peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
50919 Jäsentä
147912 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia & ROG 5G Challenge - Haasta ENCE:n pelaajat

Moderaattori
Moderaattori

Telia & ROG 5G Challenge - Haasta ENCE:n pelaajat

DcQvrcQX0AAssrK.jpg

 

Suosittelen saapumaan kauppakeskus Kamppiin keskiviikkona 9.5. klo 14  Huikea tilaisuus päästä testaamaan huippunopeita 5G-peliyhteyksiä ensimmäisten joukossa Suomessa ja haastamaan Overwatch ammattipelaajat ja pelitubettajat leipälajissaan.

 

5G tekniikka on pian tulossa ja ensimmäinen verkko käynnistyy Telian toimesta vuoden 2018 aikana Helsinkiin. 5G ei ole vain 4G:n parempi ja nopeampi versio vaan se tulee mullistamaan maailman. Yhteydet tulevat toimimaan yhtä nopeasti kuin ihmisaivot. 5G teknologia tuo varmuutta ja vauhtia verkkojen toimintaan ja etenkin pelaamisessa yhteyksien nopeus ja erittäin vähäinen viive auttavat huomattavasti. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan 5G yhteyksien teho käytännössä, kun Telia ja Nokia tuovat yhteistyössä huippunopean verkon Kampin Telia Kauppaan.

 

overwatch.PNG

 

Paikalla on haastettavana Overwatch-pelin tähtiä ENCE:n eSports ammattilaisjoukkueesta, sekä suosikkitubettajat Roponen ja Scouppi. Peliksi valittu Overwatch on moneen kertaan palkittu ja valtavaan suosioon noussut nopeatempoinen ja värikäs räiskintäpeli, jossa on runsaasti erilaisia hahmoja valittavana. Ideana on taistella yleensä 6 vs 6 muotoisia kamppailuja. Peli ei ole aivan suotta noussut suosioon, sillä monet ominaisuudet on todella tarkkaan hiottuja ja pelissä pärjääminen vaatii hyvää tiimityötä ja toimivia taktiikoita.

 

Viritä siis hiirikätesi ja tule osallistumaan! Parhaat pelaajat palkitaan ja Telian kaupassa on myös huikeita tarjouksia pelivälineistä.

 

Tapahtuman juontavat legendaarinen eSports-selostaja Teemu "Wabbit" Hiilinen ja Raakel "xenophics" Aaltonen.

 

Aikataulu:
14-15 Scouppi Overwatch 1vs1 -haaste
15-16 Roponen Overwatch 1vs1 -haaste
16-17 ENCE -ammattilainen Overwatch 1vs1 -haaste ja allu jakamassa nimikirjoituksia
17-18 Scouppi Overwatch 1vs1 -haaste
18-19 Roponen Overwatch 1vs1 -haaste

 

Mikäli itse pelaat Overwatchia niin kommentoi tähän alle, että millä levelillä olet Hymiö Onnellinen 

 

0 tykkäystä
8 Kommentit
Data-Jehu 2018

Harmi, kun kaikki tapahtuu Helsingissä. Jos ei satu siellä asustamaan, niin jää kaikesta paitisi. Noh eipä mahda mitään.

 

En kauhean korkealla leveleissä ole, kun tuo sellainen peli, ettei meikäläisen kaltaiselle hitaalle oikein nopeatempoisuutensa johdosta onnistu.

Velho

Kylläpä keskiviikkona Kampissa käydä sitten ihmettelemässä ihmettelemässä sitten mitä saatu aikaiseksi... 

Moderaattori

Laitahan @olkitu fiiliksiä sitten paikan päältä. Itsekin tulisin muutoin poikkeemaan, mutta pitää olla keskiviikkona juuri Lahen konttorilla paikanpäällä, niin ei pääse irtoomaan. Kiva kuitenkin kuulla muilta, että miltä homma vaikuttaa Hymiö Onnellinen

Velho

Hieno tapahtuma tosiaan oli eli 5G-yhteys oli toteutettu suuntaavilla antenneilla suoraan kohti 28Ghz taajuusalueella ja käyttäen 2x100Mhz taajuuskaistaa. Nopeutta näkyi olevan 600Mbit/s tässä Pre-5G-asennuksessa ja viivettä 4-6ms luokkaa. Kun 5G-todellisuudessa tulee niin viiveen tavoite on se 1ms ja toteutuma luulen olevan 1-10ms välillä käytännössä Telian omaan verkkoon. Sen jälkeen tulee vielä muuta viivettä kunnes palvelimeen saadaan yhteys, jolle ei voi mitään.

Moderaattori

Kuulostaa hyvältä. Somessakin oli kivasti kuvia tuolta paikan päältä. Viive vaikuttaa ihan hyvältä pelikäyttöönkin, mutta eiköhän se tuosta vielä putoa pienemmäksi, kun hommat rakentuu eteenpäin Hymiö Onnellinen 

Velho

Tietysti tähän viiveeseen lisätään viive mikä tulee kun pelataan Eurooppaan, eli tulisi olla C-lion yhteys Frankfurttiin, jotta linjasta saadaan Saksan pelipalvelimille matalampia viiveitä. Usein kun pelipalvelimet eivät Suomessa ole niin pitää suoristaa valokuitulinjoja myös mutta se että tulee alhaisia viiveitä niin sen tulisi pysyä myös tasaisena. 

Moderaattori

Nyt on Telia rakentanut datacenterin Helsinkiin, joten siellä olisi myös hyvää tilaa pelipalvelimille. Saa nähdä, että kokeeko jotkut pelit Suomen hyväksi sijainniksi ja toimittaisi palvelimia tänne.

Telialainen

Pohjoismaiseen käyttöön Suomi on varmasti varteenotettava vaihtoehto pelipalvelimien sijainnille. Muutenpa pienemmät viiveet saadaan Saksasta yms. ympäri Euroopan. Aika näyttää. Hymiö Onnellinen