peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52022 Jäsentä
150148 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Testissä Sony Xperia XZ2 ja XZ2 Compact

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Testissä Sony Xperia XZ2 ja XZ2 Compact

 

Testissä Sony Xperia XZ2.jpg 

 

Sony Xperia XZ2 ja XZ2 Compactin ennakkotilaukset on nyt käynnissä ja toimitukset ovat alkaen 6.4. Sain kuitenkin jo nyt nämä Sonylta testiin ja kieltämättä sormet syyhyävätkin päästä näitä näpelöimään. Puhelimet ovat vielä paketissaan ja kysymys kuuluukin, onko jotain mitä haluaisit näistä tietää ja nähdä? Voin testailla haluamiasi asioita, kokeilla kuvailla eri olosuhteissa ja niin edelleen. Jos haluaisit nähdä vaikka XZ2:n unboxingin ja käyttöönoton niin maltan odottaa vielä hetken ennen pakettien avaamista ja voin kuvata sellaisen ja jakaa sen täällä.

 

En lähde tässä näiden speksejä luettelemaan, löydät ne tarkemmin Yhteisön blogista mutta nostan esille näiden uudistetun muotoilun, Full HD+ HDR-näytön, 4K HDR -videokamerat sekä Full HD -laatuisen super slow mo -videokuvauksen sekä XZ2-mallista löytyvän dynaamisen värähtelyjärjestelmän ja langattoman latauksen.

 

Jos kiinnostuit näistä jo nyt niin tiedoksi, että jos tilaat 5.4. mennessä niin saat kaupan päälle Sony WF-1000X-vastamelukuulokkeet (arvo 249 €).

 

 

 

9 Kommentit

Uusien puhelimien kamerat kiinnostavat aina, kuinka hyviä kuvia ja videoita niillä saa aikaiseksi.

Ovatko nämä nyt niin hyviä puhelimia, että niillä saisi myös hyvää vedenalaista kuvaa ja videota sekä muuttuuko äänet vedenalaisissa videoissa epäselviksi Hymiö Yllättynyt

Toki tähän aikaan vuodesta saisi lähinnä vain uimahallikuvaa otetuksi Hymiö Silmänisku

Tietenkin myös hidastusvideot kiinnostaa Hymiö Onnellinen

Yhteisömanageri

Näissä on IP65 ja IP68 mutta Sony ei suosittele upottamista, idea sinänsä on mielenkiintoinen mutta tästä syystä jätän testaamatta nuo vedenalaiset kuvaukset Hymiö Onnellinen Hidastusvideoita on ihan varmasti tulossa Hymiö Onnellinen

Yhteisömanageri

Tässä koostetta talteen toiveista joita on esitetty Facebookissa ja Twitterissä:

 

  • Kuuluvuus ja äänenlaatu
  • Pimeä/hämäräkuvausominaisuudet
  • Näytön väriavaruustoistoprosentit
  • Puheluiden/musiikin kuuntelun vaikutus akunkestoon
  • Keikka/konserttikuvaus, hämärää ja kirkkaita valoja sekä isot äänenpaineet
Yhteisömanageri

Otin tänään käyttöön tämän XZ2:n. Kirjoittelen myöhemmin ihan oikean arvostelun ja esittelyn mutta pakko kertoa jo nyt tästä Sonyn uudesta Dynamic Vibration Systemistä. Kun laitan vaikka musavideon YouTubesta pyörimään niin puhelin värisee musiikin tahdissa. Mitä enemmän sitä kokeilen niin sitä enemmän siitä alkaa tykkäämään. Uskon kuitenkin, että suurin hyöty tästä on leffojenkatselun yhteydessä.

 

Mutta palataan tosiaan myöhemmin asiaan Hymiö Onnellinen 

Yhteisömanageri

Edelleen, puhelinta on tullut käytettyä taas vähän lisää. Kuuntelen musiikkia junassa työmatkoilla jolloin puhelin on myös koko ajan kädessä ja dynaaminen värinä tuntuu koko ajan paremmalta ja paremmalta Hymiö Onnellinen

 

IMG_1309.jpg

Vakiokalustoa*

xz2 compact ei ole enää 5 tuuman näytöllä kompaktin kokoinen, vaan ihan normaalin kokoinen. 

Yhteisömanageri

Hyvä pointti. Tämän voisi ajatella siis niin, että se on kompaktimpi versio isoveljestään Hymiö Onnellinen Tässä on hyvää se, että sisuskaluissa ei ole kuitenkaan juuri eroa (Compactissa ei ole langatonta latausta eikä Dynamic Vibration Systemiä) joten ominaisuuksista ei sinänsä tarvitse juuri tinkiä.

 

IMG_1312.jpg

Ex-telialainen

Mä taas näkisin sen niinpäin, että 5 tuuman näytöllä varustettu luuri on juurikin kompaktin kokoinen, kun vertaa minkä kokosia valtaosa nykypäivän puhelimista ovat. Suurimmat mallit on reippaasti yli 6 tuuman luureja nykyisin, joihin verrattaen tuo viisi tuumaa on hyvinkin kompakti. Hymiö Onnellinen 

Vakiokalustoa*

Ehei, 5 tuuman puhelin ei mahdu työtakin rintataskuun ja se on ollut se minulle tärkeä ominaisuus. Kuitenkin puhelimen pitää olla suorituskykyinen ja omata ip-luokitus