Uusi Sonera Simppeli täydentämään puheliittymien valikoimaa


 


 


 


Taas on tullut aika uudistaa puheliittymiemme valikoimaa. Tuomme tarjolle Sopivan rinnalle kokonaan uuden vaihtoehdon – Sonera Simppelin.


 


Simppeli-liittymä soveltuu erityisesti puhumiseen, viestittelyyn ja netin käyttöön kotimaassa.  Se on ominaisuuksiltaan karsitumpi vaihtoehto Sopivaan verrattuna. Simppeli sopii erinomaisesti peruskäyttöön esimerkiksi vaikka lapselle ensimmäiseksi liittymäksi. Toisaalta kotitalouksissa yleistyvät jatkuvasti erilaiset koneelliset ratkaisut, joihin tarvitaan sim-korttia netti-, viesti- tai puheliikennettä varten. Tällaisia ovat esimerkiksi riistakamerat, koiran jäljityspannat, valvontakamerat ja muut erilaiset turvallisuuteen liittyvät laitteet. Simppeli on jatkossa näihin oivallinen ratkaisu.


 


Simppelissä puheen ja viestien hinnoitteluun voi valita kaksi eri vaihtoehtoa. Joko käytön mukaan veloitus tai edullinen Simppeli-paketti, jonka 9,90 € kuukausihintaan kuuluu 250 minuuttia puheluja ja 250 viestiä. Mukaan on valittava aina myös nettipaketti, joita on kolme eri vaihtoehtoa. Edullisin nettipakettivaihtoehto S maksaa vain 4,90 € kuukaudessa ja sisältää 2Gt netin käyttöä. Kaikki Simppelin nettipaketit toimivat 4G-verkossa ja niiden maksiminopeus on 21 Mbit/s. Nopea surffaus ei jatkossa lopu koskaan kesken, jos pakettiin kuuluvan tiedonsiirron käyttää jonakin kuukautena loppuun, jatkuu surffaus täydellä nopeudella edullisella 0,69 € päivähinnalla laskutuskauden jäljellä olevien päivien ajan. Veloitus tapahtuu vain niiltä päiviltä kun netti on ollut käytössä. Lähetämme muistutustekstiviestin, jos kuukausittainen tiedonsiirron määrä täyttyy.


 


Puhe- ja viestitarvetta voi täydentää myös Kamu-palvelulla. Kamu-palveluun voi kytkeä maksimissaan 6 numeroa hintaan 1 €/numero. Numeroiden tulee olla Soneran numeroita, mutta yksi numeroista voi olla myös toisen kotimaisen operaattorin matkapuhelinnumero tai kotimainen lankapuhelinnumero.


 


Sonera Sopiva säilyy jatkossakin ykköstuotteenamme. Sopivaan kuuluu käyttö pohjolassa ja Baltiassa ilman lisäkuluja. Lisäksi siihen on saatavilla isompia puhe- ja viestipakettivaihtoehtoja. Sopiva mahdollistaa nopeammat nettinopeudet sekä haluttaessa rajattoman netin käytön kotimaassa. Lisäksi lanseerasimme juuri suosituimpiin Sopiva-paketteihin kuukausimaksuun kuuluvaa netin käyttöä myös koko Euroopan alueelle.  Jatkossa puheliittymistä ainoastaan Sopiva on myös avain pysyviin keskittäjän etuihin, kuten edullisempiin Liikkuva Netti Etu-paketteihin. Sonera X antaa edelleen 15 % lisäedun suosituimmista Sopiva-paketeista 18–25 vuotiaille ja opiskelijakortilla aina 30 ikävuoteen asti.


 


Samassa yhteydessä teemme liittymän valinnasta entistä helpompaa ja yksinkertaistamme liittymävalikoimaamme. Sonera Yhdessä- ja Sonera Perus-liittymän uudismyynti päättyy tämän uudistuksen yhteydessä. Nykyiset liittymät jatkavat toiminnassa entiseen malliin.


 


Toivottavasti uudesta valikoimasta löytyy sinullekin sopiva vaihtoehto. Mielelläni kuulen myös klaanilaisten palautteet tuoreeltaan ja vastailen mahdollisiin kysymyksiinne.


 


Tarkemmin Simppeliin pääsee tutustumaan verkkokaupan puolella --> https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/tarjooma/simppeli.aspx


 


Terkuin,


Pete


5 kommenttia

Hieno uudistus, mutta minne katosi liittymät jotka maksoivat 1,90€/kk? 

Kunniamerkki +14

Ne poistui myynnistä, ja juuri ennen toimenpidettä liittymien kk maksu nousi 2,90e/kk. Itselläni pari tällaista löytyy vielä.

,

 

Pitänee sanoa faijalle että irtisanoo ne turhat liittymät jotka ovat seisseet tyhjän panttina kaapissa. Turhaan se alkaa tuollaisia summia maksamaan turhista liittymistä. 

Säilyykö Perhe-lisäpalvelu, jos joku tai jotkut perheen liittymistä muutetaan Simppeliksi?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Huom! Perhepalvelun uusmyynti on päättynyt 29.1.2014. Tuote säilyy nykyisillä asiakkailla, mutta uuden Perhepalvelun kytkeminen ei ole enää mahdollista.


 


Sonera Simppeliä ei voi kytkeä tietääkseni tuohon Perhepalveluun, joka ei ole enää myynnissä. Sen sijaan Sonera Simppeliin voi ottaa lisäpalveluna Sonera Kamun.

Vastaa