaan? Luehan tämä kirjoitus --> linkki.

2 kommenttia 👇
olkitu
Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl
Kiitoksia tästä päivästä myös @TeroRe :llekin. Päivä oli todella mielenkiintoinen ja sai paljon vastauksia Soneran omilta asiantuntijoilta.
PasiS
Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

Joo kiitos täältäkin, mukava päivä. Teron kuvissa ei ole kumpikaan meistä. Hymiö Kieli