peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53044 Jäsentä
152468 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia St Hockey Tour – kesän katulätkäturnaus

Moderaattori
Moderaattori

Telia St Hockey Tour – kesän katulätkäturnaus

streethockey.jpg

 

Vuosittain järjestettävä St Hockey Tour eli tuttavallisemmin katulätkäturnaus on jälleen alkanut ja tänä vuonna Telia on vahvasti menossa mukana. Turnaus on järjestyksessään jo 15. ja kaikkien aikojen ensimmäinen kausi katulätkää pelattiin vuonna 2004. Kyseessä on rento ja hyvänmielen kesätapahtuma koko perheelle.

 

Mikä ihmeen katulätkä?

Katulätkä on yksi jääkiekon variaatio, jota pelataan ilman luistimia asfalttialustalla ilmatäytteisessä katulätkäkaukalossa. Pelijalkineina ovat tossut, joten urheilumuotoa on helppo harrastaa taitotasosta riippumatta.

 

Katulätkä on joukkuepeli, joka vetää puoleensa kaiken ikäisiä pelaajia ja yleisöä. Turnauksissa kentällä on totuttu näkemään samanaikaisesti niin huippu-urheilijoita, puulaakipelaajia kuin penkkiurheilijoita ja muiden lajien osaajia.

 

Karsintaturnaukset järjestetään kiertuekaupungeissa keskeisillä paikoilla, ja yleisöllä on vapaa pääsy otteluita seuraamaan.

 

Paikkakuntakohtaiset lisätiedot, turnausten tarkemmat säännöt ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kiertuesivustolta https://sthockey.com/

 

Turnauksen kiertueohjelma:

Jyväskylä 16.–17.6.

Tallinna 30.6.–1.7.

Tampere 7.–8.7.

Turku 14.–15.7.

Lappeenranta 21.–22.7.

Pori 28.–29.7.

Helsinki Finaalit 3.–4.8.

 

Telia menossa mukana

Telian ja muiden yhteistyökumppaneiden pisteitä löytyy tapahtumien alueelta ja ympärille rakentuu paljon muutakin oheistoimintaa, kuin vain itse ottelut. Paikalla on myös mahdollisuus tutustua Telian uusiin Liigan katselupaketteihin ja samalla järjestetään erilaisia skaboja. Yksi aiheeseen liittyvä arvonta on käynnissä myös meidän nettisivuilla, jossa on mahdollisuus voittaa pleikkari ja änäripeli. Osallistu täällä!

 

Voit seurailla tapahtumien fiiliksiä instagramissa tilin @telia_loves_liiga kautta

 

8520i3FA1FBD67C3645CE.jpg

0 tykkäystä